Şimdi Ara

Mimar-Doktor sevgililigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mimar bir erkek doktor bir kizla sevgili olabilir mi arkadaslar ne diyorsunuz?

Simdi genelleme yapmiycam ama bazi doktor adayi kizlar gereginden fazla ozguvenli oluyor, nasilsa doktorum diyip en iyisini ariyor falan filan.

Sordugum soru sacma gelebilir, yani ben ilk dusundugumde onlar insan degilmi ask bu, kimi sevicegi belli olmaz vs. Gibi dusunuyordum ama cevremdeki 10 insandan 8 kisinin tepkisi ayni olunca biraz kirildim, biraz moralim bozuldu.
    Yok doktor sana neden baksin, zengin biride degilsin, ortalama bir tipin var, agizin pek laf yapmiyor, sen doktoru degil doktor seni alir... Gibi ifadeler cok moralimi bozdu.
    Siz neler dusunuyorsunuz Mimar-Doktor iliskisi hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olamaz mimar-mimar/mühendis/astsubay/orta düzey yönetici olabilir
    doktor - doktor/üst düzey yönetici/subay/büyük işletme sahibi olabilir
    Yasalarda açıkça belirtilmiş bir şey hala soruyorsunuz
  • yahu çevreni allah alsın. böyle söyleyen tanıdıklarım olsa salak galiba der bir daha konuşmazdım. doktor profesör farketmez, insan insandır. Her türlü ilişki aynıdır.
  • olamaz tıpçı kızlardaki ego kimsede yok her türlü senden üstün görür kendisini
  • Dermatoloji gibi dandik bir bölümde değilse olmaz. Sana yazık

• Saçmalamayın. tıpta o şekilde kompleksi olan %30 ancadır. Dolayısıyla tabii ki olunabilir.
  • Tıpta okuyorum. Tıpçı kızla sevgili olunmaz. Gsf ya da edebiyattan falan düşürmeye çalış.

Çevremde gözlediğime göre mezun olunca da değişmiyor pek. Sen doktorsan ve daha fazla kazanıyorsan belki diğer türlü git okul öncesi eğitimle uğraşan birini düşür. En azından tembellik yaparsın arada sana bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 15 Haziran 2017; 14:29:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılik vs Veteriner hekimlik
    6 yıl önce açıldı
    DİS HEKİMİ HOCALAR
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence cikip bi cay icin. elektrik gelirse esra erol yani..
  • ciddi mi be doktor olacağım iyi şanslıyım o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şimdi üni mezunuyum lise mezunu kızla olur mu? Bence olmaz gibi geliyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Olamaz mimar-mimar/mühendis/astsubay/orta düzey yönetici olabilir
    doktor - doktor/üst düzey yönetici/subay/büyük işletme sahibi olabilir
    Yasalarda açıkça belirtilmiş bir şey hala soruyorsunuz

Yok hojam o oyle degil bence doktor mimar uzman cavus veya astek olabilir

• Hahahahahhahah

• Öyle düşünmen sacmalik.

Doktor kadin erkek imam

doktor kadin erkek tesisatci iliskisi gordum.Bence zaten evlenecegin kadin statuye bakiyorsa evlenme.Evlenmek hayatini birlestirmektir,meslegi degil.

• mimar derken sıradan bi tipsen doktorun seninle işi olmaz onun aldığı parayı sen 3 ayda kazanamazsın,ancak böyle tanınmış ofis sahibi olan büyük projelere imza atan bir mimar olabilirseniz belki ama ben doktor bi kadın olsa yan odamdaki kulak burun boğaz uzmanı varken bi mimara neden bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

mimar derken sıradan bi tipsen doktorun seninle işi olmaz onun aldığı parayı sen 3 ayda kazanamazsın,ancak böyle tanınmış ofis sahibi olan büyük projelere imza atan bir mimar olabilirseniz belki ama ben doktor bi kadın olsa yan odamdaki kulak burun boğaz uzmanı varken bi mimara neden bakayım

Cok salt bakiyorsun hocam bence.İyi o zaman git sevmedigin ama cok kazanan bir kadinla evlen.Ne kadar mutlu olacaksin ya da kadini ne kadar mutlu edeceksin?Şu insanlari birbirine denk gorme huyu sanirim bir tek ortadoguda var.

• böyle şeyleri statü, meslek yerine kişilik karakter sorunu olarak görseniz daha iyi olacak. çevrende ki yorumları ciddiye alma
  • Tiptayim dedigin tarzda ornekler cokca var hocam

• Doktor adayı olarak diyim böyle bi kombinasyon görmedim ego çatışması olur erkek doktor olsa problem olmaz tecrübe.

• They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Dermatoloji dandik? Tus puanlarına bak bakalım kaçıncı sıradaymış

Mimar-Doktor sevgililigi

• doktor kızı alıp onun havasını çekeceğime köyden kız alırım daha iyi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.