Şimdi Ara

mini cooper vs opel astra hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba :) Ben eylül ayında ilk arabamı alacağım, açıkcası arabalar konusunda pek bir fikrim yok sadece gözüme hoş gelen modeller arasında tercih yapıyorum. Opel astra 2012 model hb sport benim gerçekten çok hoşuma gitti. Dediğim gibi araç sport donanımına sahip olacak ve ekstra sunroof ve navigasyon sistemi de olacak. bayiden 53 bin gibi bir fiyat aldım. Mini bayisine henüz gitmedim ama çocukluğumdan beri bir minimin olması hayalimdi. Acaba mini cooper mı alsam bahsettiğim astra aracı mı karar veremiyorum. Mini cooper a da 53 binden fazla bir ücret verebileceğimi sanmıyorum sanırım cooper şu an 51 bin ama bu baz donanım ve sitede baz donanımda neler var açıkça belirtmiyor. Baz donanıma ek navigasyon ve geri görüş kamerası olsa beni kurtarabilir. Bana bir fikir verirseniz sevinirim, ayrıca araç istanbuldan kıbrısa gidecek ve kıbrısta kullanacağım. Bir de opel astra bana biraz büyük bir arabaymış gibi geldi sanki mini cooperı bi bayan olarak daha rahat kullanabilirim park etmesi falan kolay olur Bir de okul bitene kadar bu aracı kullanacağım yani beni bir 5 yıl sorunsuz idare etmesi lazım. Sizce hangisi daha mantıklı? Fikirlerinizi merakla bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim.

• hayalinde mini varsa mini al derim. sonuçta o kadar para verip te aklın mini de kalmasın

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

hayalinde mini varsa mini al derim. sonuçta o kadar para verip te aklın mini de kalmasın

Haklisiniz ama aracimin donanimli olmasini da istiyorum acikcasi :). Mini nin baz donanimi hakkinda bir fikriniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Forumda Astra'yla sorunlar yasamış kisiler var.Bunu göze alabilirseniz Astra guzel arabadır.Donanim,goruntu,konfor acısından iyidir.
    Mini zaten başlı basına bir ikon.Yalniz bence mini alacaksanız temiz bir 2.el daha mantıklı.

Forumda yeni olduğum için çok inceleyemedim, bahsettiğiniz sorunlar ne gibi sorunlar? Dediğim gibi mezun olana kadar kullanacağım bir araç arıyorum. Aracın sorun çıkarıyor olması benim için büyük bir dezavantaj. İkinci el araç hiç düşünmedim açıkçası. İkinci el 2007 - 2008 model bir araç zaten şu an 5 - 6 yaşlarında 5 yılda ben kullanacağım 11 yaşında olacak.Mutlaka sorun çıkarır ve model olarakta eskir açıkçası bunu da istemiyorum pek Üstelik mini cooperların ikinci elleri de yanılmıyorsam 45 - 50 bin civarında. Deymez diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• Mini Cooper almak istiyorsanız S modelini düşünün bence zira çok fazla zevk alamazsınız.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Mini Cooper almak istiyorsanız S modelini düşünün bence zira çok fazla zevk alamazsınız.

Maksimum 55bin tl verebilirim ve Mini cooper s benim bütçemi aşıyor. Açıkçası cok da performans değil benim aradığım. zaten ehliyetimi yeni aldım. Kıbrısta hiç geldiniz mi bilmiyorum ama arabanız yoksa çok çekilmez bir yer toplu taşıma yok gibi bir şey. Arabaya çok ihtiyacım var ve performansından çok güzelliği, donanımı ve sorunsuz bir araç olması önemli benim için.Beni evimden okuluma okulumdan evime götürecek yani. Bahsettiğim astra 140 bg ve otomatik vites bu arada :)
    Corolla vs egea cross
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 21 Temmuz 2012; 19:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Cooper kullanıcısı çok az bence belli ilçeler dışında.

Kıbrıstan mı bahsediyorsunuz?

Orijinalden alıntı: evoXr

50bine cooper s in çok temizi bulunur...

Haklısınız fakat 2. el bir araç düşünmüyorum

Mini Cooper almak istiyorsanız S modelini düşünün bence zira çok fazla zevk alamazsınız.

+1
    Benim de aklımda uzun süredir Mini Coupe JCW var.Ama şimdilik sadece aklımda

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

+1

Peki mini lerin baz donanımı hakkında bir bilginiz var mı?

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

+1

Peki mini lerin baz donanımı hakkında bir bilginiz var mı?

Mini Cooper baz donanım hakkında pek bilgim yok ancak Mini Cooper S'lerin donanımlarını biliyorum.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black

• quote:

quote:

Forumda Astra'yla sorunlar yasamış kisiler var.Bunu göze alabilirseniz Astra guzel arabadır.Donanim,goruntu,konfor acısından iyidir.
    Mini zaten başlı basına bir ikon.Yalniz bence mini alacaksanız temiz bir 2.el daha mantıklı.

