Şimdi Ara

milletimiz kadar acgozlusu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara tren garindayiz simdiden millet toplanmis istanbula tatile vs giden neyse ama millet sirf goriyim istanbulu diye aliyor okadar kisinin hakkini yiyor arkadasimi istanbula gonderecem evi orada muhtemelen bilet yok yaziklar olsun vallahi gozu doymaz bizim milletin

Edit: daha demin birinin elinde 20 tane falan gordum ayip vallahi umarim o biletleri kullanacak halde olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 27 Temmuz 2014; 7:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde beles oraya yerles

gormek icinde degil beles diye biniyor babam bile bana git belesmis diyor lae

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden izin mi alcakler adi ordan bakem. Erkesin vergisi var unda. İsteyen biner esap mi verecek sana hadi orden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Senden izin mi alcakler adi ordan bakem. Erkesin vergisi var unda. İsteyen biner esap mi verecek sana hadi orden

her beles seyi aliyosan yandin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Senden izin mi alcakler adi ordan bakem. Erkesin vergisi var unda. İsteyen biner esap mi verecek sana hadi orden

her beles seyi aliyosan yandin sen

Alakaya cay demle...neyse siz urada bak artikin ohh canima degsin beaaaaa diriiii diri diri

• quote:

Çingene misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Çingene misin?

Edirneliyim? Ayirdir bakem seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyin başı eğitimdir. Türkiye de de ne başı var ne sonu

• tüm otobüs koltuklarını satın aldım.ne gerek var milletin ağız kokusunu çekmeye
  • depremde yardım dağıtılıyor.dedenin biri 3-4 çocuk bezi almış.muhabir kızımız yaklaşır amcacım torunun mu var.çadırınız nerde diyor. torunum yok kızım belki satarım onun için aldıydım diyor. Japonları izledim o son felakette sıra olmuşlar en öndekinden başlıyor arkadakine yardım ulaştırılıyor.herkes ihtiyacını alıyor.bizde Van da kamyonu yağmaladılar yardım yerine gelmeden.adamlar çadırları sattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 27 Temmuz 2014; 11:45:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.