Şimdi Ara

ALINIK / Lian-Li A4 H20 veya benzeri mini ITX kasa arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK / Lian-Li A4 H20 veya benzeri mini ITX kasa arıyorum

İstanbul Üsküdar Çamlıca'da ikamet etmekteyim. Taşınabilir , sırt çantasına konabilecek kasa arıyorum. Uzun araştırmalarım sonucu bütçeme de uyan Lian-Li A4-H20 buldum ama 2.el temizi varsa daha uygun olsun diye alabilirim.

Alınık kasada kesinlikle olması gereken isteklerim :

* En az 32cm hatta mümkünse 34 cm GPU'ları destekleyen

* 9.6 cm SFX PSU boyutlarını kaldıran

* Olabildiğince 10 Litre veya altında olan bir nevi A4-H20 boyutu civarında olan

* Çantaya sığabilecek boyuta sahip

bir kasa arıyorum. Kriter evet maalesef çok , zaten bütçeme uyan bir kasa var ve istesem sıfır alabiliyorum ama maliyetten düşmek için varsa 2.el veya daha uyguna daha kompakt veya veya ortalama bu boyutta kasa arıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Intel i5 11400F - RTX 3090 Gigabyte Gaming OC - Patriot Viper 16GB 3200 Mhz - 4k-144 Hz Acer Predator XB3 Monitör - 1 TB M.2 SSD - CoolerMaster MB511 RGB Kasa - CoolerMaster 700W 80 Bronze - Steelseries Howl Edition Mouse Pad - Razer Deathadder V2 Mouse
  • https://forum.donanimhaber.com/mini-itx-severler-icin-satilik-lian-li-q58-beyaz-kasa--154872880

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.