Şimdi Ara

Milliyet.com.tr Erotik Dergi Gibi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site Resmen Amacının Dışında İşliyor Allahını Seven Girip Bir Baksın İşini Bitiren Çıksın Ama Kasıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 11 Eylül 2012; 16:10:00 >
  • okuma.
  • doğan yayın grubunun bu tür siteleri hep böyledir; sadece bu değil, hürriyet, posta, diğer tarafta vatan gazetesi...

bunlar, haber sitesi görünümünde olan erotik sitelerdir.

arabistanda, hürriyet.com tr ye sansür getirilmiş, erişimi yasaklanmıştır.

bunlar, erotik resimleri ve videoları kullanarak daha çok erkek çekmekte, böylece tıklanma sayılarını bu şekilde arttırıp kasalarına daha çok para girmektedir.Ziyaretçi sayıları artarak, daha çok reklam almaktadırlar.

Kimse bu oyuna gelmesin !...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

doğan yayın grubunun bu tür siteleri hep böyledir; sadece bu değil, hürriyet, posta, diğer tarafta vatan gazetesi...

bunlar, erotik resimleri ve videoları kullanarak daha çok erkek çekmekte, böylece tıklanma sayılarını bu şekilde arttırıp kasalarına daha çok para girmektedir.Ziyaretçi sayıları artarak, daha çok reklam almaktadırlar.

Kesinlikle mynette bunların arasında aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

doğan yayın grubunun bu tür siteleri hep böyledir; sadece bu değil, hürriyet, posta, diğer tarafta vatan gazetesi...

bzırıss da var bunların arasında
  • Tecavüz haberleri,vahşet haberleri ve erotik resim vs..Bunları birarada veren gazeteler çok satmaktadır.
  • ben haber sitelerinde magazin+cinayet/tecavüz/terör gibi kötü haberlerin ağırlıkta olduğunu görüyorum.
    buda bana zihnen hızla çöküş sürecine girdiğimizi gösteriyor.millet bunları merak ediyor ve rating alıyor diye savunanlar olabilir.ancak bunların insanların kötü yanlarını tetiklediği de apaçık ortada.artık tecavüz,terör,kesilmiş vücutlar,cinayet çokta korkmadan ve kanıksamadan bakıp geçtiğimiz şeyler oldu.insanlar filmlerden etkilenip akıl almaz cinayetler işler oldu. medya üzerinden beyin yıkamanın tarifi bu olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ben haber sitelerinde magazin+cinayet/tecavüz/terör gibi kötü haberlerin ağırlıkta olduğunu görüyorum.
    buda bana zihnen hızla çöküş sürecine girdiğimizi gösteriyor.millet bunları merak ediyor ve rating alıyor diye savunanlar olabilir.ancak bunların insanların kötü yanlarını tetiklediği de apaçık ortada.artık tecavüz,terör,kesilmiş vücutlar,cinayet çokta korkmadan ve kanıksamadan bakıp geçtiğimiz şeyler oldu.insanlar filmlerden etkilenip akıl almaz cinayetler işler oldu. medya üzerinden beyin yıkamanın tarifi bu olsa gerek.

Evet kesinlikle. Pisliği ortaya çıkaran medya, zaman zaman bu olayların kötülüğünü anlatan sözde programlar yapan da yine medya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaikcc

Tecavüz haberleri,vahşet haberleri ve erotik resim vs..Bunları birarada veren gazeteler çok satmaktadır.

haklısın.
    posta gazetesi türkiyenin belki de en çok seks ve erotik haberleri veren gazetesidir.

bir haber verecek ama haber değeri yok aslında; sırf açık saçık foto koymak için o haberi veriyor.
    karı, adamın penisini kesiyor, gazete bunu manşet yapıyor veya ilk sayfada veriyor.

daha nice böyle erotik içerikli, cinsel haber içerikli şeyleri ilk sayfada haber yapıyorlar.

memlekette dünya kadar sorun ve haber varken kastî olarak bunları görmüyorlar.

Örneğin, ben, bunları kendi paramla beslememek, azıp büyümemeleri için satın almıyorum, aldırmıyorum. siz de almayın.
    bu tür gazeteleri çocuğunuzun önüne gönül rahatlığıyla koyabiliyor musunuz..

dolayısıyla evde çocuğu olan bu gazeteleri almasın, hatta olmasa da almasın; milletin ahlakını, terbiyesini bozmak için tv, gazete ve dergi yoluyla sistematik bir saldırı aracı olarak kullanıyorlar bu araçları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Eylül 2012; 16:44:03 >
  • akit in yaptığı sansürden iyidir
  • Aynen ya o nedir. İki haber okuyayım diyorum bütün dikkatim dağılıyor.
  • tavsiye için teşekkürler ana sayfa yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Şikayetiniz varsa gidin Zaman okuyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.