Şimdi Ara

Minecraft (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
3
Favori
78.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam gibi bu online serverlar hakkında bilgi verecek nasıl bu Türk serverlarına katılırım söyleyecek var mı? Adamlara bak server açmışlar bomboş bir forum bakıyorum forumda şikayetler millet birbirinin evini yıkıyor. Yok mu düzgün bir Türk serverı?
  • alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
  • up...merhaba arkadaşlar eğer server den oynamak istiyorsanız ilk önce minecraft'ın server.exe'sini indirin (yanlış hatırlamıyorsam ) sonra oyunu kurun girmek isteğiniz servere'rin ip'sini multiplayer kısmına yazarak server'e girebilirsiniz. fakat bu k......n oyunun ki orijinal olan parayla satılanınki de ne yapılacağının ben bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutaybuyruk -- 13 Temmuz 2011; 19:40:09 >
  • Arkadaşlar ben kendi serverım üzerinden oynuyorum lag olamamsı için max 5 kişi oynamak gerekiyor oynamak istiyen pm atsın (yeni baslıyanlar pm atmassa sevinrim.)
  • pm attım sana
  • gerçekten ilgimi çekti bu oyun ancak şimdiye kadar bu tarz "item"lı oyunlar oynamamıştım yapabilirmiyim bilmiyorum birkaç arkadaş video hazırlamış onları izledim temel bilgileri öğrendim diyebilirim geçenlerde ilk kez bir rpg oynayım dedim dragon age origins türkçe yamasıyla birlikte kurdum ama tıkandım kaldım bunda ne yaparım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

gerçekten ilgimi çekti bu oyun ancak şimdiye kadar bu tarz "item"lı oyunlar oynamamıştım yapabilirmiyim bilmiyorum birkaç arkadaş video hazırlamış onları izledim temel bilgileri öğrendim diyebilirim geçenlerde ilk kez bir rpg oynayım dedim dragon age origins türkçe yamasıyla birlikte kurdum ama tıkandım kaldım bunda ne yaparım bilmiyorum

Dragon age falan karşılaştırma gayet basit bir oyun biraz oyun bilgin varsa kısa zamanda çözersin

• pmlere cevap verdim suan 3 kişiyiz 2 kişi daha gelebilir.
  • başladım oyuna yarattığım ilk dünyada 2 kere kayboldum tekrar başladım madenci gibi bişey oldum ya sürekli kömür demir çıkarıp duruyom adam gibi bir yapı inşa edemedim daha
  • PM'me cevap gelmedi
  • pm attıgına emin misin bana senden hiçbir pm gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

up...merhaba arkadaşlar eğer server den oynamak istiyorsanız ilk önce minecraft'ın server.exe'sini indirin (yanlış hatırlamıyorsam ) sonra oyunu kurun girmek isteğiniz servere'rin ip'sini multiplayer kısmına yazarak server'e girebilirsiniz. fakat bu k......n oyunun ki orijinal olan parayla satılanınki de ne yapılacağının ben bilmiyorum

Server'a girmek için onu indirmeye gerek yok,server kurmak için indirmen gerek onu + Crackli halde direk IP'yi yazarak giremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

pm attıgına emin misin bana senden hiçbir pm gelmedi

Sana mı atacaktık? :D Bu arada Hamachi lazım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRANSFORMERS_97

quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

pm attıgına emin misin bana senden hiçbir pm gelmedi

Sana mı atacaktık? :D Bu arada Hamachi lazım mı?

evet hamachiye gerek yok bu arada
  • Sana mesaj atılmıyor. Profilin açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRANSFORMERS_97

Sana mesaj atılmıyor. Profilin açılmıyor.

Pm atmak için profili görmene gerek yok yorumunun üstünde PM yazıyor ordan atabilirsin.
  • Tamamdır yolladım.
  • Bende katılmak isterim nasıl olucak

• Ben arkla gelicem pm den msn bırakırsan konuşa biliriz neler yapcağımızı bilmiyoruz :S
  • Arkadaşlar server kurmuş ancak ben hareket etmiyo gözüküyorum onların hareketleride bana gözükmüyor , yazdıklarımda gitmiyor.Ne olabilir bunun nedeni
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.