Şimdi Ara

Milli olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 yaşıma kadar muhafazakar saf her ne derseniz öyle yaşadım nasıl diyeyim kadınlara bakmanın bile sapıklık olduğunu düşünürdüm ondan sonra lisede ergenleşiyor muyuz ortamdan mıdır bilinmez bir azgınlık dönemi başlar kendinizi alamadığınız bir şey haline gelir bu kadınlar yinede 18 yaşıma geldim elimle idare ettim bu zamana kadar ama arkadaş ortamında çoğu ilişkiye girmiş insanlar milli oldun mu sen gel seni milli yapak gibi saçma sapan espriler yapıyorlar toplumun geneli böyle ayıp mıdır bunu yapmamak her şeyi geçtim zina olduğu gerçeği var.Aklınız varsa benim yaşımdakiler küçük düşmemek için milli oldum diyin alay konusu olmayın boşa.Çünkü önüne gelenle ilişkiye girmek erkekliktir biz erkek değiliz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 26 Mayıs 2015; 22:40:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Milli Olmak: Anlamı ve Önemi

"Milli olmak" kavramı, bir ülkeye veya millete aidiyet duygusunu ifade eder. Bu aidiyet duygusu, ortak dil, kültür, tarih ve değerler gibi çeşitli faktörlere dayalı olabilir.

Milli olma, bir topluluğun kimliğini tanımlayan ve birlik ve dayanışma duygusu yaratan önemli bir unsurdur. Bu duygu, bir ülkeyi oluşturan bireyler arasında karşılıklı sorumluluk ve destek duyguları yaratır.

Milli olmak, aynı zamanda bir vatandaşlık bilincini de içerir. Bu bilinç, bir ülkenin yasalarına, kurallarına ve değerlerine saygı duyma ve bunlara uyma sorumluluğunu getirir. Milli olmak, ülkenin refahına katkıda bulunma isteğini ve gururunu da beraberinde getirir.

Milli olmak ne demektir? Milli olmak, bir ülkeye aidiyet duygusuna sahip olmak, ortak bir kültürü paylaşmak ve vatandaşlık sorumluluklarını yerine getirmektir.

Bir ülkenin milli bilincinin gelişmesinde eğitim, medya ve kültür gibi faktörler önemli bir rol oynar. Eğitim yoluyla vatandaşlar, ülkenin tarihi, kültürü ve değerleri hakkında bilgi edinirler. Medya ise milli birlik ve dayanışmayı teşvik eden mesajlar ileterek milli bilincin oluşmasına katkıda bulunur. Kültürel etkinlikler ve kutlamalar da insanların milli kimliklerini güçlendirmelerine yardımcı olur.

Milli olmak, bir ülkenin istikrarı, gelişimi ve refahı için hayati önem taşır. Birlik ve dayanışma duygusu, ülkeyi iç ve dış tehditlere karşı korur ve vatandaşların ortak hedeflere ulaşmaları için birlikte çalışmalarına olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Marhaba

Milli takımdayım

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümle düşündürdü.. Erkek değiliz filan

• https://www.youtube.com/watch?v=IgnZ0pMSiOI

Al birader milli olunca sende böyle olucan...
  • aynen ya bu muhabbet var. soran olursa "tatilde yapmıştım bi kere" de geç.
    karıya marıya gitme. sevgilin neyi olursa yaparsınız ama keraneye meraneye gidip ordan burdan mikrobu kapma.
  • karıya gitme bende senin gibi kudurdum 200tl verdim hastalık kaptım.
  • Nasil bir ortam lan o Ayrica boyle bir konu da kalkip hede hodu yapacak olan adamlarla zaten ben takilmam... Sen niye takilip, dalga gecmesinler diye he diyin diyorsun anlamiyorum. Ortamini degistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Nasil bir ortam lan o Ayrica boyle bir konu da kalkip hede hodu yapacak olan adamlarla zaten ben takilmam... Sen niye takilip, dalga gecmesinler diye he diyin diyorsun anlamiyorum. Ortamini degistir.

bilmiyorum da benim böyle olmayan arkadaşım yok şanssızım o konuda en son asosyal oldum kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Nasil bir ortam lan o Ayrica boyle bir konu da kalkip hede hodu yapacak olan adamlarla zaten ben takilmam... Sen niye takilip, dalga gecmesinler diye he diyin diyorsun anlamiyorum. Ortamini degistir.

bilmiyorum da benim böyle olmayan arkadaşım yok şanssızım o konuda en son asosyal oldum kurtuldum

Tek takil iste, onlarla takilmaktan daha iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim doğru söylüyosun toplumda milli olmayı adamlık sananlar var dediğin gibi din açısından bakınca da zina ve şöyle bişeyde var adam birsürü kızla yatıp kalkmış bakire kız arıyo sen bakire bi kız arıyosunda kendine sen bakirmisin peki sen hiç ilişkiye girmedinmide bakire kız arıyosun diye sormazlar mı adama
  • İnançlarından ve karakterinden başkaları için vaz gececeksen hayatın boyunca ezilmeye ve kullanilmaya mahkumsun.

• Çürütecem ulan varmı
  • yada ben özel hayatımı herkesin içinde konuşmam diyebilir thug life
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

İnançlarından ve karakterinden başkaları için vaz gececeksen hayatın boyunca ezilmeye ve kullanilmaya mahkumsun.

İnan savaştım bununla aslında savaşmadım nasıl desem kullanıldığımın ezildiğimin hep farkındaydım fakat ne yapacağımı bilemedim hiç zaten zayıf bir insandım tanıdığım herkes büyük küçük bu muameleyi yaptı küçüklüğümden büyüklüğüme kadar alıştım bende ne zaman mantık kurmaya başladım geceleri uyuyamaz oldum en sonunda hepsiyle ilişkimi kestim kendi düşüncelerim kendi inancım var tek başımayım ama umrumda değil yinede beni rahatsız eden bir olay bu lisede çocuğun beni yanına çağrıp 2 kızın yanında seni milli yapayım mı lan demesi hala unutamıyorum evet şimdi düşününce doğru yolda olan benim fakat keşke ağırbaşlı olabilseydim bilmiyorum senin dediğin sözü hayat felsefesi edinecem yinede sağolasın.

• tarihte ilk ve tek.

http://forum.donanimhaber.com/m_106054708/tm.htm

acaba hey anamı doğrayan babamı şiş kebap yapan ben diye girsem işe yarar mı?inş aynı karıya denk gelirim valla içimde kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 26 Mayıs 2015; 23:09:30 >
  • Milli olmak marifet değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

https://www.youtube.com/watch?v=IgnZ0pMSiOI

Al birader milli olunca sende böyle olucan...

• İnsanların ne düşündüğü önemli değil, yanlışı yapanların fazlalığı o yanlışı meşru kılmaz. Doğru bilinen yolda yürümek, sonucu ne olursa olsun sizi zafere ulaştırır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.