Şimdi Ara

Millenicom'da 100 Mbps fiber internet 99,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom'da 100 Mbps fiber internet 99,90 TL

Türkiye’deki internet servis sağlayıcılarının rekabeti son dönemde epey kızışmış durumda. Eve internet bağlatmak istediğinizde çok sayıda İSS firması olduğunu ve bunlar arasından seçim yapmanın zor olduğunu göreceksiniz. Bu içeriğimizde Millenicom’un öne çıkan özelliklerinden bahsediyoruz.

Millenicom, müşteriye tek seçenek sunmak yerine çok seçenek sunarak müşterinin bütçesine ve ihtiyaç duyduğu hıza göre paket seçimi yapmasına imkan tanıyor. Taahhütsüz ve esnek yapısıyla kolaylık sunuyor.

İster taahhütsüz ister 12 ay taahhütlü olarak abone olabiliyorsunuz. Taahhütsüz aboneler dilediği zaman internet hizmetini iptal etme rahatlığına sahip olurken taahhütlü aboneler ise sözleşme süresi boyunca sabit fiyat garantisi elde ediyor.

Ayda 89,90 TL’den Başlayan Fiyatlarla!

Millenicom'da 100 Mbps fiber internet 99,90 TL

Millenicom ayda 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla kotasız ve limitsiz internet sunuyor. Tüm paketlerinde hiçbir gizli kota veya sınır bulunmuyor. Adresinde fiber altyapı bulunan aboneler fiber internet keyfinden faydalanabiliyor.  10 Mbps’den 100 Mbps hıza kadar altyapınıza uygun hıza göre ücretlendirme yapıyor. 100 Mbps hızındaki yüksek hızlı internet paketi 99,90 TL gibi oldukça rekabetçi bir fiyata sunuyor.

Fiber internet aboneleri düşük gecikme ve yüksek upload hızından faydalanıyor. 10 Mbps hıza kadar upload hızı elde edilebiliyor.

Whatsapp Destek Hattı ve Ulaşılabilir Çağrı Merkezi

Millenicom’un öne çıkan özelliklerden biri de müşteri hizmetlerine kolay ulaşım imkanı. Millenicom müşterileri, herhangi bir problem yaşadığında veya sorularına yanıt bulmak istediğinde Millenicom’un çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcisine bağlanabiliyor. Derdinizi botlara değil, müşteri temsilcisine anlatıyor. Sesli görüşme yerine yazılı görüşmeyi tercih edenlerdenseniz WhatsApp üzerinden de destek alabilirsiniz. Forumumuzdaki Millenicom ana konusu üzerinden de firma yetkililerine ulaşabilmeniz ve sorununuza çözüm bulabilmeniz mümkün oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/millenicom-100-mbps-ye-kadar-fiber-fiyatini-dusurdu-99-90-tl--147978728

1 Ay Denemesi Bedava

Eğer Millenicom abonesi olmak istiyorsanız ancak kafanızda şüphe varsa 1 Ay Denemesi Bedava (Beğenmezsen Paran İade) kampanyası sayesinde Millenicom’u ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Adresinizde en fazla kaç Mbps hızında internet sunulduğunu ve fiber internet bulunup bulunmadığını Millenicom web sitesindeki altyapı sorgulama bölümünden sorgulayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: https://www.milleni.com.tr

• sakın bulaşmayın 1 - 1,5sene sonra baktığınızda en pahalı interneti kullanıyor olacaksınız! sürekli zam yapıyorlar kurbağa sıcak suya atıldığında sıçrar ama suyu yavaş yavaş kaynatırsan farkında olmadan kaynayarak ölür taktiğini uyguluyorlar bir giriyorsunuz hemen zamlar başlıyor. en yüksek bağlantı ücreti bunlarda, hızınızı yükseltmek yada düşürmek istediğinizde taahhüt istiyorlar yapmıyorlar. ana ekranda yapılan zammın 2 katını mevcut müşteriye yapıyorlar ki en büyük kazançları burası gördüğüm en çakal firma bunlardan alacağınıza gidin tt ye taahhüt verin. bugün 10.03.2022 eğe bu kampanyadan alan olursa 1-1,5 sene sonra ödediği ücreti yazsın bir görelim fiyat ne seviyeye gelmiş milleni konusunada ekleriz.
    Not : Sponsorlu içerikleri belirtin lütfen hiç etik değil ve ben alsam sorun çıksa sizi suçlarım.
    149 TL ile 99 TL bir firmanın kalitesini yaptığı yatırım farkını görebilirsiniz. 99 TL ile müşteri hizmetleri beklemeyin. Tas kafa saç modeline sahip Adidas eşofmanlı tipler bekleyebiliriz. En son 10-15 kere yüzüme kapatmıştılarfı telefonu, böyle herkesçe bir bilinen huyları var. Müşteri memnuniyeti yok, yatırım yok, işten anlayan biri yok firmalarında. 16 MBit ADSL'i fiber falan sanıyorlar. Hiç bulaşılmaması gerek kanımca, gidin bir gün aç kalın 40 TL yemek yemeyin Türknet'e verin parayı. Bunların size yaşatacağı sinir krizinin ömrünüzden çalacağı günlere deymez 40 TL aylık.
  • Ne zaman zam yapıcak

• 1 sene taahhüd verin, buda zam yapacak normaline.

