Şimdi Ara

Mimar-Doktor sevgililigi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hep böyle şeyler yazıyorsun
    Ne yaşadın da bu kadar net konuşuyorsun
    Boşuna insanları körükleme bence
  • Doktor bi kızın kendinden düşük statüdeki biriyle sevgili olması için kızın baya çirkin erkeğin baya yakışıklı olması lazım. Burada gazı verenlere aldanma. Kız istese bile arkadaş çevresi eleştireceği için yanaşmaz. İlişkiyi başlatan da bitiren de kızın arkadaş çevresidir.

Bırak mühendis erkeği; doktor erkeğe bakmaları için bile son sınıf olup perte çıkmaları gerekiyor. Gençlik dönemlerinde çok ama çok zor o iş. Tabi kızın ortalama bi güzellikte olduğunu varsayıyorum.

Unutmadan ekliyeyim; ilişki özünde bir alış veriştir. Karşı tarafın beklentilerine cevap veremezsen olmaz o iş. Buradaki çoluk çocuğun dediklerine de aldırma. Hayal kurmaktan beyinleri sulanmış loserler çoğu.

Etkilemez beni diyorsan da dene bi kez. Üzülmeyeceksen sonucunda eğer. Şu soruyu da kendine sor. Sen onun yerinde olsan sana bakar mıydın?
    Edit: Nickten anlaşılıyordur ama yine de yazayım. Bi doktor olarak yazdım bunları. İşkembeden sallamıyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 4 Temmuz 2017; 22:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.