Şimdi Ara

Milletimizin Yıldız Tilbe Övme Hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni dövdüler abi dediğinde seni kurtardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim insanimiz deliyi sever. Her zaman bu boyledir.

• Ulan tamam da Pink Floyd ne alaka bu konuda?

• metal dinleyen braindeadler gelmiş

• Karşılaştırmalar çok komik. Ayrıca araştırın bakın Yıldız Tilbe'nin yazdigi ve bestelediği şarkılara. Sonra oturun deneyin 2 satır birşeyler yazabiliyor musunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu foruma yaş sınırı gelsin. Bu ne ya? çoluk çocuk efsanelere laf atıyor.

• Severek dinlerim. Konserine denk gelsem gidecegim. Pink Floyd vs. dinlemeyi bir b*k sanan kendini begenmisler var. Bir halt degilsiniz.

Sanat deyince keman, piyanodan baska bir sey olmadigini sanan zuurtlerle doldu memleket.

• O insanlar her şeyi övüyor genelde. O ses türkiye tayfası tam bir amele tayfası. Acun hapşursa hepsi alkıslıyor
  • Güzel dans karşimhttps://youtu.be/wb-uvYGJssk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam canım
    Bundan sonra Pink floyd dinleyip Bop Marley felsefesine göre yaşarız

Zaten bizim rahmetli peder de Fink Floyd dinlerdi
    Hele onun hicazkar eserlerine bayılırdı
  • En tiksindiklerimi yazıyim ben de bu tayfadan

Neşet Ertaş - Müslüm Gürses övücüler ( En ayar olduğum tipler herhalde bu tayfadır . Müslüm Gürses Neşet Ertaş öldükten sonra hemen ağır müslümcü neşetçi olmuş tiplerdir. Bu 2 adam ölmeden önce "ahaha jiletçiler " falan diyen güruh bu adamlar öldükten sonra bu adamların ağır fanı olmuştur . Samimiyetsizliğin son dozudur herhalde . Özellikle bir pop sanatçı yeni bir şarkı çıkardıktan sonra gidip bu adamların şarkılarının altına "NOŞOT ORTOOOOŞ 1 MOLYON OZLONOYOOR OMOOOO X 100 MOLYON OZLONOYOR" diyerek adamı kanser edreler . )

İlber Ortaylı - Celal Şengör övücüler (Bu adamın fanları gördüğüm en kanser kitlelerden biridir. Niye mi ? Çünkü bu 2 adamın da 1 tane kitabını okumazlar ama youtube'ta yorumlarının altına " Büyüksün hocam " "Türkiye değerini bilmiyor " " Çomar ülkesinde adeta bir vahalar " "X ciler anlamaz " programın moderatörüne sataşarak " Bu cahili niye çıkardınız " . Adeta bir incisözlükün trendinden sonra bunlarda bi anda ilber ortaylı celal şengör hayranı kesilmişlerdir)

Ahmet Kaya övücüler - (Bunlara terörist demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama pkk ile ilişkisi bulunan bir adamı "abiğğğğ sesi güzel yiaaaaaa " kafasında dinlerler . Ahmet Kaya bu adamlara göre büyük bir filozof büyük bir aydındır ama son günlerde gördüğümüz kadın ve eşcinsellere karşı olan bakış açısıyla ne halt olduğunu da gördük . Genelde bunu böyle sonradan dinleyenlerde genelde internet kafelerde gördüğüm bonzaici tipler oluyor . Ama tabi hepsi öyle değil tabi yanlış konuşmamak lazım )

Kısaca arkadaşlar ülke insanı olarak bir kişiyi överiz ama o kişinin yaptıklarını fikirlerini düşüncelerini ise ASLA BENİMSEMEYİZ . Sadece gideriz o adamı överiz o kadar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim lafım bunların aşırı abartılmasına arkadaşlar. En sonda abartı da dedim zaten. Yoksa Pink Floyd filan karşılaştırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