Forumda yeni olduğum için çok inceleyemedim, bahsettiğiniz sorunlar ne gibi sorunlar? Dediğim gibi mezun olana kadar kullanacağım bir araç arıyorum. Aracın sorun çıkarıyor olması benim için büyük bir dezavantaj. İkinci el araç hiç düşünmedim açıkçası. İkinci el 2007 - 2008 model bir araç zaten şu an 5 - 6 yaşlarında 5 yılda ben kullanacağım 11 yaşında olacak.Mutlaka sorun çıkarır ve model olarakta eskir açıkçası bunu da istemiyorum pek Üstelik mini cooperların ikinci elleri de yanılmıyorsam 45 - 50 bin civarında. Deymez diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Kusura bakmayın alıntıyı yeni gördüm.

Astra j aracı ile sorun yaşayan Beamer nickli arkadas olması lazım.Onunla pm yoluyla irtibata geçerseniz yardımcı olacaktır.(kusura bakmayın mobildeyim link veremiyorum.)Yalniz sorunsuz bir Arac ariyorsanız en azından şimdilik Astra'dan vazgeçin.Tabi bu şans işi ama yinede siz bilirsiniz.

Mini konusuna gelince;Sanirim 0 mini one bakıyorsunuz.Oncelikle verdiginiz paraya degecekmi onu duşunun.Degecegini düşünüyorsanız zaten olay bitmiştir.Ayrica 0 araba istemeniz normal çünkü 0 araba farklıdır..Ben belki '09-'11 bandında az km.li daha donanımlı bir Arac bulursunuz diye söylemiştim ama su şartlarda en iyisi 0 araba.

Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor

• çok farklı araçlar, astra aile arabası cooper ise sport tamamen sizin ihtiyarcınıza kalmış.
    benim astram var mesela ama mini cooper almak isterdım fakat şartlar astrayı almamı gerektirdi.

quote:

quote:

Kusura bakmayın alıntıyı yeni gördüm.

Astra j aracı ile sorun yaşayan Beamer nickli arkadas olması lazım.Onunla pm yoluyla irtibata geçerseniz yardımcı olacaktır.(kusura bakmayın mobildeyim link veremiyorum.)Yalniz sorunsuz bir Arac ariyorsanız en azından şimdilik Astra'dan vazgeçin.Tabi bu şans işi ama yinede siz bilirsiniz.

Mini konusuna gelince;Sanirim 0 mini one bakıyorsunuz.Oncelikle verdiginiz paraya degecekmi onu duşunun.Degecegini düşünüyorsanız zaten olay bitmiştir.Ayrica 0 araba istemeniz normal çünkü 0 araba farklıdır..Ben belki '09-'11 bandında az km.li daha donanımlı bir Arac bulursunuz diye söylemiştim ama su şartlarda en iyisi 0 araba.

Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için . Dediğiniz arkadaşla da en kısa zamanda bağlantıya geçeceğim. Mini one değildi düşündüğüm araç, cooperdı. Açıkçası farklarını da pek anlamadım. Bir de sanırım Mini nin internet sitesinde verilen fiyatlar manuel şansıman için. Ben otomatik vites bir araç istiyorum. Bu durumda fiyat mutlaka artacaktır. Ben bunu hiç düşünmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

çok farklı araçlar, astra aile arabası cooper ise sport tamamen sizin ihtiyarcınıza kalmış.
    benim astram var mesela ama mini cooper almak isterdım fakat şartlar astrayı almamı gerektirdi.

Astra j sport donanıma sahip araç bana çok çekici geldi açıkçası. özellikle iç döşemesi spor koltukları kırmızı aydınlatması, orta konsol. Bütün bunları dikkate alırsak bence spor ve gençlere uygun bir otomobil olduğunu düşünüyorum. Aslında minide kararlıydım ama opelin donanımını görünce mini bana çok eksik geldi. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz aracınızı? artıları eksileri nelerdir biraz bahsedebilir misiniz? bir de rengi ne onu da merak ettim

• Astra daha geniş,daha konforlu bir araç.
    Mini ise sürüşü zevkli,park sıkıntısı daha az olan şirin bir zevk aracı.
    Ayrıca mini astra kadar sorulu bir araç olmasada parçalar pahalıdır.

Orijinalden alıntı: anilxx92

Astra daha geniş,daha konforlu bir araç.
    Mini ise sürüşü zevkli,park sıkıntısı daha az olan şirin bir zevk aracı.
    Ayrıca mini astra kadar sorulu bir araç olmasada parçalar pahalıdır.

Opeli gordum inceledim fakat henuz miniyi inceleme sansim olmadi yasadigim yerde bayisi yok ne yazikki istanbula gitmem gerekiyor. Bayramda gidip bakmayi dusunuyoruz ailemle. Donanimi ve fiyati hakkinda daha kesin bir bilgiye sahip oluruz. Sanirim kesin karari o zaman verecegim. Bir de insanin butun dusuncesi arabanin koltuguna oturdugu an degisiyor. Hep golf alacagim diye dusunuyordum. Astra aklimda bile yoktu ama gidip ikisine de bakinca butun fikrim degisti. Bakalim bayrami bekliyorum sabirsizlikla. Zamanim da var daha. Umarim dogru, icime sinen bir karar verebilirim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.