Şimdi Ara

------------------------

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 22 Ağustos 2022; 17:50:25 >

• Beni gördü siz kaçın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malukah

Beni gördü siz kaçın

özel e yazalım dedik yine siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnyxousTR

Tamam anladık zenginsin

ya olay orda öle bişey demek istemiyorum sadece kendim depresyona giriyorum neden millete yok onlardada olsun diye.
  • Yaşantının değerini bil
  • Ben 9 yaşlardayken annem beni karne yüzünden dövmüştü.Bende evden kaçmıştım.Üç gündür, sokakta kalmayı başarmıştım.Bütün her şeyi bir anda unutmuştum.Geceleri vücudum donardı.Tinercilerle başım belaya girerdi.Bir keresinde beni köşeye sıkıştırıp, haraç kesmişlerdi.Neye uğradığımı şaşırmıştım.Öyle böyle aileme geri döndüm.Sonunda değerimi anlamıştım.
  • Sırf sahip olduklarını tek tek yazmak için konu açmış. Sanane kardeşim milletten, alır almaz kendi bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Ben 9 yaşlardayken annem beni karne yüzünden dövmüştü.Bende evden kaçmıştım.Üç gündür, sokakta kalmayı başarmıştım.Bütün her şeyi bir anda unutmuştum.Geceleri vücudum donardı.Tinercilerle başım belaya girerdi.Bir keresinde beni köşeye sıkıştırıp, haraç kesmişlerdi.Neye uğradığımı şaşırmıştım.Öyle böyle aileme geri döndüm.Sonunda değerimi anlamıştım.

üzüldüm hocam çok mu kötü dövdü benimkide o yaşlarda bi kez cetvelle mıçıma vurduydu bi 5 saat kıpkırmızı kaldıydı bi o var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Sırf sahip olduklarını tek tek yazmak için konu açmış. Sanane kardeşim milletten, alır almaz kendi bilir.

editlendi. niyetim o değildi ki.
  • abilerim dediğin için terslemiyorum seni ergen kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Ben 9 yaşlardayken annem beni karne yüzünden dövmüştü.Bende evden kaçmıştım.Üç gündür, sokakta kalmayı başarmıştım.Bütün her şeyi bir anda unutmuştum.Geceleri vücudum donardı.Tinercilerle başım belaya girerdi.Bir keresinde beni köşeye sıkıştırıp, haraç kesmişlerdi.Neye uğradığımı şaşırmıştım.Öyle böyle aileme geri döndüm.Sonunda değerimi anlamıştım.

üzüldüm hocam çok mu kötü dövdü benimkide o yaşlarda bi kez cetvelle mıçıma vurduydu bi 5 saat kıpkırmızı kaldıydı bi o var sadece.

Oklava sopasıyla baya bir dövmüştü.

• başkalarında yok diye üzülüyosan ya sen de alma ya da onlara da al.kafalara bakhele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.