Merhaba arkadaşlar fotosunu attığım araçtaki yolcu kısmındaki airbag patlamış sonradan tamirli gibi çünkü yolcu kısmındaki airbag olan yerde bariz bir çizgi var. Satan arkadaş kesinlikle kaza geçirmediğini söylüyor. Lütfen fotoya bakıp bana yardımcı olabilir misiniz? Not: yaşadığım ülkede ekspertiz vs bulunmamakta, ancak araba ustaları var ama onlar da çok bir bilgi sahibi değiller. |
Mini Cooper 2008 model araçtan anlayan bakabilir mi acaba?
-
-
-
Hocam hem yanıtınız hem attığınız fotoğraf için ayrı ayrı teşekkür ederim.Sağlıklı günler diliyorum :)
-
Rica ederim iyi günler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
'Not: yaşadığım ülkede ekspertiz vs bulunmamakta, ancak araba ustaları var ama onlar da çok bir bilgi sahibi değiller.'
Buradan anladığım kadarı ile Kıbrıstasınız.Eğer öyle ise; maalesef burada Mini dahil birçok marka için düzgün usta yok. En iyi ihtimal ile Çangar'a götürebilirsiniz, yine en iyi orası ilgilenir fakat ücretlendirme TL ile olmaz. Girne'de Merit Park'ın girişinde bir usta var orası diğer yerlere göre nispeten daha düzgün iş yapıyor. Oraya danışabilirsiniz.
-
Aynen hocam Kıbrısta yaşamaktayım. Ustalarım büyük çoğunluğu Japon araçlarından anlıyor zaten Adada her yer Japon arabası :) Ama Japon arabaları da çok özelliksiz geldiği için tercih etmek istemiyorum pek. Alacağım araç Mağusa’da hocam bu yüzden sizin söylediğiniz makiniste götürme şansım yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamirli Airbag olduğu zaman genelde göğüs kaplama oluyor. Çok isterseniz havalandırma ızgarasını söküp anlayabilirsiniz ama o yaştaki bir arabada hava yastığı yerinin iz yapması normal. Benim Volvo'da da belli belirsiz iz vardı.
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Kıbrıs'ta Japon araçlar ve Mercedes harici pek tutulmuyor maalesef.
-
orası orijinal duruyor. tamirli airbaglerde o çizgi olmaz genelde sıva gibi meğcun çekiyorlar torpidoya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X