Şimdi Ara

MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
7
Favori
12.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzak çizimler ps3-ps4 arası oyunlar gibi. 2013te ps3e çıkan gta 5in uzak çizimleri daha iyidir. 2009 cod mw2deki uzaktaki dağlarla bu oyundaki uzaktaki dağların bulanıklığı aynı. Belki ps5te böyledir. PCde görmek lazım. Karakterin yakınındaki grafikler bence yeter seviyede güzel denebilir ama 100 metre ve ilerisi gereksiz bulanık.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Mobilden izledim ben hocam doğrudur. Konsol ile pc arasında büyük fark olacağını sanmam. Pc tarafındada kötüdür o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 10 Haziran 2025; 19:57:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son 5 dakika

indirmeye açılması

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Aman hocam 2 saati geçirmeyin 🤣 Yorumlarınızı bekliyorum. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 10 Haziran 2025; 20:0:22 >
  • eeeeMindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • 39.9gb iniyor nerede 70.

• iniyor 40gbMindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Twitch'de oynayanlar, daha doğrusu ara sahne izleyenler başladı.MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] Oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Umarım gömdüğümüz kadar değildir. İyi oyunlar herkese.MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Yayından izlediğim kadarıyla oyun atmosfer olarak Cyberpunk 2077 + Watch Dogs havası veriyor. Çevre biraz cansız, yaşayan dünya hissi eksik gibi geldi.

Optimizasyon da sıkıntılı duruyor; izlediğim yayıncıda 4070 bandında bir kart vardı sanırım tam hatırlamıyorum ama FPS düşüşü yaşıyordu. Günümüz problemi optimizasyon sorunu maalesef bu oyunda da var gibi. Cyberpunk'ın gibi erken çıkmış, geç toparlanacak bir oyun havası veriyor.

Tabi bunlar biraz acele yorumlar, yayınlardan izlediğim kadarıyla hissettiklerim. Burada oynayanlar daha sağlıklı yorum yapacaktır.

• 1.5 saat oynadım. optimizasyon kötü 45 fps kadar düştügü oldu. 5080 kullanıyorum.

dlss acınca görüntü native göre daha iyi oluyor.

yapay zeka yok. vuruş hissi 2005 tps gibi. katsimler güzel. anlaşılan parayı oyunculara harcamışlarMindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Patlamış oyun, belliydi zaten MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU]

Native 4k nın bile düzeltemediği bir bulanıklık var.

• bu oyun iadelik, ilk indirimler de indirime girer.

• Bas bas bağırıyordu patlayacağını geçmiş olsun,tarihin tozlu raflarında ki yerini aldı

• 1 yıl ertelenip iyi bir oyun olabilirmiş. iyi olduğu bazı noktalar var ama patlamayı tercih etmişler.

Hikaye ilgi çekici, sinematikler fena değil ama kötü kontroller, ruhsuz dünya, olmayan yapay zeka, teknik problemler, oyunun yarım kalmış hissi bitiriyor.

7 ye bile tamamdım ama 6 anca alır gibi. Çokta önemli değil bundan sonrası. Büyük potansiyel harcanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Haziran 2025; 0:46:23 >
  • Steam de inceleme paunlarına bakacak olursak gidişat pek iyi değil, oyunu olumsuz yönde inceleyenler sadece optimizasyon gibi teknik sorunlarından ötürü olumsuz vermiştir umarım. Optimizasyon ve Bugfix için keşke biraz daha zaman ayırsalarmış, artık çıkış tarihi kararı yayıncı ''Io interactive'nin'' verdiği karar mı, yoksa Leslie Benzies'in vediği bir karar mı bilemiyorum, ama ikinci Cyberpunk 2077 faciası geliyor gibi görülüyor.

Mafia The Old Country'de UE5 motoru kullanan bir oyun, umarım Hangar 13 aynı tabloyu onda yaşatmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 10 Haziran 2025; 22:40:4 >

• İyi ki iade etmişim geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle ben rockstarda çalıştım gta v in baş mimarlarındanım egosuyla oyun yapmaya kalkarsan işte böyle patlarsın leslie benzies efendi
    Bu adamı rockstarın kovduğunu sanmıyorum kendi ayrılıp macera aradı ve sonuç hüsran
    Aynısını dan houserda yaşayacak cdprden ayrılan witcher 3 yapımında çalışan adamlarda yaşayacak
    O vampirli oyunda patlayacak bakın görün

Leslie Benzies'in Rockstar Games'ten ayrılışı resmi olarak "istifa" olarak duyurulsa da, perde arkasında yaşananlar bunun oldukça karmaşık olduğunu gösteriyor. İşte olayın arka planı:

Resmi Açıklama:

Rockstar Games, 2016'da yaptığı açıklamada, Leslie Benzies’in 2014 yılında izne ayrıldığını ve 2016 başlarında şirketten ayrıldığını duyurdu. Şirket bu ayrılığı dostane bir şekilde sundu.

Gerçekler ve Dava Süreci:

Ancak, kısa süre sonra Benzies, Take-Two Interactive (Rockstar'ın ana şirketi) ve Rockstar Games'e karşı 150 milyon dolarlık bir dava açtı. Dava belgelerinde Benzies şunları iddia etti:

2014'te izne ayrıldığında şirketten dışlandığını,

Şirkete döndüğünde ofise girmesinin engellendiğini (kelimenin tam anlamıyla binadan içeri alınmadığını),

Hissedarlık ödemelerinin (kâr payı) haksız yere kesildiğini,

Rockstar'ın kurucuları Sam ve Dan Houser tarafından hedef alındığını söyledi.

Rockstar ise bu iddiaları reddetti ve Benzies'in "kendiliğinden ayrıldığını" ve "dürüst davranmadığını" ileri sürdü.

Sonuç:

Dava 2019'da büyük ölçüde gizli bir anlaşmayla sonuçlandı. Taraflar anlaşmanın detaylarını açıklamadı.

---

Özetle:

Leslie Benzies’in ayrılığı resmi olarak "istifa" olarak sunulsa da, yaşanan gelişmeler onun şirketten zorla uzaklaştırıldığını ve ardından şirketle ciddi bir hukuki mücadeleye girdiğini gösteriyor. Yani, "kovulmadı ama dostane bir ayrılık da değildi."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Koskoca adam bu şey hakkında birde röportaj veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Haziran 2025; 22:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.