Şimdi Ara

Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üşengeçliğin dibine vurdum ama hafta sonu bisiklete bağlayıp çekimler yapmak lazım bu cihazda da Sunplus chipset var

SAtın Aldığım Link :http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_141993.html

Evet Innovv C4 kameranın ilk çekim örneğini demin yaptım.

Bit - Veri değerleri 14-20 bin arasında gidip geliyor. Ortalama 17 bin denebilir.
    Video içinden bir Resim

Ses kalitesi biraz düşük ama Action's kameralarındaki çekimlere %100 müzik eklendiği için sıkıntı yok :)

Youtube örneği yükledim (1080P yapmayı unutmayın) şu an bu çekimin Kayıpsız netlik dosyası dropbox'a upload ediyorum. Biter bitmez paylaşacağım.
    Youtube netliği düşürdüğü unutulmamalı kayıpsız netlik geliyor

Innovv C4 Kayıpsız Netlik----Tıklayın indirin Lütfen--------

Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek )

Innovv C4 Tam olarak 95 dakika şarjı dayandı ve 1080P çekim yaptı. Kibrit kutusu kadar cihaz bu kadar uzun süre enerji almadan cam gibi kayıt yapıyorsa, bizim araç kameraları ne ayak abi

Çekime özellikle müzik eklemedim sarsıntılarda yaptığı cızırtılar anlaşılsın diye fakat bu cihazın aksiyon + araç kamerası olduğu düşünülünce genelde çekimlere %99 müzik eklendiği için çok dert etmedim.

Kameranın pilini değiştirmek tam bir kabus... 30 dakikada açtım 4 saatte zor kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Mart 2015; 14:46:44 >

• ARaç içi deneme 1. parça :

( bu çekimin kayıpsız video örneği de gelecek )

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Mart 2015; 23:40:52 >

• Araç içi Gece çekimi örneği-----Buraya Tıklayıp indirebilirsiniz-----
    Araç içi Gece çekimi örneği-----Buraya Tıklayıp indirebilirsiniz-----

Aynı çekimin youtube sürümü. Fakat netliği tam olarak görebilmek için yukarıda verdiğim linkten indirmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 5 Mart 2015; 14:28:12 >

• Bugün bisikletle denemelerini yaptım görüntü inanılmaz iyi ama seste kamera sarsıntı olunca cızırtı oluyor. Örnek çekimler upload olacak videolara müzik eklenmeden kullanım zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam neyi alıcağımazı şaşırdık hepsine süper diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

hocam neyi alıcağımazı şaşırdık hepsine süper diyorsun.

Dolar uçtu walla bu devirde hiç biri alınmaz daha da yükseliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemek gereksiz onu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 6 Haziran 2015; 22:15:28 >
  • -------Yeni kayıpsız netlik örnekleri Tıklayıp indirebilirsiniz---------

Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek ) Mini Aksiyon + Araç Kamerası Innovv C4 incelemesi ( Konu Güncellenecek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 15 Haziran 2015; 12:50:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.