Şimdi Ara

Millet nasıl hala araba alıyor, yürütüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

en iyi yatırım gayrimenkul den sonra arabadır boş boş konuşma 2017 de 52 bine aldığım 2014 model araç şuan 230-235 bin bandında alıcı buluyor millet hala bitcoin falan uğraşadursun en güzel yatırım gayrimenkul ve arabadır.Arabanın başına büyük bir olay gelmedikçe Türkiye de araba alan bir insan asla zarar etmez hele ki şu son 5 senelik periyotta

• 1 milyar 200 milyonluk hindistanda da ultra luks yasayan bikac milyon insana bakip, hintliler zengin abi diyemeyecegimiz gibi, yada avmde gezen guruha bakip ooo millkette para var da diyemeyiz. Çoğunluga bakmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt
    30 bin liraya şahin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-tofas-sahin-977712142/detay

30 bin lira ihtiyaç kredisi, 36 ay, ayda 1150

hangikredi.com
    30000 TL 36 Vadeli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Karşılaştırma
    https://www.hangikredi.com/kredi/ihtiyac-kredisi/sorgulama/36-ay-30000-tl-kredi

hayırlı uğurlu olsun. 4 teker 1 direksiyon vasıtaniz oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bisikletim daha iyi almiyim

• Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Çift maaşı olanda alamaz artık sıfırdan. Ağustos sonunda 2020 model Corsa elegance otomatik cam tavanlı araç aldık 218 bin TL ye , şimdi aynı araç 350 bin TL . 130 bin TL ihtiyaç kredisi çektik, aylık ödemesi 5200 TL . Aracın yarısının parasını cikarsalar bile 7 8 bin TL aylık ödemesi çıkar kredinin. İkimizde öğretmeniz bir maaş sadece araba kredisine gidiyor. Şuan elindeki aracı satıp yeni araç almakta çok zor. Kim kolay kolay 350 bin TL veripte B segment araç alacakki.

• Araba sevdadır ülkemizde, eski alınır püskü alınır ama her türlü alınır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt

Demek istedigime en büyük örnek siz olmuşsunuz hocam. Ama sizin de bir üstünüz var işte. Millet uyuşmuş. Biraz da haklı sayılır. Bugun alamazsam yarin asla alamam mantigi var. Biraz daha yuksek maasi olanlar veya ticaret yapanlar almaya devam edecektir. 230k'ya kalan son golfleri gormeye gittik gecen haftalarda vw'ye. Tabii ki yoktu. Getirmiyoruz onu ucuz diye bize kârı olmuyor 450 den üst paket var bizde ekmek gibi satılıyor zaten dedi adam yuzsuz yuzsuz. Belirli bir kesim yine alacaktır mutlaka. Ama makas gittikce de artıyor tabii. Sizin benim gibi insanlar aldı aldı artık. Alamadıysa artık cok zor zaten dediginiz gibi... 2007 2008 model 200 bine gelmis arabalar 200bin olmus c sınıfta.

• sharkemre kullanıcısına yanıt

Boş konuşan siz olmayasınız  

Aynı tarihte altın alsaydınız paranızın değeri ne oluyordu bir bakın internetten sonra konuşun.

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

aşağı yukarı aynı olurdu 4 senedir arabaya bindiğide yanına kâr kalırdı bence hesabı siz yapın

19 Kasim 2018de aracimi 42.000e aldim. O gun gram 208 liraymis. Yani 201 gram altin alabiliyomusum o parayla. Suan aracimin degeri 135 bin tl. Suan Gram 710 lira. 201 x 710 dersek 143 bin yapiyo. Arada 8 bin lira fark var. 3 yil boyunca gram altinin uzerine binip gezemeyecegime gore Araba almak gayet kârlı bir yatirim olmus benim icin.  

