Şimdi Ara

Milli maçları keyifle izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçlar desen sıkıcı turnuvalara da 40 takla atarak onun bunun yardımıyla balla gidiyoruz.Buna rağmen en çok prim alan takım bizim.Islıklayınca da yandaş medya demediğini bırakmadı.Alayı şovmen reklamlada orada burada.Alman milli takımına giremeyenler de bizde.Milli takım gönül işidir,sen ruhsuz para için oynarsan olmaz yerine 100 tane vatan evladı çıkar oynar elinden geleni yapar.Önceden Salih,Emre gibi gençler için izlerdim fakat şu prim olayından sonra iyice soğuttular haksız mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gruptan da çıkamayız.

• izlersem eziyet ceke ceke izliyorum

• Emre mor ve Enes Ünal için izliyorum ama her şartta milli takımın kazanmasını isterim o ayrı.

• Beşiktaşlı oyuncuların sakatlanma korkusuyla izliyorum artık. Milli takımdan o kadar soğuttular ki önceden BJK'den oyuncu almadıkları için söverdim zevk almazdım ama yinede içimde heyecan olurdu Milli takım sonuçta, artık BJKli futbolcu olunca korkarak ,BJKli futbolcu olmayınca daha rahat korkmadan izliyorum ama her türlü heyecansız o hale geldik.
  • Fatih Terim Gitmediği sürece Maalesef Keyifle izleyemeyeceğim Gitse de kurtulsak Acayip Nefret ediyorum Fatih Terimden her gördüğümde
  • Yenik durumdayken FT'yi gosterdıkce keyifle izliyorum. Ilk golü atıp öne geçersek (ki pek olmuyor) kapatıyorum maçı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yinede izleyip heycanlaniyorum ben ama eski tadi yok yani. euro 2008 de ne heycan yasardik simdi nasil olsa kaybetcez diye cikiyoruz buyuk takimlara karsi. buyuk dedigim de bizim seviyemiz biraz ustu ve alti takimlar dahil kesin yeniliriz diye bakiyorum.
  • son yıllarda gelen hocalar taraftar tepkisi alarak gitti hiddink a.avcı ve fatih terim hep hocalar mı sorunlu bence oyuncularda ruh yok milli forma heyecanı yok.
    Sadece fatih terim değil oyuncularda egolu birbirleriyle ego yarıştırınca bunlar milli takım diye bir şey kalmıyor demirören'in olduğu yer de zaten güzel bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.