En tiksindiklerimi yazıyim ben de bu tayfadan

Neşet Ertaş - Müslüm Gürses övücüler ( En ayar olduğum tipler herhalde bu tayfadır . Müslüm Gürses Neşet Ertaş öldükten sonra hemen ağır müslümcü neşetçi olmuş tiplerdir. Bu 2 adam ölmeden önce "ahaha jiletçiler " falan diyen güruh bu adamlar öldükten sonra bu adamların ağır fanı olmuştur . Samimiyetsizliğin son dozudur herhalde . Özellikle bir pop sanatçı yeni bir şarkı çıkardıktan sonra gidip bu adamların şarkılarının altına "NOŞOT ORTOOOOŞ 1 MOLYON OZLONOYOOR OMOOOO X 100 MOLYON OZLONOYOR" diyerek adamı kanser edreler . )

İlber Ortaylı - Celal Şengör övücüler (Bu adamın fanları gördüğüm en kanser kitlelerden biridir. Niye mi ? Çünkü bu 2 adamın da 1 tane kitabını okumazlar ama youtube'ta yorumlarının altına " Büyüksün hocam " "Türkiye değerini bilmiyor " " Çomar ülkesinde adeta bir vahalar " "X ciler anlamaz " programın moderatörüne sataşarak " Bu cahili niye çıkardınız " . Adeta bir incisözlükün trendinden sonra bunlarda bi anda ilber ortaylı celal şengör hayranı kesilmişlerdir)

Ahmet Kaya övücüler - (Bunlara terörist demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama pkk ile ilişkisi bulunan bir adamı "abiğğğğ sesi güzel yiaaaaaa " kafasında dinlerler . Ahmet Kaya bu adamlara göre büyük bir filozof büyük bir aydındır ama son günlerde gördüğümüz kadın ve eşcinsellere karşı olan bakış açısıyla ne halt olduğunu da gördük . Genelde bunu böyle sonradan dinleyenlerde genelde internet kafelerde gördüğüm bonzaici tipler oluyor . Ama tabi hepsi öyle değil tabi yanlış konuşmamak lazım )

Kısaca arkadaşlar ülke insanı olarak bir kişiyi överiz ama o kişinin yaptıklarını fikirlerini düşüncelerini ise ASLA BENİMSEMEYİZ . Sadece gideriz o adamı överiz o kadar .

Hain ahmet kaya hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum ama öbür dediklerine pek hak veremedim hocam. Neşet ertaş, müslüm gürses gibi adamların hayranı olmamak elde değilki Ha dediğin gibi o adamlar öldükten sonra müslümcü oluyorsa birisi o konuda haklısın tabii. Bu arada İlber Ortaylı, Celal Şengör hakkında dediklerinede tam katılamıyorum. Nereden biliyorsunki o yorum atanların kitaplarını okumadığını?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Hain ahmet kaya hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum ama öbür dediklerine pek hak veremedim hocam. Neşet ertaş, müslüm gürses gibi adamların hayranı olmamak elde değilki Ha dediğin gibi o adamlar öldükten sonra müslümcü oluyorsa birisi o konuda haklısın tabii. Bu arada İlber Ortaylı, Celal Şengör hakkında dediklerinede tam katılamıyorum. Nereden biliyorsunki o yorum atanların kitaplarını okumadığını?

Hocam size youtubeta Celal Şengör ve İlber Ortaylı videolarının yorumlarına bakmanızı öneriyorum . Ne dediğimi iyi görürsünüz o zaman . Maalesef gençler sırf daha bilgili görüneyim diye bu kişilerin kitaplarını okumak yerine sosyal medya hesaplarından Celal Şengör şunu dedi İlber Ortaylı bunu dedi temalı videoları paylaşıp "aa bakın ben çok kültürlü ve çok entelektüelim" imajı çizmeye çalışıyor . Ben bundan yakındım .

