< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Küçük ISS lere yapılan ddos saldırıları (Millenicom, Netspeed, NetGSM) (4. sayfa)

-
-
Fixnet'e de bakabilirsin 3 ay sabit.
-
Şu an hem sozlukte hem twitterda 5 farklı iss için ana avrat düz gidiyorlar... Tesadüf mü?
-
5 dk önce internet geldi ama ne kadar kullanabiliriz belli değil.
Nerdeyse 6 saate yakındır internet yoktu, modem arayüzünde kimlik doğrulanamıyor yazıyordu, sonunda modem ip alabildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saldırıları kimin yaptığı, yaptırdığı o kadar belli ki... Herkes mecburen bıkıp oraya geçiyorum diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 1 Temmuz 2025; 0:36:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom mu?
3, 4 gündür millenicom berbat durumda vpn açmadan online oyunlara girmiyor, sayfalar geç açılıyor modem reset manyağı oldu bakalım ne zaman düzeltecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 1 Temmuz 2025; 1:5:8 > -
Telekom, türknet ile diğer isslerin son fiyatları açıklamasını bekliyor, o zaman fiyatlar kendi fiyatlarına yaklaşınca, aboneleri kendilerine çekmeyi düşünüyorlar heralde, o zaman belki bu siber miber saldırılar, bağlantı kopmaları vb. İşler biter heralde.
Diğeri.
Diğeri kim kaldı ne bu gizem, söyle de bilelim, gıpır gıpır değildir heralde, o zaman Türknet mi diyorsun?
Maksat aboneleri toplamak.
Aynen öyle.
dün de aynısı oldu saat 20:15'te tam sıkıntı başladı. Yurtiçi çalışıyor yurtdışı 0.
-
arkadaş bu ddos atakları saat 20.00 başlayıp 00.00 gibi bitiyor mu hergün aynı saatte internet kullanılmaz hale geliyor, gece 00.00 olduğu an düzeliyor ddos saldırısı yapan adam ben şu 4 saatte saldırı yapayım sonra bırakayım ya mı diyor? netspeedi pandemi dönemi kullandım aynı saatlerde yavaşlayıp aynı saatte düzeliyordu yine aynı şeyi yaşatıyor geçici olarak bağlattım mecburen
-
düzeldi galiba 6mbit falan çekiyo en azından internet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 1 Temmuz 2025; 21:9:38 > -
Türknette sorun yok galiba değil mi
Türknetin altyapısı millenicoma göre oldukça güçlü mü yani
Turk telekom
Vodafone
Superonline
Turksat
Dan sonra güçlü altyapısı olan kimler var acaba
Tt üzerinden 1 gbit hız almak istiyorum da türknet vermiyor, millenicom kullanıyorum memnunum ama bu sorun üzdü bi, en kısa zamanda düzelir umarım
Tahattüt sevmeyen biri olduğum için genelde tahattütsüz kullanıyordum ama tahattüt de verilebilir gibi
Fixnet, Teknet, Netinternet, Gıbırnet.
-
10mbit zor çekiyor bu saatte bile
-
Buna göre önlem almışlardır zamanında çok abone gelmişti gibirnet ondan sonra belirli saatlerde sistemler çökme noktasına gelmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X