Uzak çizimler ps3-ps4 arası oyunlar gibi. 2013te ps3e çıkan gta 5in uzak çizimleri daha iyidir. 2009 cod mw2deki uzaktaki dağlarla bu oyundaki uzaktaki dağların bulanıklığı aynı. Belki ps5te böyledir. PCde görmek lazım. Karakterin yakınındaki grafikler bence yeter seviyede güzel denebilir ama 100 metre ve ilerisi gereksiz bulanık. |
MindsEye (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

-
-
Mobilden izledim ben hocam doğrudur. Konsol ile pc arasında büyük fark olacağını sanmam. Pc tarafındada kötüdür o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 10 Haziran 2025; 19:57:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 5 dakika
indirmeye açılması
-
Aman hocam 2 saati geçirmeyin 🤣 Yorumlarınızı bekliyorum. İyi oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 10 Haziran 2025; 20:0:22 >
-
39.9gb iniyor nerede 70.
-
-
Twitch'de oynayanlar, daha doğrusu ara sahne izleyenler başladı.
Oynayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Umarım gömdüğümüz kadar değildir. İyi oyunlar herkese.
-
Yayından izlediğim kadarıyla oyun atmosfer olarak Cyberpunk 2077 + Watch Dogs havası veriyor. Çevre biraz cansız, yaşayan dünya hissi eksik gibi geldi.
Optimizasyon da sıkıntılı duruyor; izlediğim yayıncıda 4070 bandında bir kart vardı sanırım tam hatırlamıyorum ama FPS düşüşü yaşıyordu. Günümüz problemi optimizasyon sorunu maalesef bu oyunda da var gibi. Cyberpunk'ın gibi erken çıkmış, geç toparlanacak bir oyun havası veriyor.
Tabi bunlar biraz acele yorumlar, yayınlardan izlediğim kadarıyla hissettiklerim. Burada oynayanlar daha sağlıklı yorum yapacaktır.
-
1.5 saat oynadım. optimizasyon kötü 45 fps kadar düştügü oldu. 5080 kullanıyorum.
dlss acınca görüntü native göre daha iyi oluyor.
yapay zeka yok. vuruş hissi 2005 tps gibi. katsimler güzel. anlaşılan parayı oyunculara harcamışlar
-
Patlamış oyun, belliydi zaten
-
-
bu oyun iadelik, ilk indirimler de indirime girer.
-
Bas bas bağırıyordu patlayacağını geçmiş olsun,tarihin tozlu raflarında ki yerini aldı
-
1 yıl ertelenip iyi bir oyun olabilirmiş. iyi olduğu bazı noktalar var ama patlamayı tercih etmişler.
Hikaye ilgi çekici, sinematikler fena değil ama kötü kontroller, ruhsuz dünya, olmayan yapay zeka, teknik problemler, oyunun yarım kalmış hissi bitiriyor.
7 ye bile tamamdım ama 6 anca alır gibi. Çokta önemli değil bundan sonrası. Büyük potansiyel harcanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Haziran 2025; 0:46:23 >
-
İyi ki iade etmişim geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle ben rockstarda çalıştım gta v in baş mimarlarındanım egosuyla oyun yapmaya kalkarsan işte böyle patlarsın leslie benzies efendi
Bu adamı rockstarın kovduğunu sanmıyorum kendi ayrılıp macera aradı ve sonuç hüsran
Aynısını dan houserda yaşayacak cdprden ayrılan witcher 3 yapımında çalışan adamlarda yaşayacak
O vampirli oyunda patlayacak bakın görün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X