Müslümcü neşetçilik zaten çok daha kötü durumda . Mesela Aleyna Tilki yeni şarkı çıkarınca hemen Neşet Ertaşın Müslüm Gürsesin videolarını paylaşıp " İşte bakın gerçek müzik işte aleyna tilki şu kadar izleniyor ama müslüm baba neşet baba izlenmiyor " diye paylaşımlar yapıyorlar . Bu adamları resmen hayran olmak için değil de kendilerine ağlama duvarı yapmak için dinliyorlar .

Sırf bunların amacı gösteriş hani böyle o kişi kimdir neyin nesidir öğreniyim araştırıyim demek değildir . Gösteriş için düşünce şu " İnsanlar bana çok kültürlü çok aydın imajıyla bakacak ve beni takdir edecek " . Yani amaç öğrenmek araştırmaktan ziyade kişinin çevresinden takdir alarak ilgi çekerek egosunu tatmin etmesi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Pink floyd varken Yıldız Tilbe dinlemek asfkfgkşkş

Nick - mesaj uyumunda son nokta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Hocam size youtubeta Celal Şengör ve İlber Ortaylı videolarının yorumlarına bakmanızı öneriyorum . Ne dediğimi iyi görürsünüz o zaman . Maalesef gençler sırf daha bilgili görüneyim diye bu kişilerin kitaplarını okumak yerine sosyal medya hesaplarından Celal Şengör şunu dedi İlber Ortaylı bunu dedi temalı videoları paylaşıp "aa bakın ben çok kültürlü ve çok entelektüelim" imajı çizmeye çalışıyor . Ben bundan yakındım .

Müslümcü neşetçilik zaten çok daha kötü durumda . Mesela Aleyna Tilki yeni şarkı çıkarınca hemen Neşet Ertaşın Müslüm Gürsesin videolarını paylaşıp " İşte bakın gerçek müzik işte aleyna tilki şu kadar izleniyor ama müslüm baba neşet baba izlenmiyor " diye paylaşımlar yapıyorlar . Bu adamları resmen hayran olmak için değil de kendilerine ağlama duvarı yapmak için dinliyorlar .

Sırf bunların amacı gösteriş hani böyle o kişi kimdir neyin nesidir öğreniyim araştırıyim demek değildir . Gösteriş için düşünce şu " İnsanlar bana çok kültürlü çok aydın imajıyla bakacak ve beni takdir edecek " . Yani amaç öğrenmek araştırmaktan ziyade kişinin çevresinden takdir alarak ilgi çekerek egosunu tatmin etmesi .

Hocam Celal Şengörü ve İlber ortaylıyı çok severim, youtube'da onlarla alakalı videoların yorumlarınıda genellikle okuyorum. Dediğinede katılıyorum ama demek istediğim şey şuydu; sonuçta kimin kitap okuyup okumadığını bilemeyiz. Belki de bu kesin kitap okumuyodur dediğimiz adam kitap kurdudur belli olmaz yani.
    Neşet, müslüm konusunda durum genellikle öyle haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 13 Ekim 2017; 11:30:7 >

• Yıldız Tilbeyi görünce aklıma seyhan geliyor

• Kıyaslama felan yapmadım tabiki, sadece Yıldız tilbe yada Müslüm Gürses gibi sanatçıları önceden dinlediğim pek söylenemez hiç .İkisini de dinleyen varsa ne mutlu ona .Yoksa banane kimin ne dinlediğinden isteyen istediğini dinlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 13 Ekim 2017; 13:58:59 >
  • Katılıyorum hocam size. İyi bir sanatçı olabilir. Şahsen hiç dinlemedim. Büyük ihtimal Barış Manço kadar olmasa da sevilen bir sanatçı gördüğüm kadarı ile. Bana hitap etmiyor. Lakin milletimiz bazı şeyleri çok abartıyor.

• Hangi Seyhan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.