Bizim arkadaşlığımız parayla değil, gönülden. Sen gel, internet bizden. Soldan soldan gel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Küçük ISS lere yapılan ddos saldırıları (Millenicom, Netspeed, NetGSM) (2. sayfa)

-
-
Demek soldan soldan,vay komünist vay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
superonline demek istedi sanırım
-
Arkadaşlar tüm küçük ISS lere ddos atağı yapılıyor kaç gündür.
-
Günlerdir internet perişan durumda, netspeed kullanıyorduk ama başka sorun olmayan operatör öneriniz var mı ? benzer fiyatlara olabilir, altyapı olarak vdsl var. Çekilecek birşey değil çünkü direkt taşıyalım kurtulalım.
-
100 ve altı tarifeleri belirli fiyata çekerlerse; azalır gibi.
-
hocam geçtiniz issye atak yapılmayacağının da garantisi yok. 10 gündür netgsm ve millenicomda var, netspeedde yoktu, 2-3 gündür netspeed de atak yemeye başladı.
-
Hmmm Gigaspeed'de sayfalar geç yükleniyor belki de sebebi budur..
-
2017'den beri netspeed kullanıyorum, arada sırada sıkıntılar yaşadım ama gecenin 2sinde bile aradığımda kısa sürede çözüldü sorunum hep. Ama 5-6 gündür malum internet varla yok arası bişey, arada geliyor arada gidiyor. Bugün son 2 güne göre daha iyi. Akşamları daha kötü oluyor
Ben de hemen başka iss'ye geçmeyi düşündüm ama galiba gerçekten planlı bi saldırı var. Büyük ihtimalle çökmeye çalışıyorlardır bu firmalara. Simdilik idare edicem şahsen acil bir işim olmadığı için. Bakalım neler çıkacak ortaya.
-
Öyle tabi o yüzden ttnet'e bakıyoruz bakalım birkaç gün daha sürerse bu iş ona geçeceğiz. Evde sonuçta yaşlı insanlar var youtube falan izliyorlar mobil datadan yiyoruz ama bu böyle olmaz. Hani bu n11 işte ne bileyim amazon hepsiburada vb bir alışveriş sitesi değil ki yani ddos yedi ddos atağı var işte site açılmıyor kapalı tutuluyor vs. koca altyapı yani komple gidiyor internet hiç yok. Varsa bile bazen şansa geliyor 1 mgbit max.
-
Bu ddos işi hikaye gibi geliyor bana,1 temmuzdan sonra küt diye düzelmesin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam içeriden haber aldım, gerçek :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millenicom ile dün görüştüm bu konuyu. Öyle bişey asla yok diye teyit ettiler. 4 ay sonra istediğin gibi cezasız ücretsiz geçiş yaparsın dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman sıfırdan yeni abonelik ücretinin taksidi olabilir, aklımda yanlış kalmış heralde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem veya aktivasyon vs ise doğrudur. Onları alıyolar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine felaket durumda buraya bile vpn le giriyorum. Outlook uygulaması bile mailleri yüklerken uzun süre bekliyor.
Turknete geçme niyetim var ama aynı sorunları yaşarsam boşuna geçtiğimle kalırım diye kararsızım.
-
TürkNet'e de saldırı olmayacak diye bişey yok. Bu aralar hareketli günler biraz sabredin düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kablonet fiber kullanan var mı onda sorun oluyor mu
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X