Şimdi Ara

Milletimizdeki pazarlık sevdası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sevdanın sebebi nedir? Pazarlıktan nasıl kurtulabiliriz? İnsanca ilana yazmak yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlik olmadan ticaret olmaz dev sirketler bile teklif ihale vb usullerle ticaret yapiyorsa mecbur pazarlik edeceksin

Ben bu mala 5tl dedim alan alsin hesabını anca resmi siten varsa yaparsin yada avmde kurumsal sirketsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazarlıksız cazip olmuyor ücretsiz kargo gibi bir sey pazarlık edilince alıcı daha motive oluyor bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

pazarlıksız cazip olmuyor ücretsiz kargo gibi bir sey pazarlık edilince alıcı daha motive oluyor bu kadar basit

Peki şunu nasıl yapacağım?

Mesela 1000 liraya bir şey satacağım.

1200 lira yazıp pazarlık olur diyorum. Adam 750 olur mu diyor.

Pazarlık olur desen dert, demesen dert. Nereye düştük ya biz?

• fiyatı fazla yaz ben öyle yapıyorum 47 inc philips tv 1500 e koydum 1300 e verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

fiyatı fazla yaz ben öyle yapıyorum 47 inc philips tv 1500 e koydum 1300 e verdim

Hocam sıkıntı şu, ekran kartı satıyorum. Hem fiyatlar fazla biliyorsunuz, hem de iyice ölücüler denk geliyor bana herhalde.

6700XT'ye 6000 vereyim diyen bile oldu.

Ben ciddi ciddi delirmeye başladım. Fiyatı abartı yazınca kimse bakmıyor. Biraz üstüne yazınca (mesela 8300'e satıyorum, 8500 veya 8750 yazsam) da 8000 diyecekler. Ben de 8000'e vermeyeceğim. Çok saçma bir durum. Yurtdışında vs böyle bir olay var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Hocam sıkıntı şu, ekran kartı satıyorum. Hem fiyatlar fazla biliyorsunuz, hem de iyice ölücüler denk geliyor bana herhalde.

6700XT'ye 6000 vereyim diyen bile oldu.

Ben ciddi ciddi delirmeye başladım. Fiyatı abartı yazınca kimse bakmıyor. Biraz üstüne yazınca (mesela 8300'e satıyorum, 8500 veya 8750 yazsam) da 8000 diyecekler. Ben de 8000'e vermeyeceğim. Çok saçma bir durum. Yurtdışında vs böyle bir olay var mı acaba?

Alıntıları Göster

ülkede ekonomik iflas var pazarlık mesajları normal

ilan şöyle yazdın atıyom 9 bin son fiyattır aşagı tekliflere dönülmeyecek gibisinden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oradan biraz kısıyorlar,kendileri biraz arttırıyorlar.Al sana ticaret.Her şey psikolojik bir savaş

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

ülkede ekonomik iflas var pazarlık mesajları normal

ilan şöyle yazdın atıyom 9 bin son fiyattır aşagı tekliflere dönülmeyecek gibisinden

Alıntıları Göster

Hocam adam 8000 veririm diyor, 8000 buluyor 300 mü bulamıyor Allah aşkına. :)

Para olmadığından değil bu.

Dediğiniz mantıklı. Bir ara yapıyordum ama öyle, ne olduysa yapmayı bıraktım. Deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Oradan biraz kısıyorlar,kendileri biraz arttırıyorlar.Al sana ticaret.Her şey psikolojik bir savaş

Tam anlayamadım hocam.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Al - sat yapıp bedavadan para kazanma peşindeler diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Peki şunu nasıl yapacağım?

Mesela 1000 liraya bir şey satacağım.

1200 lira yazıp pazarlık olur diyorum. Adam 750 olur mu diyor.

Pazarlık olur desen dert, demesen dert. Nereye düştük ya biz?

Alıntıları Göster

oda birşey mi

zamaninda 500 küsüre laptop sattim. bilgisayarci alirken mırın kırın etti. bi baktim ertesi gün 1200'den satişa koymuştu

• Pazarlığında bi adabı vardır adam hiç olmayacak bir rakam söylüyor bu kadar param var olur mu ? O kadar paran varsa banane o zaman gidip başka birisinden alabilirsin neden beni meşgul ediyorsun.

• Letgoya mi koydun ilani? King oluculer orada cunku. 5e koydugun mala 2 teklif edenlerin uygulamasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar eğer satacağınız şeyin fiyatını mesela 4 bin TL diye belirlediyseniz ilana 5 bin diye girin adam indirim yapak diyince hafif çekersiniz 4 bin son falan dersiniz alır

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Letgoya mi koydun ilani? King oluculer orada cunku. 5e koydugun mala 2 teklif edenlerin uygulamasi

Sahibinden de oldu 8500 yazdığım karta 6000 yazan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulpro

Arkadaşlar eğer satacağınız şeyin fiyatını mesela 4 bin TL diye belirlediyseniz ilana 5 bin diye girin adam indirim yapak diyince hafif çekersiniz 4 bin son falan dersiniz alır

Hocam o zaman da diyor ki adam: oha ederi 4000 olan şeye 5000 yazmış, kazıkçı.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilana buyuk fontla kocaman pazarlik yoktur yazmama ragmen su kadara olur mu diyenleri direk engelliyorum, sana da tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

oda birşey mi

zamaninda 500 küsüre laptop sattim. bilgisayarci alirken mırın kırın etti. bi baktim ertesi gün 1200'den satişa koymuştu

Alıntıları Göster

Hocam valla böyleler. RTX 2070 laptop sattım. 4000 diyen bilgisayarcı oldu. Çoğu da 8000 dedi. 8000 bile çok kötü, onu geçtim 4000 nedir? Böylelerini çağırıp döveceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Hocam ben ilana buyuk fontla kocaman pazarlik yoktur yazmama ragmen su kadara olur mu diyenleri direk engelliyorum, sana da tavsiye ederim.

Ben de öyle yapıyorum ama bitmiyorlar, sinir ediyorlar. Laftan anlamayan insanlar deli eder.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.