Şimdi Ara

Milli Piyade Tüfeği MPT-76 TSK Envanterinde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
6
Favori
31.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

çok rezil bir silah yapmışız soğukta atmaz aşırı sıcakta atmaz art arda 5 fişek zor atar bi video izledim karda adamlar silahı kullanamawdı soğuktan namlu büzüştü galiba

Nerde gördün yalan atma zamanında eski ssm müsteşarımız Murad bey tüfeğin öne çıkan özelliklerinin g-3'e göre her türlü extrem şartta çalışan mekanizma,daha düşük tepme ve daha fazla taktik ekipmanla uyum(rail,katlanabilir dipçik,şeffaf şarjör vs. )

uts 15 yaz izle en iyi hava şartlarında bile tekliyor silah kim yalan atıyor öğren

Ben mpt-76 için dedin sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

savaşlar artık tüfekle yapılmıyor nükleer silahlanma olmadan isterse 2 milyar işilik ordu olsun 2-3 bombaya yatar tüm ordu.

Tamam ulke olarak 2 tane nukleer bomba alalim butun tsk yi dagitalim pkk ya atariz bi tane bi de suriye ye atariz tamam.Sonra dunya devi

tamam atom bombası atalım 4-5 tane dünyada 1. oluruz qnq töbe ya
  • Yav arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın Allah Allah ya.

1_) Bu tüfek ne kopya,ne almanyada dava edildi nede çalıntı. O dediğiniz mehmetçik-1 adlı ihalede mkek tarafından ilk teklif edilen silahtı ama tsk bayğı kızdı fırçayı kaydı mkek'e projeyi kalekalıpla mkek e paylaştırdı. Tasarım vs işleri genelde kalekalıpta üretim test mkekte yapıldı. Silah 100 de 100 yerli,yeni.kopya mehmetçik-1 le alakası yok.
    2_) Silah her türlü hava şartı ve her türlü şeye maruz kaldıktan sonra çalışmak için yapıldı g-3'ün asıl sorunu buydu zaten.
    3_) Silah g-3 leri tamamen değiştirmek için ve bütün birimlere ve askerlere dağıtılmak için yapıldı. Esasında g-3'ü değiştirme isteği hk-33'lerin seçidiği ialeye gider gittik aptal gibi hk-yı seçtik. 556'yı m-16 gibi etkili kullanamayan bir silah douda başarısız olunca üretimi durdu. Yeri 5.56 mm üretimi istendi oda yapıldı bu sefer 5.56 dan doğuda verim alınamadı ve silah kopyaydı.böylece ortaya bu silah çıktı. İster bu olduğundan mkek sadece bunu çıkardı diğer ortakları kalekalıp aynı tasarımın 5.56 carbine altı hatta pdw versiyonunu yapıp sergiledi idef 2013 de.

• Olamaz böyle bir şey imkansız :( Türkiye çok güçsüz ki yalan haber bu. Nasıl kendi silahını falan üretin Amerikan uşağıyız biz. İmkansııııız!! Yaaalaaaaan!
  • quote:

Yav arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın Allah Allah ya.

1_) Bu tüfek ne kopya,ne almanyada dava edildi nede çalıntı. O dediğiniz mehmetçik-1 adlı ihalede mkek tarafından ilk teklif edilen silahtı ama tsk bayğı kızdı fırçayı kaydı mkek'e projeyi kalekalıpla mkek e paylaştırdı. Tasarım vs işleri genelde kalekalıpta üretim test mkekte yapıldı. Silah 100 de 100 yerli,yeni.kopya mehmetçik-1 le alakası yok.
    2_) Silah her türlü hava şartı ve her türlü şeye maruz kaldıktan sonra çalışmak için yapıldı g-3'ün asıl sorunu buydu zaten.
    3_) Silah g-3 leri tamamen değiştirmek için ve bütün birimlere ve askerlere dağıtılmak için yapıldı. Esasında g-3'ü değiştirme isteği hk-33'lerin seçidiği ialeye gider gittik aptal gibi hk-yı seçtik. 556'yı m-16 gibi etkili kullanamayan bir silah douda başarısız olunca üretimi durdu. Yeri 5.56 mm üretimi istendi oda yapıldı bu sefer 5.56 dan doğuda verim alınamadı ve silah kopyaydı.böylece ortaya bu silah çıktı. İster bu olduğundan mkek sadece bunu çıkardı diğer ortakları kalekalıp aynı tasarımın 5.56 carbine altı hatta pdw versiyonunu yapıp sergiledi idef 2013 de.

+1

Kalepalıp'ın eskiden şöyle bir tasarımı vardı,buda özgün ve sofistike uruyordu ama tetik gerisi jarjör var diye kabul görmediydi sanırım
     Milli Piyade Tüfeği MPT-76 TSK Envanterinde

Yine kalekalıp'ın bu silahahıda var
     Milli Piyade Tüfeği MPT-76 TSK Envanterinde

MPT'nin 5.56 lık versiyon mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Mayıs 2014; 12:14:13 >

• Türk Savunma Sanayii'nin yüzkarası boncuklu tabanca yapmış. Cumhurbaşkanı bile sıkılmış bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

savaşlar artık tüfekle yapılmıyor nükleer silahlanma olmadan isterse 2 milyar işilik ordu olsun 2-3 bombaya yatar tüm ordu.

senin gibiler var mi hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3'ler miladını doldurmuştu iyi oldu bu iyi iyi hemde yerli oldu missss
  • Kesinlikle uretimi durdurulmali.bf4 de uzman bir asker olarak cok tepiyor ve mermiler bazen lag da kaliyor.ben onaylamiyorum silahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 ile çapı aynı. G3 Ler çok eskimişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Kesinlikle uretimi durdurulmali.bf4 de uzman bir asker olarak cok tepiyor ve mermiler bazen lag da kaliyor.ben onaylamiyorum silahi.

Battlefieldda yok. Orda uts var jng var onlarda pompalıyla sniper.

• Organizasyon fail ama silah kalibresine göre tepmiyor gibi.
  • Mehmetçik-1 ve Mehmetçik-2 gibi kopya çıkmazsa çok iyi bir gelişme ülkemiz adına. Hayırlı olsun. Ama ismi çok yaratıcı
  • İlk silah bullpup olduğu için solaklarda sorun çıkarıyor ondan dolayı TSK istememiş olabilir.
  • quote:

Organizasyon fail ama silah kalibresine göre tepmiyor gibi.

Bu nedir yaa.sanki asker uğurluyorlar...

Daha önceki tanıtımıda fail di MKE'nin bu ondan da fail

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Yıl olmuş 2014 milli diye hala demiratar üretiyorlar. Bu silahların daha modern bir şey atanlarını üretselerya.

Çiçek atsın bence.
  • tasarımı hiç hoşuma gitmedi
  • Silah işlerinden pek anlamasamda inş. devamı gelir bu tip şeylerin. Çok mutlu oldum...

Yok olmamış.. Daha iyisi yapılabilirdi.. yok oydu buydu diyip klavye başında her başarıya çomak sokmayı bi halt sananlara zaten lafım yok.. Zira hepsi boş adamlar olduğu için kaale almaya gerek yok..
  • M417 cakmasi

• silah güzel olmuş.o çantayla birlikte verseler bitane bana varya...of anam of

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.