Şimdi Ara

Minecraft (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamachi yerine sunucu alt yapısında oynamak isteyenler burdan sunucumuza katılabilirler
    http://forum.donanimhaber.com/m_49799309/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49799309
  • açık mı hala oyun?
  • beyler nasıl oynaya bilirim yardım ederseniz sevinirim
  • bu oyunu nereden indirebilirim yardım ederseniz sevinirim
  • mesajım bulunsun..

arkadaşlar bunun fullu nerden bulabilirim yardımcı olabilir misin? genelde 7/24 online olurum.. azcık oynayabildim.. deneme sürümüydü.. süre bitince birşey yapamaz oldum.. üzüldüm.. lütfen arkadaşlar.. yardım eder misiniz ? pm yle bu oyunun full linki ve detayları atabilir misiniz ?

şimdiden çok teşekkürler..
  • Benim bir sornum var yardım edin videoda adam oduna taşa 2 tıkla kırıp alıyor ben saatlerce vuruyorum ama kıramıyorum neden ?
  • o crative mod da dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

Benim bir sornum var yardım edin videoda adam oduna taşa 2 tıkla kırıp alıyor ben saatlerce vuruyorum ama kıramıyorum neden ?

Vururken basılı tut sol mouse tuşuna.
  • açık server var mı şu an
  • kaptan beni de ekle

nick:chobanci12
  • Orjinal Minecraft hesabi almak isteyenler fakat 15 eurodan daha ucuz olsun diyenler bana bir ulassin
  • Biri oyunu nerden temin edebileceğimi PM ile söylerse çok makbule geçecek. Pm attığım arkadaşlardan henüz cevap veren olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

Arkadaşlar şimdi bu oyunda devasa yapılar yapıyorlar, yapanlar item editor gibi bir şey mi kullanıyor oyun içinde, yoksa çok uğraştırıcı değil mi kazarak madenleri falan çıkartması.

Büyük olasılıkla Örneğin ben TooManyItems kullanıyorum.
  • Öncelikle foruma yeni kayıt oldum , tüm foruma merhabalar Eğer server hala açıksa bende oynamak isterim . ( nick : tagostar / oyun orjinal değil )
  • Server ofline server mı?
  • Hocam nasıl daha ucuza veriyosun oyunu ?
  • Almin neden piyasada yok ona nasıl ulaşabilirim ayrıca suan açık bi ip varmı
  • bana garıp gelıyor bu oyun cozemedım anlıyamadım. hatta denemedım dıyebılırım anlamadıgım ıcın
  • Admin oyundaki şifremi unuttum ben ya :D pmden belirtirmisin silmediysen eğer.
  • mrb arkadaşlar tek oynamaktan sıkıldım server ip verebilirmisiniz rEJA etsem ???
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.