Şimdi Ara

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Katılıyorum hocam size. İyi bir sanatçı olabilir. Şahsen hiç dinlemedim. Büyük ihtimal Barış Manço kadar olmasa da sevilen bir sanatçı gördüğüm kadarı ile. Bana hitap etmiyor. Lakin milletimiz bazı şeyleri çok abartıyor.

YGS wp grubunda forumdaki Furkanİpek sen misin diyen bendim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah gibi bir ses ve kursun gibi sozler daha ne olsun bir aşktır Yıldız Tilbe anlayamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Hatırladım hocam.
    Sen üniversitede değil misin zaten ki ?
  • quote:

Hatırladım hocam.
    Sen üniversitede değil misin zaten ki ?

Evet de, bunun konuyla ne alakası var

• bir tane sarkı yazmayı denermısın...

övülecek az ınsandan bir kacıdır ..bu sanatcılar ..simdiki popcular gibi degildir

bir zaman sonra anlayacaksınız ...
  • Siz de övmeyi seviyorsanız mutlaka izleyin. Övmek bir kültürdür ve herkes hak ettiği gibi övemez arkadaşlar.

https://www.youtube.com/results?search_query=amans%C4%B1z+%C3%B6v%C3%BCc%C3%BCler&page=&utm_source=opensearch
  • quote:

Hangi Seyhan

o Seyhan işte
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    YGS- LYS grubu çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

tıpkı müslüm ferdi orhan BABA dedikleri gibi saçma sapan övgüler ... kemal sunal övenler de var filmlerde aptalı oynayan biri sanki çok komikmiş gibi. Salak rolü mü var gönderin kemal sunalı heeeeh tam oldu bu kadroyla 3 film birden çekeriz çöpçü olur kapıcı olur tamamdır

Kemal Sunal'a kurban ol sen.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    ıhıhı avat ıhıhı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ıhıhı avat ıhıhı

İnsanlar anlayamadıkları ve hissedemedikleri konularda ahkam kesmemeli. Bazen anlamak hissetmektir. Hissedemediğin şeyi anlayamazsın. Bu da öyle bir şey. Düz mantıkla bakarsan evet Kemal Sunal replikleri ve mimikleri komik değil ama yine de insanların hoşlarına gidiyor. Belki temiz kalpli saf birini canlandırdığından, belki insanlar onda kendilerini bulduğundan, belki bazı ezilen insanlar için bir örnek teşkil ettiğinden, belki güzel bir sistem eleştiri yaptığından kim bilir. Cem Yılmaz'ın Titanic filmi örneği için söylediği gibi "Gemicilik zihniyetiyle film izlenmez."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ekim 2017; 17:14:53 >
  • quote:

YGS- LYS grubu çünkü

Aaa unutmuşum onu

Keyiften gruba girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Siz de övmeyi seviyorsanız mutlaka izleyin. Övmek bir kültürdür ve herkes hak ettiği gibi övemez arkadaşlar.

https://www.youtube.com/results?search_query=amans%C4%B1z+%C3%B6v%C3%BCc%C3%BCler&page=&utm_source=opensearch

O kanalın takipçisiyim. Memurları övme, nuri bilge ceylan övme videosunu filan izlemiştim. Gayet de güzel videolar.

En iyisi övmek değil abartmak diyelim.

• Kendi halinde yaşayan sanatını icra eden iyi niyetli bir insan. Bırak da böyle insanlar gündeme gelsin sonra eleştirini yaparsın.
  • Ben O Ses Türkiye izlemiyorum ama Yıldız Tilbe ile Gökhan kavga etmiş diyorlar.
    Kesin programın reytingini yükseltmek amaçlı yapılmış bir senaryo olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Ben O Ses Türkiye izlemiyorum ama Yıldız Tilbe ile Gökhan kavga etmiş diyorlar.
    Kesin programın reytingini yükseltmek amaçlı yapılmış bir senaryo olduğunu düşünüyorum.

Yıldız Tilbe'ye ırkçı demişler ancak öyle olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla Yıldız Tilbe ingilizce şarkı seçmiyormuş, bilmediği için. Yarışmada "Aaa sen türkmüşsün... Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim" demiş. O sebeple öyle anlaşılmış. Yani çokta ciddiye alınacak bir şey değil.

Ancak sonuç olarak yarışmanın adı "O Ses Türkiye." Reyting uğruna yapılma olasılığı yüksek.

Twitterdan da daha da kızıştırmış. Profiline girip bakabilirsiniz.

Biraz araştırdım, daha önce şöyle tweetler atmış.
    Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı

Şunu tekrar belirteyim. Irkçılık konusunda bir şey demiyorum, Yıldız Tilbe'ye ayrı bir garezim yok. Ama sonuçta bir Kemal Sunal, Barış Manço, Müslüm Gürses, Şener Şen değil. Lafım milletimizin bazı dönemler bir sürü şeyi abarttığı gibi bunu da abartmasına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Pink floyd varken Yıldız Tilbe dinlemek asfkfgkşkş

Yahu ne alaka Pink Floyd ile Yıldız Tilbe.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Ciddiye almayın o lafı hocam .Yıldız tilbe fanlarını çok kızdırdım galiba Amacım eğlenmekti ama millet ciddi yazdığımı sanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun yine bug'lı bir insan bulmuş üstünden para kazanmaya çalışıyor. Klasik taktik sürünün içine bir deli koy izleyen izlemeyen herkes müdahil olsun. Tivibu'yu da verdim daha tesadüfen bile görmüyorum televizyonu.
  • quote:

tıpkı müslüm ferdi orhan BABA dedikleri gibi saçma sapan övgüler ... kemal sunal övenler de var filmlerde aptalı oynayan biri sanki çok komikmiş gibi. Salak rolü mü var gönderin kemal sunalı heeeeh tam oldu bu kadroyla 3 film birden çekeriz çöpçü olur kapıcı olur tamamdır

aradan 40 sene geçmesine rağmen adamın filmleri hala izleniyorsa bu abartma değildir. Hem kaç yıl önce çekilmiş düşün filmleri şimdi çekilen kaç tane filmi 2 kere üst üste izleyebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.