Beyler selam herkese. Evde tadilat sırasında ev içindeki sarı kablo hasar aldı ve internetim yok. 4 gün önce millenicom çağrı merkezi, WhatsApp hattı , ve DH deki yetkiliye başvurum oldu ancak ne arayan var ne soran. İllaki aranızda benzer durumla karşılaşan vardir. Ortalama eve gelip kabloyu tamir etmeleri kaç haftayı buluyor? Bu işlemi dışarıdan yaptırmak için Turkcell ve dsmarta başvuru yaptım ancak yardımcı olmadılar. Dışarıdan nasıl bir destek alabilirim ? Millenicom dan ümidi kestim beyler lütfen altarnatif önerin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millenicom teknik servisi kaç haftaya gelir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Elektrikçiler yardımcı olmaz mı hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PoyrazKarayel59Elektrikçiler yardımcı olmaz mı hocam?
Yok hocam anlamayız dediler magdurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35Yok hocam anlamayız dediler magdurum
Alıntıları GösterAnlayanı elbet çıkar hocam. Başka şirket yardımcı olmaz size Milleni olmuyorsa eğer, elektrikçi bulun elbet biri anlar. Eski santral çalışanları eski saha ekibi çalışanı vs bulursanız çözer bence
-
Cami cama kaynatma işlemi varmış o yüzden yapamayız diyorlar genede bir bakayım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anlayan bir elektirikçi çağır olmadı bilgisayar tamircilerine sor. Millenicom yapacak diye bekleme bence
-
Başka sağlayıcıya geçecekseniz Vodafone bina girişinden daireye kadar kurulum yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaC5Anlayan bir elektirikçi çağır olmadı bilgisayar tamircilerine sor. Millenicom yapacak diye bekleme bence
Bugün civardaki elektrikcileri gezeceğim. Millenicom benim arızayı kafasına göre kapatmış şaka gibi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X