Şimdi Ara

millet beni saf olarak görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani tipimden dolayı mı davranışlarımdan dolayımı anlamadım bi arkadaş da sende saf tipi var dedi bizim bi arkadaş grubu var bana grubun safı dediler ama saf olmadığımı biliyorum aksine kurnazımdır acaba gülüşümdemi sıkıntı var anlamadım tipimde iyi yani hiç konuşmadığım kızlar yavşayıp duruyodu hoşlananlar oldu filan yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb

• Fazla havali olduğun içindir

• Nick mesaj uyumu

Sana bunu diyenlere ;gel kulağına birşey dicem de.sonra kulaklarini em onlarin

• Öyle değil miydin?

• Saf olmadigini biliyor ve inaniyorsan! Baskasinin soylediklerini onemseme. Herkesi memnun edemezsin. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terapist_tr -- 28 Şubat 2015; 12:56:55 >
  • Her kendini uyanık gören uyanıkmı oluyor?
    Ya sen kendini uyanık sanıp aslında farkında olmadan kendini kullandırıyosan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ooo seni hatırladım tipim nasıl diye konu açmışdın 2000 li dimi hafif tombuldun nasılsın abicim hayat nasıl gidiyor

• bu yazdıklarından sonra bile dovesim geldi allah bilir nasıl gıcık bi cocuksun gruptan dislamalari normal

• yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Ooo seni hatırladım tipim nasıl diye konu açmışdın 2000 li dimi hafif tombuldun nasılsın abicim hayat nasıl gidiyor

İyidir bro senden naber bu arada o ben değildim kuzenimdi ben 2000li değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bu yazdıklarından sonra bile dovesim geldi allah bilir nasıl gıcık bi cocuksun gruptan dislamalari normal

Ben ne yaptım ne gıcığı noluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalı çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Ooo seni hatırladım tipim nasıl diye konu açmışdın 2000 li dimi hafif tombuldun nasılsın abicim hayat nasıl gidiyor

İyidir bro senden naber bu arada o ben değildim kuzenimdi ben 2000li değilim

abi diyicen onu diyemiyorsan siz diye hitap edicen kuzendi o öylemi çok mantıklı gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.