< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Küçük ISS lere yapılan ddos saldırıları (Millenicom, Netspeed, NetGSM) (3. sayfa)

-
-
Takılma dedinizde; Youtube Premium kullanıyor musunuz? Yoksa reklam engelleyici mi?
-
Premium hocam bazen takılıyor videolar 1440 a düşüyor 4 k dan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gündür sıkıntısızdı netspeed saat 20:00 itibariyle yine gitti ama yurtdışı gitti bu sefer. Yurtiçi siteler cayır cayır çalışıyor, yurtdışı direk 0. hiçbir şey yüklenmiyor. EAC bile çalışmıyor oyunlara falan girilmiyor. Siber saldırı falan hikaye gibi gelmeye bana da.
-
Yok hocam hiçbir siteye girmiyor. Hatta wi-fi bağlanınca direkt internet yok bildirimi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtiçi çalışıyor nedir, benim modemde internet ışığı kırmızı yanıyor 2 saatten fazla oldu, yeşile dönmedi daha
Sizin şehir neresi benim ikamet Diyarbakır off
Ankaradakilerde de modem internet ışığı kırmızı.
Destek kaydı açtım bu kadar kesintiye alamadığımız hizmete rağmen faturayı tam keseceksiniz.
Hergün siber saldırı mı olur, hadi oldu diyelim, sistemlerinizi ona göre güçlendirin diye yazdım.
10 gündür geçtik bunlara adamlar patladı, madem bu kadar zayıf sistemleriniz var yapmayın bu işi kardeşimm.
Yarın öbürgün tamam sistemlerimizi güçlendirdik artık bize ddos mdos bir şey yapamaz diyecekler sonra da yalnız bu iş bize pahalıya patladı bundan siz de etkileceksiniz deyip basacaklar zammı, basacaklar zammı, zaten yarın yeni zamlı tarifeler belli olur bakalım eskilere 450 yenilere 550 mi 600 mü göreceğiz.
Şu an bu mesajı bile mobilden yazıyorum Allah belanızı verecek.
Modemdeki internet ışığı halen kırmızı yanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yer Türkiye'nin başkenti Ankara'nın merkezi Netspeed ile hergün böyleyiz artık akşam saatlerinde internet yok. Gündüz sürekli kopmalar yaşıyoruz.
Netspeed olmak isteyen internetsiz ayrıcalıklı oluyoruz.
Bu sıralar geçmek isteyip geçenlerin sık sık başına gelecek durumu resimde paylaşayım.
Referans kodu: Uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 1 Temmuz 2025; 1:9:50 >
-
saldırı varsa engelle git para ver adam çalıştır firewall kurdur vs. beceriksizseniz firmayı kapatın müşteri mağdur olmasın bari
-
Bu gıbırnete kimse saldır mıyor mu onların da bir sürü abonesi var, netspeed mill nicom pert durumda.
Gıbırnetin Telekom ile ayrıcalığı mı var, diğer firmalardan kaçanları kendilerini mi topluyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gıbırnet'e saldırsa ne olacak; aboneyi bir ip bloğundan diğerine taşır. Trafikte sorun mu var?
Farklı peeringe taşır. Sıkıntı olmaz.
Sıkıntı yaşayan firmaların sorunu trafiği tek ya da az sayıda peeringden yürütmeye çalışması.
HERŞEYİN BAŞI katar varlık fonu telekom ... !
https://x.com/search?q=%40millenicom&f=live
https://x.com/search?q=%40TurkNet&f=live
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 30 Haziran 2025; 22:59:41 >
-
O zaman gıbırın sistemleri serverları, peering bağlantıları yurtdışı çıkış noktaları ip havuzları yeterli, netspeed'in yetersiz olduğu için altından kalkamıyor.
Bilemeyeceğim.
gıbır stabil mi oraya taşıyalım ?
-
Şimdi bu hafta herkes gıbıra geçiyor, sonraki hafta buralar rahatlayacak gıbırdakiler küfre başlayacak.. ( gıbır ne laa?!:d )
-
Btk kararı gereği mevcut firmanızda 3 ayınız dolmadan başka ISS firmasına geçiş yapılamıyor.
Bazı kişiler portlarını iptal edip yeni firmaya geçiyorlar sonra da eski firmayı thh verip masrafları onlara ödetiyorlarmış.
Netspeed 12 saattir internet yok, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.
En az 3 aydır da tat vermiyordu. Son iki haftadır da iyice yavaşlamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuk -- 30 Haziran 2025; 23:17:6 >
Adamların firma ismi komik ama ağ trafiklerini iyi yönetiyorlar, peering bağlantıları paylaşım noklataları ile serverları ip havuzları yurtdışı çıkış noktası firma sanırım fazla ve güçlü olacak ki yoğun abonelerin yükünün altından kalkabiliyorlar diye düşünüyorum.
Siber saldırı açıklamasına inanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X