Şimdi Ara

kızsızlık konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geldim 21 yaşına hala bir kız arkadaşım yok.geneleve gittim kovdular.ve hala azgın dişi kurtların hiçbiri benle konuşmamakta.bu stresi nasıl üstümden nasıl atabilirim bu dişi denen insan türünden nasıl intikam alabilirim.bir kısım intikamı gerçekten hakediyorlar.genelevde şok olmuşken kovdu beni hain karı.resmen ahenkle dans edilir biçimde kızlar benimle konuşmamakta.hele gelin dertleşelim birader belki bana bir yolda gösterebilirsiniz.

edit:lütfen konumu kaldırmayın kaldırılacak bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 22 Mayıs 2015; 15:04:26 >

• bir kişide mesaj atmaz mı?nankör insanoğlu.

ama benimde insan olduğumu unutuyorlar.
  • disilerden intikam almak icin erkekle birlikte ol veya tranny
  • Normalde boyle birine kiz olsam ilk sana verirdim denir de onu bile diyemedim yazidan bile belli ne kadar itici olduğun allah kurtarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı bi konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Genelevden nasıl kovdular niye kovdular kovmazlarki adamlar

• Bu tarz kişiler tüm kızları seks yapmalik insan olarak görür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genel evden kovulmuş gelmiş konu açmış oraya kadar düştünmü
  • ne yapmışım ne iticiliğimi gördün?gayet üzüntümü ifade eden bir yazı.bunlar hep bahane.mesela diyorum kız demiş ki ben uzun biri istiyom.2 metre adamı getirmişler hani bunun 1 cm si nerde demiş.seninikide o hesap.
  • dostum bence acilen bir psikatriste gorunmelisin

• Tek çaren zebanilerle sevişmen
  • sen ilk önce kızları veya kadınları cinsel obje olarak görmeden başla
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    ilk başta uzandım karı çıktı üstüme karıya değişik bişi oldu z.rnolardaki gibi kendinden geçti.ama o kadar da abartı değil.sonra karşımda kadın vucudu.çok güzel geldi şok oldum.bir kerede dokundum.sonra kalkar gibi yaptım kalktım sarışının arkasına geçtim. benim ki doğuştan ufak biraz.sonrada yapamadım tam son çırpınış olarak bazı belgesellik hareketler yaptım ve kovdu hain karı.hatta bu hesapta o günden sonra gelip açtığım hesaptır.konuyu ilk oraya yazmıtım ama kaldırldılar.umarım kaldırmazlar.hoş olmayan bir taraf varsa silinsin ama konum gitmesin dertleşmek istiyorum yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 22 Mayıs 2015; 16:33:45 >
  • Lordimus kullanıcısına yanıt
    bir dakika görüyorum.ama her zaman mı görüyorum?sen görmüyor musun.pfffff.
  • just4techno kullanıcısına yanıt
    balıkesirin çılgın eşekleri olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 22 Mayıs 2015; 16:29:20 >
  • Topkara28 kullanıcısına yanıt
    gittikçe umudumu kaybediyorum.bu var olma mı?

El, kolun el demek vücudumuzda beş parmak olan parmakların bağşı olduğu yerdir.
  • Kes kurtul en iyisi

• red alert2 R kullanıcısına yanıt
    bingo.yehhuuuuuuuuuuuu.acaba foruma sor bakalım naberabi ve psikiyatri sana ne diyecekler.
  • bunun stresini nasıl atcam üstümden.jigoluluğa başlasam tutar mı?

yada yoldan geçe kıza kaldır yavrum kollarını öptürcem bizim evin yollarını desem tutar mı?

bu stresi nasıl atcam duvarlar azgınlıktan bana tırman diye bakmakta.

disco partisi kurmayı planlamaktayım.gelsin hareketler kapılsın eşler belkide ruh eşin bu platformda.

yorum atın ya canım sıqılıyor.eqle yorumunu kopalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.