Şimdi Ara

Mini ITX Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kurmayı düşündüğüm mini ITX kasa için kaliteli bir kasa tavsitesi istiyorum. Ayrıca sistem önerilerine de açığım LoL dışında need for speed civilization gibi oyunlar oynarım öyle pek takılmam. Taşıması kolay kasa olsun 1 sene sonra kaldığım yerden taşınacağım için.

B450I Gaming plus ITX AC anakart
    AMD Ryzen 5 3600
    AMD RX5500 ya da GTX1650 Super
    Corsair TX550M/SF450 PSU
    8x2 DDR4 3200 Mhz RAM
    500GB Samsung 970 EVO Plus

Kasa olarak Cougar QBX düşünüyordum ancak n11 stokları bitti tam kuponları da almıştım 11.11 için. QBX e alternatif kasa önerilerinize açığım

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Merhabalar,

İrtibat bilgilerinizi alabilir miyim?
    QBX kasa ile ilgili bir tavsiyede bulunacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • Mini-ITX uyumlu ve taşınması çok kolay.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.