Laptopumu monitöre DisplayPort üzerinden bağlamak istiyorum. Laptoptaki konnektör mini. Monitördeki normal displayport.
Google'da epey arattım ama bulabildiğim en uzun Mini Displayport - Displayport kablosu 1 metre. (Türkiye içinde. Ebay'de onlarca var)
1 metre kablo, ancak monitör ve laptop dip dibeyken yeter. 1.5 - 2 metre kabloyu makul bir fiyatla nereden edinebilirim?
mini Display Port > DVI çevirici ve Dual Link DVI kablo da aldım ama monitör 2560x1600 çözünürlükte. Olabildiğince tek kablo ile bunu çözmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SBK
Laptopumu monitöre DisplayPort üzerinden bağlamak istiyorum. Laptoptaki konnektör mini. Monitördeki normal displayport.
Google'da epey arattım ama bulabildiğim en uzun Mini Displayport - Displayport kablosu 1 metre. (Türkiye içinde. Ebay'de onlarca var)
1 metre kablo, ancak monitör ve laptop dip dibeyken yeter. 1.5 - 2 metre kabloyu makul bir fiyatla nereden edinebilirim?
mini Display Port > DVI çevirici ve Dual Link DVI kablo da aldım ama monitör 2560x1600 çözünürlükte. Olabildiğince tek kablo ile bunu çözmek istiyorum.
merhaba mini dp to dp-dvi-hdmi olarak geçen çevirici var. ebayden aratırsanız bulursunuz. Bunu Tr de bulabilirmisiniz bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SBK
Kardeşim kabloyu buldunuzmu acaba bende laptoba mönitör bağlamak için dark marka 1.5 m mini dp to dp kablo aldım ama sinyal yok diyor kablomu arızalı yoksa laptoptan bi ayarmı yapmam gerekiyor anlamadım
lazx_53L
kullanıcısına yanıt
Bende iki monitör kullanıyorum. Bir mönitörüm vga diğer mönitörüde dp dan vga ya çeviriyorum. Eğer ekranı taktığında bilgisayar algılıyor da sinyal gelmiyorsa sorun kablodan değil asıl sorunun nedeni anlamadığım dp ta her çözünürlük olmuyor ekranın çözünürlüklerini denemen lazım ancak o şekilde görüntü geliyor mesela benim monitörün asıl çözünürlüğü 1440x900 ama 1280x1024 de görüntü geliyor onun dışında sinyal yok diyor. Bir çözünürlükleri dene istersen.
Mini-DP - DP kablo ile bilgisayara bağlayıp 2560x1600 çözünürlükte görüntü alabildim. Laptopun kendi ekranı 1920x1080.