Şimdi Ara

Milli Piyango size çıksa (20 milyon YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o büyük ikramiye. İlk yapacağınız ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 25 Aralık 2006; 19:58:59 >

• Kimseye söylemem, ertesi gün parayı alırım, araba ev bi sürü şey alırım sonra sürpriz yaparım.

Kendime de 20 milyarlık falan bilgisayar toplarım
  • istihdam.
  • İlk önce kendime bir teknoloji dairesi döşetirim, ya da yeni bir villa yaptırıp villayı teknolojinin en güzeliyle süslerim.. Kalanını da çatır çatır yerim.. (40'da birini de zekat veririm)
    Ama oynamam.
  • ilk önce kimseye söylemem sonra ikramiyeyi alırım
    dünyalar tatlısı güzel anneme villa alırım onu kraliçeler gibi yaşatırım hizmetçiler filan sonra bu oyunları bırakıp iş dünyasına atarım kendimi
  • valla ben cok super bi pc toplarım
    k.o da süper bi character alırım
    bir cok elbise falan alırım
    sıcak bi yerde bi ev alırım(dublex)
    honda s2000 alırım hayalim...
    gerisinide napcam olunca düsünürüz artıkın
  • önce evlenirim sonra hanımı boşar yeniden evlenirim
    @DARKRUSE hacı ikim
    zin mesaj sayısı aynı 444 hadi bol 4 lü bi piyango çekelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 23 Aralık 2006; 20:15:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıksın Valla Yarısını Sana Veririm...

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Çıksın Valla Yarısını Sana Veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 23 Aralık 2006; 20:18:43 >
  • ev alırım(apartman tarzı diğer daireler kiraya olcak )
    araba alırım
    fazla deil %10 unu löseve bağışlarım
    bide kız arkadaşıma öle bi jest yaparımki.(ulan aklıma getirdiniz )

geri kalanı bankaya faize
  • süper bi Ev+süper bi Araba + süper bi iş kurarım böyle kazandıkça kazandıracak şekilde.. + Mehmetçik vakfına vs.. bağışta bulunurum.. Fakire Fukaraya yardım yaparım..Geri kalan parayı bankada faize yatırırım..
    bugün aldım tutar inşallah

edit :// Dünya Turu + Kabe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 23 Aralık 2006; 21:14:40 >
  • evet..yardıma muhtaçlara yardım etmek borcumuz...!
  • Geçen sene izlemiştim yılbaşında atv deydi sanırım.Haber yapmışlar 1990 dan bu yana ikramiyeyi kazananların evini dolaşıyolar.İlk önce 1990 taillisine gidiyolar naaptınız faln filan.Sıra sıra giderken 95 veya 96 taliklisinin kapısını çalıyolar.Kapıyı talihlinin annesi açıyor.Muhaber diyor işte 96 talihlisi bu evdeymiş kendisi nerde acaba faln.Annesi diyor hayır öyle biri yok burda.Muhabir nası olur talihli burdan çıktı Mehmet Sarı değil mi(İsmi Uydurdum.)Sonra annesi diyo işte neee oğlum 96 yılından beri kayıp nası olur diye.Muhabir direk dumura uğruyo annesi de şaşırıyo Sonra anlıyolar ki adam parayı kapıp tüymüş....
    Bunu izlerken yarılmıştım gülmekten aklıma geldi şmdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 23 Aralık 2006; 21:26:55 >

• ben dünyanın en büyük internet cafesini açarım[:o
  • %40 nı güvenli olduğunu düşündüğüm yardım kurumlarına zekat olarak veririm ilk olarak,borçlarımı öder ailemin rahatnı sağlarım okulumada biraz yardım yaptıktan sonra(%0.5 kadar pekte az sayılmaz aslında ) inşaat ve emlak işinde istihtam sağlarım.
  • Salonu 150 metrekare olan bi ev alırım Yüzme havuzuda olacak ama.Sonra Rusyaya giderim oradan 5-6 kız arkadaşla geri dönerim ve mutlu son

THE END
  • Yarısını Anne ve babama verip ortalıktan kaybolurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

İlk önce kendime bir teknoloji dairesi döşetirim, ya da yeni bir villa yaptırıp villayı teknolojinin en güzeliyle süslerim.. Kalanını da çatır çatır yerim.. (40'da birini de zekat veririm)
    Ama oynamam.

haram paranın nesini zekat veriyorsun ki

• işte fantazim
    parayı alırım
    önce çok güzel bir villa alırım
    son teknolojiyle süslerim evi
    sonra kendime 2000 model 3.0 16v laguna alırım
    birde iş kurarım kendime
    geri kalanını bankaya yatırırım.
    aylık faizinin bir kısmını harcarım diğer kısmını yardım kuruluşlarına bağışlarım.

daha doğrusu ikramıye çıksa hayatım kurtulur.
  • bu ülkeden tabanları yağlarım ingiltere'de yaşarım , süt gibi kızları var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.