Şimdi Ara

Millet Fikirlerinize İhtiyacımız Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba millet, yerli yabancı arkadaşlık sitesi tavsiyesi olan var mı? Maksat kafamız dağılsın. Memnun kaldığınız siteleri bir zahmet söyleyinde bizde vakit öldürelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John___Doe -- 10 Ağustos 2012; 0:33:17 >

• love.mail.ru
    istanbul.net
  • memurlar.net
  • :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeur

love.mail.ru
    istanbul.net

Kardeşim bu siteyi ilk defa duygum mail.ru yu kastediyorum, Bulgar sitesi mi nedir ne değidlr?Az bilgi verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Splinter95

memurlar.net

Katılıyorum :D o ortamda illaki hatun yapılır :D
  • bu site'de çok fake hesap var ama genelde slav ve rus bayan ağırlıklı.. biraz ingilizcen varsa profil oluşturabilirsin.
    çocuk bakıcıları vs kadınlar da var..burada çalışan
    istanbul.nette güzel gibi ama orası da varoş dolu.. en iyisi bir kursa yazıl.. bire bir daha rahat tanışırsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandeur

bu site'de çok fake hesap var ama genelde slav ve rus bayan ağırlıklı.. biraz ingilizcen varsa profil oluşturabilirsin.
    çocuk bakıcıları vs kadınlar da var..burada çalışan
    istanbul.nette güzel gibi ama orası da varoş dolu.. en iyisi bir kursa yazıl.. bire bir daha rahat tanışırsın..

Sitenin dili bulgarca ama ingilizce var da? Buarada izmir.net paralıydı bi ara. Ama orda baya iş var.
    Ya kardeş maksat muhabbet olsun kafamız dağılsın. Yoksa dışarıda hatunun alasını da yaparız. Az biraz kendine güvendin mi gerisi geliyor.
  • hocam.com
  • forum.donanimhaber.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

hocam.com

Bu ne kardeşim ilk defa duydum nasıl bişey biraz bahsedermisin? Takip eden arkadaşlarda bilgilensin hem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

forum.donanimhaber.com

Hiç o gözle bakmamıştım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

hocam.com

Bu ne kardeşim ilk defa duydum nasıl bişey biraz bahsedermisin? Takip eden arkadaşlarda bilgilensin hem..

Üniversiteliler var genelde. O yüzden herkesin herkesi becerme telaşı var. Tabi üniversiteli olunca insanlar şehir farkı oluyor gidip gezmiş oluyorsun. Ama üyelik zor. Baya bir bekletiyorlar üniversiteli olduğunu gostermelisin. Çok hatun gotürüyorsun. Gerçek hayyatta oyle yani

• quote:

quote:

quote:

hocam.com

Üniversiteliler var genelde. O yüzden herkesin herkesi becerme telaşı var. Tabi üniversiteli olunca insanlar şehir farkı oluyor gidip gezmiş oluyorsun. Ama üyelik zor. Baya bir bekletiyorlar üniversiteli olduğunu gostermelisin. Çok hatun gotürüyorsun. Gerçek hayyatta oyle yani

Brehhh Bu siteye üye olabilmek için üniversite okuyanda vardır :D Senin işler nasıldı bu sitede?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam.com

Brehhh Bu siteye üye olabilmek için üniversite okuyanda vardır :D Senin işler nasıldı bu sitede?

Ben kız düşünüyorum arada da kı arkadaşım var diye cesaret edemedim. Ayrılırsak bakarım siteye ama

Ankara'da okuyan arkadaşım var geçen oturduk konuşuyoruz ya dedi hocam.com diye site var ben oraya üye oldum(kız bu) heres birbirini becermeye çalışıyor

• banakizbul.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 27 Temmuz 2012; 14:43:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam.com

Ben kız düşünüyorum arada da kı arkadaşım var diye cesaret edemedim. Ayrılırsak bakarım siteye ama

Ankara'da okuyan arkadaşım var geçen oturduk konuşuyoruz ya dedi hocam.com diye site var ben oraya üye oldum(kız bu) heres birbirini becermeye çalışıyor

Yani sitenin amacı kör bulduğunu topal tuttuğunu
    Fakat kızları hemen kabul ediyorlarmış erkekleri ise geriye atıolarmış :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Good for you

www.facebook.com
    http://www.istanbulitfaiyesi.com/

İtfaiye pek bi manidar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

banakizbul.com

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.