• whatsapp destek hattı tamamen robot mesajlar. Asla gerçek kişi yok. Tahhhüt yaptırmak için aradım aradım kimseye ulaşamadım. Bunlara paket arttırmak istediğimde ulaşamıyorsam sorun yaşayınca hiç ulaşamam diyerek vazgeçtim. Tahhütsüz kullanıyorum 2 yıldır.

• Zam yaparken haber vermiyorlar, 89 diye girmiştim 2 ay sonra 95 olmuştu. Ne haber verdiler ne bi şey, kendiniz faturaya bakıp öğreniyorsunuz. Üstelik sitelerinde eski fiyattan satmaya devam ediyorlardı bana zam yaptıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 10 Mart 2022; 14:48:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sisteme girince zamlar otomatik başlıyor. 35mbit için benden her ay 106.69TL kesiyorlar.

• Yaşadıklarımı anlatmıyorum kısacası böyle kalitesiz yalancı birbirlerinden habersiz daha başka firma görmedim. Gerisini siz düşünün. Daha 3 gün önce sitelerindeki bi hatayı bildirdim halen daha düzeltmemişler :)

TT ile yüksek 90 TL gibi bi fiyat ödeyip örneğin 16mb kadar gibi düşük hız alıyor olsamda şimdilik memnunum. Bakalım ilerleyen zamanlarda altyapıma göre düşündüğüm türknet var bakalım zaman ne gösterecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türknetin zam yapmasından sonra insanın aklını çelmiyor değil. Fakat oturmuş sorunsuz kullanıyorum ağzımızın tadı kaçmasın modundayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 149 TL ile 99 TL bir firmanın kalitesini yaptığı yatırım farkını görebilirsiniz. 99 TL ile müşteri hizmetleri beklemeyin. Tas kafa saç modeline sahip Adidas eşofmanlı tipler bekleyebiliriz. En son 10-15 kere yüzüme kapatmıştılarfı telefonu, böyle herkesçe bir bilinen huyları var. Müşteri memnuniyeti yok, yatırım yok, işten anlayan biri yok firmalarında. 16 MBit ADSL'i fiber falan sanıyorlar. Hiç bulaşılmaması gerek kanımca, gidin bir gün aç kalın 40 TL yemek yemeyin Türknet'e verin parayı. Bunların size yaşatacağı sinir krizinin ömrünüzden çalacağı günlere deymez 40 TL aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 10 Mart 2022; 16:11:4 >
  • Millenicom sitesi üzerinden altyapı sorgulaması yaptım. 100Mbps için 114,90TL Fiber 100 paketini tavsiye etti. Haber başlığındaki tutar ile alakası olmayan bir sayı bu.

• Arkadaş şirkette kullanıyordu. internette bazen sıkıntılar yaşıyorlardı. Bir defasında yarım günden fazla internet yoktu. İşleri de eposta, günde onlarca eposta gelip gidiyor. Müşteri hizmetlerini bir kaç defa aradı. "Şuan sistemde sıkıntı var, göremiyorum durumunuzu, daha sonra arayın beyfendi." diyorlardı. Çözüm yok tabi. Dedim, bir bakayım, Millenicomm DNS leri 1.1.1.1 le değiştirince sorun çözüldü. Hâlâ da dönmedi Millenicomm.
    Anlayacağınız "Ulaşılabilir Çağrı Merkezi" e ulaşmak her şeyi çözmüyor.

• İptal ettirdiğim halde dört ay gatura çıkarttılar ve beni uğraştırdılar dört ay boyunca bulaşmayın.

• Zaten ulaşılabilir bir numarası veya adresi olması her zaman ulaşılabilir olacağı anlamına gelmez. Misal ben numaramı vereyim size siz de arayın beni ben telefonu açmazsam nasıl ulaşacaksınız? Maalesef acı ama gerçek.

• Ben millenicom 100 mbps kullanıyorum çok memnunum. Hız testi yaptığımda 100 den bile fazla çıkıyor hız. Herhangi bir kesilme sorun vs yaşamadım da.

• sakın bulaşmayın 1 - 1,5sene sonra baktığınızda en pahalı interneti kullanıyor olacaksınız! sürekli zam yapıyorlar kurbağa sıcak suya atıldığında sıçrar ama suyu yavaş yavaş kaynatırsan farkında olmadan kaynayarak ölür taktiğini uyguluyorlar bir giriyorsunuz hemen zamlar başlıyor. en yüksek bağlantı ücreti bunlarda, hızınızı yükseltmek yada düşürmek istediğinizde taahhüt istiyorlar yapmıyorlar. ana ekranda yapılan zammın 2 katını mevcut müşteriye yapıyorlar ki en büyük kazançları burası gördüğüm en çakal firma bunlardan alacağınıza gidin tt ye taahhüt verin. bugün 10.03.2022 eğe bu kampanyadan alan olursa 1-1,5 sene sonra ödediği ücreti yazsın bir görelim fiyat ne seviyeye gelmiş milleni konusunada ekleriz.
    Not : Sponsorlu içerikleri belirtin lütfen hiç etik değil ve ben alsam sorun çıksa sizi suçlarım.

• hazirana kadar zam yaparlar kesin... çünkü maliyetler ortada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Size altyapı sağlayan bu fiyatı sunamıyor siz sunuyorsunuz alana kar sonrası meçhul akıl mantık var satıcı ben benden aldığını benden ucuz ve benden kaliteli satma imkanı olabilirmiş kanmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.