Şimdi Ara

Milli Muharebe Tankımız 'ALTAY' özel video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
9.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stradale iyi de top namlusu sabit galiba dönmüyor, eğer dönmüyorsa bir tank için çok büyük bir eksiklik ama bu tür araçlar üretebiliyor olmamız çok büyük bir gurur kaynağı, en kısa zamanda battlefield serilerinde görmek istiyoruz :)
    Namlusu dönmeyen tank mı olur?


    Kendi dönüyor, yetmez mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Buna 6 milyon vereceğine 2 milyon daha ver Göztepe al. Hem onun Rami 2 GB, güncelleme de alır en az 2 sene


    Göztepe'nin fiyatı 1.5 Milyon bile değil :)

    Bknz: 1.5 Trilyon etmedi s....oktan şanlı tarihin :)

  • aserliğimi leopard 2A4 tankı nişancısı olarak yaptım.komutanlarımız bıkmadan usanmadan milli tankımız hakkında hergün arza çıkarlardı gurur duyuyorum hepsiyle....emeği geçen herkezin elleri dert görmesin işallah devamında çok farklı projelerede imza atacaklarına gönülden inanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kain061

    quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.Bir tanesinin maliyeti mi 6 milyon dolar ?
    kac olcakti ? 50 bin tl mi? yuksek teknoloji savas araci bu binek oto degil ki


    Ben orada fiyatı çok bulduğum için 6 milyon dolar mı demedim ? Biraz anlam karmaşası vardı o yüzden üzerinden geçmek istedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend3017

    quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN. Bir tanesinin maliyeti mi 6 milyon dolar ?
    burda bilmem kaç tonluk son nesil silahlarla zırhlarla donatılmış bir tanktan söz ediyoruz fiyatının ne kadar olmasını bekliyodunuzki.Ayrıca zırh için şu bilgileride ekliyeyim zırh Otokar tarafından yapılacağını okumuştum. Zırh teknolojileri konusunda Nurol Teknoloji A.Ş firmasının büyük bir yatırımla üstün balistik korumalı zırhı elde ettiği ve yurt dışındaki testlerden başarıyla geçtiği söyleniyordu. Askeri kara ve hava araçlarına uygulanabildiği ve muadillerine göre 1/3 oranında hafif olduğu, ayrıca zırh malzemesi olan bor karbürü üreten dünyadaki 3 firmadan biri oldukları belirtiliyordu.

    Bir üst mesajda açıkladım fiyatını çok bulduğum için değil.

  • Erdi Bey, Altay balistik zırha sahip mi ve topunda jiroskop var mı değinmemişsiniz. Biraz daha teknik detay beklerdim.

  • Bu uğurda intihar etti diyip üstü kapatılan mühendisleimizin ailesine baş sağlığı diliyorum bu silahlar islam ülkelerinede satılıcak görev esnasında şehit düştüler allahta peygamberimizin mertebesine kavuşturur inşallah

  • Donanımhaber'e bir savunma sanayi bağımlısı olarak bu kadar kusursuz bir yayın yaptığı için teşekkür ederim.Bilgiler internette cahilce yayın yapan gazetelerden çok farklı.Ancak düzeltmem gereken bazı yerler var:

    -Tsk'da bulunan en çok tank M-48'dir
    -Altay'ın atış testleri ŞerefliKoçhisarda devam etmektedir ve üstün başırı sağlanmıştır.Sarıkamış'taki hareket testleri tamamlanmıştır.Şu ana kadar 3500 kmden fazla yol katedilmiştir.
    -Tepedeki silah istasyonu STAMP değil SARP'tır.Stamp çok daha ağırdır ve çoğunlukla gemilerde ve karakollarda kullanılmaktadır.

    savunmaturk.net'ten selamlar :) Her türlü bilgi desteğini vermeye hazırız :) Bizde savunma sanayinin donanımhaberiyiz :)

  • umarım başarılı bir şekilde tamamlnır
    bu arada Türkiye uzun menzilli füze çalışması başlatmıştı sanırm idef 2013 fuarda bunla ilgili birşey anlatılıyormu
  • 3.27 de Erdi Bey alışkanlıktan üzerinde 1500 mi...(mAh)beygir motor var. :)

  • Tek bir Heybeliada F-511 kaldı incelemediginiz bari onuda inceleyin...

  • Sayenizde IDEF 2013'e gitmis kadar olduk, tesekkur ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrofx320

    Tek bir Heybeliada F-511 kaldı incelemediginiz bari onuda inceleyin...


    Esas roketsan standı lazım. En büyük gelişmeyi roketsan gösteriyor.

  • Savunma sanayii yatırımları her ülke için stratejik değer taşır. Bunu yapmazsanız Kıbrıs çıkartmasında yaşadıklarınızı yaşarsınız. Hani ABD bize silah vetosu koymuştu, çıkartma gemisi satmamıştı da memlekette ne kadar peynir tenekesi var hepsini eritip çıkartma gemisi yapmıştı ya bizim çılgın türkler... İşte yarın öbür gün yine peynir tenekesi peşinde koşmamak için bunu yapmak ZORUNDASINIZ. Sadece tank değil, uçak, silah, asker, ne gerekiyorsa hepsini kendiniz tedarik edebilmeniz gerekir. İsviçre değil burası muz cumhuriyeti de değil... Fiyat olarak da son derece ucuz. Muadil bir ithal tankın kaç paraya geldiğini merak ediyorsanız en azından 2 katı, ayrıca 2 uçak 2 tank 2 de helikopter almak için öpeceğiniz totoların fiyatını da eklerseniz epey bir pahalıya geliyor...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CommandPrompt

    quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Adam uzaydan füze fırlatıyor biz daha yeni tank yapıyoruz bunlar göz boyama başka bişey değil

    Bizim milleti de anlamak zor,evet dünyadaki bütün ülkeler uzaya füze fırlatıyor,hepsi kendi tankını üretiyorda biz geç kaldık... Elinde ya Apple'ın ya Samsungun ürettiği telefon var,ama buna göz boyama derler... Bizim millet millet birisi uzaya füze attıysa,biz pluto ya gidelim istiyo

    Gerçekler acıdır biz Samsung ve Apple telefon kullanıyor muşuz Türk malı telefon varda bizmi kullanmıyoruz peki sen ne kullanıyorsun Bir şeyi savunurken eleştirdiğin insanıda aynı zamanda haklı çıkarıyorsun farkındamısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollywood vari çekimleri kim yaptıysa helal olsun valla renk, kamera açıları vs. on numara olmuş, dünya para yatırılan yerli yapım film ve diziler utansın.

  • Ülkemiz üzerindeki gelişimi engelleyen yüklerden kurtulunca atağa kalktı. İnşallah dahada hızlanarak kendi ürettiğimiz teknolojiler çoğalır.

  • abi valla tank uzmanı dinliyorum sandım bir an teşekkür ederim.

    bi kaç gündür bu silah fuarından video paylaşan donanımhabere ne desem yetmez kalitesine kalite katıyor site.

  • Çok güzel gözüküyor.Arma 8x8 i tanıtmadılarmı orada ne zaman incelenecek ?

  • mobilite

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.