Şimdi Ara

Küçük ISS lere yapılan ddos saldırıları (Millenicom, Netspeed, NetGSM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim akşam 7 gibi gitti, modem halen kırmızı yanıyor.

Akşam saat 8 gibi teknik desteğin numarasını aradım otomatik bant kaydı çıktı, siber saldırı var ekiplerimiz çalışmaktadır bla bla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Eray. kullanıcısına yanıt

Fixnet'e de bakabilirsin 3 ay sabit.

• Şu an hem sozlukte hem twitterda 5 farklı iss için ana avrat düz gidiyorlar... Tesadüf mü?  

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt
    5 dk önce internet geldi ama ne kadar kullanabiliriz belli değil.

Nerdeyse 6 saate yakındır internet yoktu, modem arayüzünde kimlik doğrulanamıyor yazıyordu, sonunda modem ip alabildi.

• Bu saldırıları kimin yaptığı, yaptırdığı o kadar belli ki... Herkes mecburen bıkıp oraya geçiyorum diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 1 Temmuz 2025; 0:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Telekom mu?

• 3, 4 gündür millenicom berbat durumda vpn açmadan online oyunlara girmiyor, sayfalar geç açılıyor modem reset manyağı oldu bakalım ne zaman düzeltecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 1 Temmuz 2025; 1:5:8 >
  • adeleks kullanıcısına yanıt
    Telekom, türknet ile diğer isslerin son fiyatları açıklamasını bekliyor, o zaman fiyatlar kendi fiyatlarına yaklaşınca, aboneleri kendilerine çekmeyi düşünüyorlar heralde, o zaman belki bu siber miber saldırılar, bağlantı kopmaları vb. İşler biter heralde.

• Diğeri.

• medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Diğeri kim kaldı ne bu gizem, söyle de bilelim, gıpır gıpır değildir heralde, o zaman Türknet mi diyorsun?

Maksat aboneleri toplamak.

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.

• dün de aynısı oldu saat 20:15'te tam sıkıntı başladı. Yurtiçi çalışıyor yurtdışı 0.

• arkadaş bu ddos atakları saat 20.00 başlayıp 00.00 gibi bitiyor mu hergün aynı saatte internet kullanılmaz hale geliyor, gece 00.00 olduğu an düzeliyor ddos saldırısı yapan adam ben şu 4 saatte saldırı yapayım sonra bırakayım ya mı diyor? netspeedi pandemi dönemi kullandım aynı saatlerde yavaşlayıp aynı saatte düzeliyordu yine aynı şeyi yaşatıyor geçici olarak bağlattım mecburen

• düzeldi galiba 6mbit falan çekiyo en azından internet var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 1 Temmuz 2025; 21:9:38 >
  • Türknette sorun yok galiba değil mi
    Türknetin altyapısı millenicoma göre oldukça güçlü mü yani

Turk telekom
    Vodafone
    Superonline
    Turksat
    Dan sonra güçlü altyapısı olan kimler var acaba

Tt üzerinden 1 gbit hız almak istiyorum da türknet vermiyor, millenicom kullanıyorum memnunum ama bu sorun üzdü bi, en kısa zamanda düzelir umarım

Tahattüt sevmeyen biri olduğum için genelde tahattütsüz kullanıyordum ama tahattüt de verilebilir gibi

• alimmm78 kullanıcısına yanıt

Fixnet, Teknet, Netinternet, Gıbırnet.

• 10mbit zor çekiyor bu saatte bile

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt
    Buna göre önlem almışlardır zamanında çok abone gelmişti gibirnet ondan sonra belirli saatlerde sistemler çökme noktasına gelmişti

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.