Şimdi Ara

Minecraft TÜRKİYEDE YASAKLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtuberlar hayvan gibi minecraft çekiyor bunuda (örn. benim kardeşim) yaşları 10 ila 15 yaşındaki çocuklar izliyor. Ailelerin bazıları youtuberlara ulaşmaya çalışıyor. Niye çocuk yemiyo içmiyo ders çalışmıyo youtubdan minecraft videosu izliyor bakın oynamıyor oturup izliyor. Şikayet gelmiştir. Ancak şiddet kısmına katılmıyor yaratıcılığı oldukça geliştirebilecek bir oyun. Daha az oynanması gerekiyor. Oyun oynama konusunda bilinç şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

Youtuberlar hayvan gibi minecraft çekiyor bunuda (örn. benim kardeşim) yaşları 10 ila 15 yaşındaki çocuklar izliyor. Ailelerin bazıları youtuberlara ulaşmaya çalışıyor. Niye çocuk yemiyo içmiyo ders çalışmıyo youtubdan minecraft videosu izliyor bakın oynamıyor oturup izliyor. Şikayet gelmiştir. Ancak şiddet kısmına katılmıyor yaratıcılığı oldukça geliştirebilecek bir oyun. Daha az oynanması gerekiyor. Oyun oynama konusunda bilinç şart.

Hocam oyunda çok ufak modlar ile şiddet gerçekleşiyor sizin de bildiğiniz gibi ayrıca severler da müsabakalar bile yapılıyor oyunda yaratıcılık kadar şiddet öğeleri de çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic bu oyunu oynamadim, gorsem tanimam bile. Ancak yasaklamak kadar sacma bir sey yok. eger aileler sikayetci ise bu konuda cocugu ile ilgilensin. cocugu ilgisiz birakip eline bilgisayari verirsen minecraftta oynar baska seylerde.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bilmediğiniz aşikar oyunlar konusunda yasaklar gelişmiş ülkelerde yapılır bu türkiye için olumlu bir yasak
    Çocuk ile ilgilenerek sürekli başında duramazsiniz bu dönemde amerikada bir moda var 0-8 yaş grubu sadece bu oyunların videolarını izliyor ve bunlar ile ilgili şiddetli oyunlar oynuyorlar araştırmanızi sıkı yaparsanız anlarsınız ne demek istediğimi

• iyi cocuk İ kullanıcısına yanıt
    denilmek istenileni anladim ben. Ancak bu yasakla olmaz. yasak daha ileriye tasir bu sorunu. yasaklasan dahi bir sekilde girerler. ya cocukla ilgilenip dogru duzgun etkinliklere yonlendireceksin ya da oynama demeyeceksin. bu yastaki cocuklar inat yapip oynarlar. Hatta en guzeli zorla izlettirip usandiracaksin
  • Minecraft gibi yaratıcılığı ve hayal gücünü geliştiren bir oyunu,her şeye itaat eden,sorgulamayan bir nesil yetiştimek isteyen bir hükümetin yasaklamak istemesi nedense beni şaşırtmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden insanlar herşeyin kolayına kaçıyor ülkemde ,yasaklamak yerine çoçuklarıyla daha çok ilgilenmeyi ve onlara yeni ilgi alanları yaratmayı denemiyor aileler.
  • Her yere bina dikip her yere AVM yaparsan yeşil alan bırakmazsan çocuklara park alanları yaratmak yerine orayı ranta cevirirsen çocukta naspsın zevkini oyunlarda alıyo

• GTA 5 oynamamış galiba sayın (!) bakan.
  • Aynen ağa gta Oynamamış galiba bakan bey mi ? Hanım mı? desem
  • capsserkan kullanıcısına yanıt
    Bakan Ayşenur İslam, hacı.
  • he hacı tamam anladım biraderimmmm
  • Bu ulkede once hırsızlık yasaklansın, Minecraft kolay biz yasaklariz onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşacak başka işleri kalmamış anlaşılan.
  • Gta 5 oynayanları da hapse atmaları gerek herhalde.Yasaklama ile hiç bir yere varamazlar boş işler bunlar.Onun yerine evebeynlere seminerler,internette eğitim videoları hazırlansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.