Şimdi Ara

MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
7
Favori
12.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günümüz de geçmiyor bu oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://x.com/EverywhereNET/status/1925663644865478664/mediaViewer?currentTweet=1925663644865478664&currentTweetUser=EverywhereNET

4 dakikalık oynanış fragmanı gelmiş. Her yeni videoda modum daha da düşüyor. Maalesef son kararım oyunun saints row ayarında bir oyun olacağı yönünde. Ne vuruş hissi var, ne vurulan adamlardan kan çıkıyor. Puanını da 70 tahmin ediyorum. - veya + 5 olabilir. 🙂

• MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]Punishyoutube
    MINDSEYE Gameplay Demo 4K (New Open World Game From Ex-GTA Creator 2025) - No Commentary Play as Jacob Diaz, a former soldier with a mysterious neural implant who is suffering from memory loss and flashbacks. Set out on a series of dangerous covert missions to unlock the secrets of your past in a world filled with the persistent threat of artificial intelligence, high-tech experimentation, corporate espionage, political corruption, and an unchecked military. MindsEye is an immersive experience with a mind-bending complex narrative, rich environments, groundbreaking combat, future tech, and high speed chases. Wishlist the game here: https://store.steampowered.com/app/3265250/MindsEye/ #unrealengine5 #gta6 #newgames2025
    https://www.youtube.com/watch?v=I9DIkyQAJGc

Combatın vasatlığı belli olmasın diye her yere patlayan kırmızı variller koyulmuş.MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] Tam Gamepass oyunu aslında, oyuncunun bir kaybı olmazdı en azından.

• Nerde black state nerde bu oyun😁

• Videoların sürekli kesik kesik yayımlanması, sadece iyi yerlerin gösterilmesi ama iyi bir oyuncu olan adam müthiş bir oyun olmayacağını iyi biliyor artık. O yüzden hala büyük beklentisi olan varsa hayal kırıklığı yaşar. Zaten fiyatlandırma belli. 2,5A diyebiliriz bu oyun için. Son çıkan Saints Row'un bir tık iyi hali, Watch Dogs oyunlarının bir tık kötü hale bir oyun. Lineer odaklı max 10-12 saat sürer.

Ben şahsen üzülmedim 1050TL'ye alsam alsam 2 şişe cielo veya 1 şişe baileys alır geçecektim. En azından karaciğeri korumuş olduk. MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Hocam biraz abartı olacak ama 2010, hatta daha eski tarihlerde yapılmış oyunlara benziyor. Hiç 2025'in oyunu gibi durmuyor. Hatta hocam yayınlanan fragmanları baz alırsak, eskiden oynadığım Mars Online diye online tabanlı ücretsiz bir oyun vardı. Mekanikleri ona benziyor. O dediğim oyun, o zaman mekanikleri filan güzel geliyordu. Sonuçta ücretsiz bir online oyunda ama 2025 yılında çıkacak hikaye modlu bir oyun için o mekanikler, animasyonlar, fizikler filan çok basit kalıyor.

• bırak para vermeyi epic day1 bedava verse indirip bakmam bile.

• NEW MINDSEYE TRAILER!!

MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]
    MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Everywhere NET (@EverywhereNET) on X
    https://x.com/EverywhereNET/status/1926980417174786394
  • MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]

aslında mindseye tek başına oyun bile değil, everywhere oyunu içerisinde girip oynadığın dlc gibi bir şey.

• MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]MindsEyeyoutube
    Pre-Order Now: https://go.mindseye.game/preorder Launching June 10, 2025 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC. Introducing MindsEye - three seamlessly interconnected experiences: an explosive action-adventure campaign; Play.MindsEye, a continuous stream of premium studio-developed content; and Build.MindsEye to craft your own games. Launching June 10, 2025, on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC. Pre-order now and get the Deluxe Edition Upgrade with exclusive in-game content.
    https://www.youtube.com/watch?v=4s3jVJaFrbM
  • Sonunda düzgün bi tanıtım ve gameplay içeren video yayınlamışlar. Bir 10 yıl öncesine kadar her yer GTA klonu kaynıyorken son 10 yılda Watch Dogs dışında bu türde pek oyun çıkmadı (Just Cause ve Saints Row’u saymıyorum, onların tarzı ve amacı daha farklı). O yüzden Mindseye’a çok standart görünen oynanışına rağmen hevesliyim. Zaten fiyatı Türkiye’de uygun, çok yüksek beklentim de yok. Watch Dogs Legion seviyesinde olsa yeter. Puanlarda aşırı batırmazsa bi şans verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ilginç bir şekilde son oynanış fragmanı benim hoşuma gitti. Elbette en fazla watch dogs ayarında olacak ona eminim de öncekiler ondan da rezalet duruyodu. Açık dünyası bir tık daha hoşuma gitti etkinlikler vs. 🙂

• Alıp iade etmiştim ne idüğü belirsiz diye ama puanları açıklandığında 80 üstü olursa bir şans verebilirim ben de. Fiyatı oldukça uygun ama problem fiyattan çok zaman. Oyun 10 saat de sürse 30 saat de sürse harcadığım vakti kaliteli geçirmek isterim.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    e bu oyun güzelmiş yahu ben oynarım bunu dedim ta ki 4:30 dakikaya kadar, sonrasında ise bu tam olarak ne dedim, yani bize GTA online gibi yapı sunuyor görev alıp oynuyor muyuz olayı nedir, ilk başta hikayesi olan başlayıp biten bir oyun sandım kafam karıştı

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Hikaye diye 2 saat oynatıp,sadece görev yapılıyor ise iade ederim. Bitmeyen oyun hayat da sevmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Evet hikayesi var ise oyun başlamalı ve bitmeli, ara sahneler görünce aslında bir şeyler yapmak istemişler diyorum ama emin değilim, çıkışını merakla bekleyeceğim

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Hocam fragmandaki olayı tam anlamadım. Watch Dogs Legion gibi birden fazla karekteri mi kontrol ediyoruz? Eğer öyleyse oyunun hikayesi yok o zaman varsada etkileyici bir hikaye olmaz.

• Şu oyunun türünü çok merak ediyorum devlet için çalışan ajanimsi birşey gibi duruyor bir sonra ki fragman da farklı karakterleri gösteriyor düz hikayeli oyun mu yoksa live servis kafası mi bilemedim

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Nedense son ana kadar böyle yapı inşa etme,oyun modu seçme gibi ıvır zıvırları hiç göstermemişlerdi. Yeni gösterdiler. Benim de hiç hoşuma gitmedi bu durum. Adam gibi senaryosu başlayıp biten açık dünya aksiyon oyunu olsun diye bekliyodum.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam son yayınlanan fragmandan anladığım kadarıyla bu oyun Watch Dogs Legion tarzı bir oyun olacak. Derin bir hikaye, etkileyici bir karekter filan beklememek lazım çünkü fragmanda birden fazla karekteri kontrol ediyorduk.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.