|
Bildirim

|
sakın bulaşmayın 1 - 1,5sene sonra baktığınızda en pahalı interneti kullanıyor olacaksınız! sürekli zam yapıyorlar kurbağa sıcak suya atıldığında sıçrar ama suyu yavaş yavaş kaynatırsan farkında olmadan kaynayarak ölür taktiğini uyguluyorlar bir giriyorsunuz hemen zamlar başlıyor. en yüksek bağlantı ücreti bunlarda, hızınızı yükseltmek yada düşürmek istediğinizde taahhüt istiyorlar yapmıyorlar. ana ekranda yapılan zammın 2 katını mevcut müşteriye yapıyorlar ki en büyük kazançları burası gördüğüm en çakal firma bunlardan alacağınıza gidin tt ye taahhüt verin. bugün 10.03.2022 eğe bu kampanyadan alan olursa 1-1,5 sene sonra ödediği ücreti yazsın bir görelim fiyat ne seviyeye gelmiş milleni konusunada ekleriz.
Not : Sponsorlu içerikleri belirtin lütfen hiç etik değil ve ben alsam sorun çıksa sizi suçlarım. |
|
Şimdi kontrol ettim, sorguda fiber altyapı olmayan yere fiber paketi sunuyor.
|
|
Ne zaman zam yapıcak
|
|
Türknetin zam yapmasından sonra insanın aklını çelmiyor değil. Fakat oturmuş sorunsuz kullanıyorum ağzımızın tadı kaçmasın modundayım
|
|
149 TL ile 99 TL bir firmanın kalitesini yaptığı yatırım farkını görebilirsiniz. 99 TL ile müşteri hizmetleri beklemeyin. Tas kafa saç modeline sahip Adidas eşofmanlı tipler bekleyebiliriz. En son 10-15 kere yüzüme kapatmıştılarfı telefonu, böyle herkesçe bir bilinen huyları var. Müşteri memnuniyeti yok, yatırım yok, işten anlayan biri yok firmalarında. 16 MBit ADSL'i fiber falan sanıyorlar. Hiç bulaşılmaması gerek kanımca, gidin bir gün aç kalın 40 TL yemek yemeyin Türknet'e verin parayı. Bunların size yaşatacağı sinir krizinin ömrünüzden çalacağı günlere deymez 40 TL aylık.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 10 Mart 2022; 14:48:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 10 Mart 2022; 16:11:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|