• Ben yürütemiyorum artık. Salı günü bi randevum var o gün kullanıcam arabayı sonra garaja çekicem. 2 tane arızam var onlarla ilgilenmek için para kalmadı. Depom %75 de

o kadar bindiğim gezdiğim otobüs veya uçak yerine gezdiklerim ne olacak ? Ayırca şimdi baktım ben aracı aldığımda gram 160 civarıymış şuan ise 700 civarı yani ortalama 4,5 kat artmış aracımı 52 ye almıştım şuanda 230 hemen veriyorlar eee kim boş konuşuyor hangisi daha fazla kazandırmış oluyor üstelik grama binip biryerlere gidemeyeceğime göre bomboş konuşan siz oluyorsunuz Türkiye gibi ülkelerde araba her zaman yatırımdır ancak gelişmiş ülkelerde araç sadece ihtiyaçtır o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 28 Kasım 2021; 19:22:58 >
  • anyhill kullanıcısına yanıt

Bana araba daha mantıklı geliyor 2015 senesinde 27 bin Tl ile çıktığımda yolda maksimum 10 binlik krediler ile ( oda üstüne koymak yada ilk bakım yapmak için hazıra dokunmayayım diye) araç aldım sattım şu anda aracın değeri 300 küsüre dayandı, satabilir miyim bilmiyorum ama ben şahsen para koysaydım o zamandan bu kadar nakit olmazdı. Ayrıca ben kar olarak görmüyorum sadece elimden çıkarabileceğim hızlı nakit kaynağı olarak görüyorum arabayı. Bu zamana kadar birikim yaptım mı? Yaptım tabi ama zamanında bozdurduğum döviz ve altın kadar hiç biri koymuyor :) Neyse elde biraz kaldı bari de ölsek kalsak müşküle düşmeyiz.

• Her şeyi forumdan ibaret sanmayın.

Daha geçen gün arkadaşımla konuşuyoruz, alt komşunun 90 tane dairesi olduğunu söylemişti. Çevremde de buna benzer 8-10 gayrimenkul sahibi tanıdığım insanlar var. İstanbul'da ortalama kira 5,000 TL desen, 5 dairesi olan 25,000 TL kira geliri sağlıyor ki bunlar hiçbir şey değil. Daha dükkan sahibi olup kira alanlar var. Çeşitli yerlerde ortaklığı olan ve kâr kazancı alanlar var. Gördüğünüz bütün mülklerin sahipleri ve bunlardan kazanç sağlayan insanlar var. Bu yüzden bu ülkede ekonomi hiçbir zaman %100 anlamda durmaz.

Bizde işler kötüleşse bile yabancılar gelip burada tüketime devam ediyorlar. Arapların ev alması ve vatandaşlık konusuna hiç girmiyorum.

Durum ortada, bunların dışında kara para aklanması konusunda da gri listeye boşuna almadılar bizi. Kimin ne yaptığı ve arka kapıda ne işlerle uğraştığını bilmiyoruz. Zaten toplum olarak son 20 senede hepten sonuç odaklı olmaya başladık. Kimse eldekilerin nasıl kazanıldığına bakmadan direkt sonucuna yöneliyor. Durum böyle olunca, devletin kendisi bile senin sahip olduğun servetin kökenine inemiyor. Nereden buldun yasasını 2003 yılında boşuna kaldırmadılar.

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Hahahaha. Sen cidden 5-6,000 TL ile araba alındığını mı sanıyorsun?  

Şu an araç alanların en az 15,000 TL net gelir sahibi olması gerekiyor. Finansı öğrenmenizi tavsiye ederim.

• ne evi ne arabası; artık ORTA DİREK bile sarsılıyor; 2022 de orta direk bile temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacak..

bakın süte %50 ZAM gelecek;1 haftaya; benim 2 çocuğum var ve bu gidişle çocuklarıma içirdiğim Sütü - kaşarı - tereyağını bile düşünmek zorunda kalacağım....

İstanbul da Simit 3.5 TL oluyor yarın...

Millet yakında borcunu - harcını kapamak-geçimini sağlamak için bile elinde ki araçları satabilir.

• bir tarafından anlayıp bana laf çakmışsın. ben 5-6 bine araba alınır demiyorum müşavir diyor,

iyi günler beyin fonksiyonları çalışmayan kardeş

• 45 gün önce 215'e bir araba vardı, alamadım.. Bugün aynı araba 360'tan ilanda.. O gün elimdeki arabanın üstüne 110 bin vermem gerekiyordu bugün 220 bin.. Bir umudum vardı hayal oldu.. Treni de kaçırdık.. Kahretsen, üzülsen, ah vah etsen neye yarar artık..
    Ama Allah büyük.. Bu dünyanın sadece üstü yok, bizi bu hâle getirenlerin elbette hesabı ağır olacak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

25k ya bende broadway almıştım tam üç sene çalıştım o kadar biriktirebildim. Ama çok memnunum:)))))))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.