Minecraft Oynarken Ciddi Şekilde Midem Bulanıyor Sizce Neden Kaynaklanıyor? Sizdede Oluyormu? Tedavisi Varmı?
oynama
Bence oyunun verdiği yalnızlık hissiyle gerilip miden öyle bulanıyor. Hareketli müzik dinleyerek oynamayı dene.
Fov ayarıyla alakalı olduğunu biliyorum fakat hangi ayarlar doğrudur bir şey diyemem senle alakalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Waít For It
Bence oyunun verdiği yalnızlık hissiyle gerilip miden öyle bulanıyor. Hareketli müzik dinleyerek oynamayı dene.
Deniycem Hocam..
Başka Önerisi Olan?
Bende de half life oynarken bulanırdı betim benzim atar sapsarı olurdum.
Bundan 2 Ay Önce Yanlış İlaç İçmiştim. Ağrı Kesici Diye Tansıyon İlacı Gece Rümyamda Gta San Oynuyordum Zıpladıkça Midem Bulanıyordu Gece 4 Gibi Kalktım Ağzımdan Sap Sarı Su Aktı Kafa Kaldıramadım Sesim Çıkamıyordu Duvara Tekme Atarak Annemi Çağırdım Hemen Yoğurt Getirdi Bu Arada Kusuyorum Durmadan Sap Sarı Su Akıyo Ağzımda Bir Görseniz Halime Acırdınız
Ondan Bugüne Kadar Gta San Simgesine Bile Tıklayamaz Oldum. Pc Kurulu Ama Cesaret Edipte Açamadım Şimdiye Kadar...
Minecraft Oynarken Ciddi Şekilde Midem Bulanıyor Sizce Neden Kaynaklanıyor? Sizdede Oluyormu? Tedavisi Varmı?
Crysis,Call Of Duty,NFS falan oynasan diyeceğim ki yüksek fps alıyorsun ve bu da beyinde bir sorun yol açıyor.
Mesela kuzenim epilepsi hastası ve yüksek fps li oyunlar yasak. 3d film yasak. Sinir sistemi kaynaklı bir sorun.
Kriz geçirip, her yeri morarıp hastanelik oluyordu. Şimdi ilça kullanıyor sorunu yok.
Tavsiyem bir nöroloğa görün.
Uzun süre oynama aslında bunun sebebi görüntü sorunu gibi birşey mevcut görüntü ya çok büyük ekranda yada çok küçük ekranda oldugu için mide bulanıyor bsc'de black ops 2 taktik rehberi videosununda anlatıyordu bu durumu
3. kez görüyorum bu konuyu açanı ya yanlız değilsin ya da üçünüde sen açtın
ben beş dakika oynadıktan sonra. mide bulantı ve baş dönmesi oluyor bu yüzden oynayamıyorum uzun süredir.
bende de araba yarışı veya oyun içinde araç kullanırken başım ağrıyo ki eskiden olmazdı
FOV'dan dolayı oluyor genelde bu olaylar. Ayarları kontrol et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme