Şimdi Ara

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ona bakarsan senide insan yerine koyup cevap yazanlar var bu forumda, adını saydıklarının tırnağı olamazsın.
  • Hic bir sanatciyi desteklemem. direk sanat'i desteklerim...:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız tilbeye laf atan olmuş. Geceleri sokaktan geçen arabalarda hala yıldız tilbe şarkıları çalar.
    Onun yaptığı eserlerin üstünden en az 10 sene geçti hala kalıcı birşey yapabilen yok.
  • Acun türk sanat camiasının illuminatisi, peşine takılan zengin oluyor şöhret buluyor

• Yıldız Tilbe nin bestesi kadar cümlesi yok gelmiş burda konuşuyor ...

• sevmiyorum çok itici geliyor
  • sade ona değil ki bu tarz aşırılıklar
    büyük oranda aşağılık kompleksi bu tür davranışa itiyor olabilir
    kendisini çok yeteneksiz ,başka birisini ulaşılmaz gibi görme durumları olabiliyor
    oysa ki o çılgınca peşinden koştuklarından çok daha yetenekli ama sesini duyuramamış bir yığın insan var
  • Konuyu açtığımdan sonraki gün O Ses Türkiye'de ırkçılık olayı yaşandı, Twitter'da gergin anlar var anladığım kadarıyla.

Bu seferde fırsat kollayan birileri Yıldız Tilbe'ye saldırıyor. Hiç mi ortası olmaz arkadaş

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı

Olayın açıklaması üstteki resim aslında. En baştan beri de buydu ancak saldıran kişiler tüm kozları kullanarak saldırıyor. Geçmişte ki şu tweetleride dikkat çekti(çekmiş, benimde haberim yoktu)

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı

Bunları demesine bir şey demiyorum ancak övülerek o kadar çok abartıldı ki düşmanları böyle abartılan birinin dikkat çeken tweetlerini olduğunu görünce saldırdı. Özellikle son 40-50 tweetinin bazıları çok itici bir tavırla yazıldıki ortam dahada gerildi.

Bana göre bu olayın konuşulması en baştan beri saçma bir şey. Acun'unda işine geliyor zaten tüm bunlar. Bakalım nereye gidecek.

Aplacı tayfanın gücü daha da arttı gibi görünüyor. Tweet yorumları efsane

• Uzun zamandır böyle nokta atışı tespit yapan bir konuya rastlamadım helal olsun. Siyasette oluyor da arkadaş yıldız tilbe yede yapmayın be ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Pink floyd varken Yıldız Tilbe dinlemek asfkfgkşkş

40 yillik pink floydcuyum

pink floyd ne alaka olm abdhdhs

• Bu kadının ortalıkta göründüğü zaman dilimi buradaki çoğu kullanıcının yasından fazladır. Zaten kendisi şarkı yorumlaması ile değil şarkı sözleri ile tanınıyor. Geçmişteki şarkılarına bir bakın isterseniz farkı anlayacaksınız. Özellikle delikanlım efsanedir.

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Bi alakası yok işte o yuzden yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 15 Ekim 2017; 12:4:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Yıldız Tilbe'nin zaten çok çağdaş bir insan olmadığı, düşük kültürlü bir insan olduğu, tırnak içinde biraz "kro" olduğunu zaten herkes biliyor. Ancak yaptığı şarkılar ve sahip olduğu sestir onu o yapan. Hani Yıldız Tilbeye allahım bu nasıl bir güzel kişilik karakter falan diyeni ben görmedim hepsinin sebebi şarkılarıdır.

Aşığım sesine, şarkılarına Yıldız..
  • İranla ilgili karikatürdeki şeyler gerçek zorla övme uğraşı değil yani
  • Gerçekten overrated bir sanatçı fakat twitter hesabının ona ait olmadığını düşünmekteyim. Popüler sanatçıların çoğunda verified işareti var.
  • Hocam yıldız tilbeye laf söyletmem gerçekten severim özellikle o seste doğallığı konuşma tarzıyla belli ediyor kendini başkaları gibi yapmacık değil hak ediyor övülmeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

yıldız tilbeye gelene kadar kimler övüldü bu ülkede

takılma bu kadar moruk herkes kendi ekmeğinin peşinde

Bunda ne var ki?

rüşvet veren kanunsuz iş yapan kocası.

Anne olarak çocuğunu düşünüyor, kendisi de vergi sıralamasında hep üstlerde.

Sapla samanı ayırmak lazım.

• Acun bunların sırtından bunlarda bizim sırtımızdan....
  • Türkiye'de anlamlı şarkı yapan nadir sanatçılardan

Ebru Polat, Hadise gibi şarkıcı kategorisinde değerlendiriyorsanız

Kalkın gidin.

• Sewmek zorundamıyım kardesım...

Anti yıldıztilbe ulan...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.