Şimdi Ara

Millete Ödev Yaptıranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ananızın babanızın ne zorluklarla kazanıp verdiği parayı siz burada çar çur etmeyin, eminim ki aileniz o parayı oğlum/kızım okusun, dara düşmesin diye vermiştir. Ama siz gelip dersten kaytararak millete ödev yaptırıyorsunuz, sonra vasıfsız eleman olarak devlete hiçbir katkı sağlayamayıp işsiz kalıyorsunuz, para kazanamıyorsunuz gelip de forum köşelerinde ağlıyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Kimse kusura bakmasın bu yeni nesilden hiç bir cacık olmaz. Adamlar 7/24 evde yatmalarina rağmen sınav sorularinı yapmaya cüret etmiyorlar şaka gibi ya. Sonra forumda orada burada cevap için dileniyorlar. Gelecekte vasıfsız bir nesil bizi bekliyor . Yazık !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest piyasa isteyen istediğine yaptırsın

• Alan razı, veren razı, ne yapacaksın işte...

• Hahah forumun çok bilmiş adalet savunucusu tayfa yine iş başında ama bir boktan anladığıniz yok ne kadar masraf yaparsanız(kendinize) o kadar zengin ve başarılı olursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru çözdüreceği parayla ders alsa? Zaten o konuyu anlamazsa daha bir sürü soru çözemeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Serbest piyasa isteyen istediğine yaptırsın
    +1

o paraları bize yedirmeseler karıya kıza yedirecekler zaten, yapıyoz ödevleri biz yiyoz paraları
  • vallah ben çok zengin bir kıza yapıyorum. fakat seçmeli dersi ve bölümüyle hiç ama hiç alakası olmayan bir ders.

yani avukat karı, seçmeli grafik dersi var çizimlerini yapıyorum. ileride müvekkili çizim isteyecek istemeyecek.

onun için rahatım.
  • Millet isteyerek okumuyor ki aile zoruyla okuyor ve ülkenin okumayan adama imkan sunmadıgını iyi biliyor normal yani.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ben 17 yaşındayım ve tabiki bu şartlardan dolayı evde oturup sınava hazırlanıyorum sizin zamanınızda evdr oturup çalışmak yasak mıydı? Ne diye bir cacık olmasın ki burda şova gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kimse kusura bakmasın bu yeni nesilden hiç bir cacık olmaz. Adamlar 7/24 evde yatmalarina rağmen sınav sorularinı yapmaya cüret etmiyorlar şaka gibi ya. Sonra forumda orada burada cevap için dileniyorlar. Gelecekte vasıfsız bir nesil bizi bekliyor . Yazık !
    Her nesil aynı muhabbet... "Eskiden öğrenciler iyiydi" diyenlerin hocaları da onlardan iyiydi. Gören de sanacak ki Aristo, Newton ders veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Her nesil aynı muhabbet... "Eskiden öğrenciler iyiydi" diyenlerin hocaları da onlardan iyiydi. Gören de sanacak ki Aristo, Newton ders veriyor.

Alıntıları Göster
    "Our youth now love luxury. They have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for their elders and love chatter in place of exercise; they no longer rise when elders enter the room; they contradict their parents, chatter before company; gobble up their food and tyrannize their teachers."

-Sokrates

Doğruluğundan emin değilim ama inanmak istiyorum

• White Death kullanıcısına yanıt
    Boomer sokrates

• Valla başkan bende parayla yaptırıyorum da alan memnun satan memnun bunudamı çekemiyorsunuz. Hayır yani adamın paraya ihtiyacı var ve para karşılığında ödevini yaparım diyor benim babamın parası bol bende yaptırırım diyorum bu kadar basit kasmayın

• Her nesil bir öncekinden daha az iq ya sahip ,daha az hafızaya sahip , daha az sağlığa ve dirence sahip . O yüzden çokta şey etmemek lazım . Merdiven altı özel üniversitelere çocuğunu yollayanlarda çocuğunun ne mal olduğunu biliyordur . Tutupta itu , boun , odtu de okuyanların ödevlerini , sınavlarını başkasına yaptırdığını hiç sanmam .

• Ben annemden babamdan en son 8-9 sene önce para aldım,beni yargılamak veya herhangi bir öğrenciyi yargılamak senin vasfın değil,olamaz da.Online Sınavlarda benim hakkımın korunacağına dair garanti verebilecek misin,hayır.Dersten kalmışım veya kalmamışım çok önemli değil.Hakkımı yedirmem,prensip meselesi.

• Koca gün PC başında ellerinde tüfekle katliam yapıyorlar ama ödevlerini yapamıyorlar.
    Çünkü ders çalışmak yok.
    Varsa yoksa oyun.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 20:39:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.