Şimdi Ara

Millenicom Başvuru Sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni eve taşınınalı 7-8 ay oldu internet altyapımız yoktu.
    Geçenler de türk telekom dan birisine rastladım bina içerisinde küçük bir sohbetin ardından altyapının geldiğini öğrendim.
    Eve kadar fiber altyapı mevcutmuş.
    Arkadaşımın da tavsiyesi üzerine hemde fiyat olarak cazip gelmesi nedeniyle millenicom'u tercih edip
    20.02.19 tarihinde başvuru yaptım.
    Daha sonra aranarak sözleşmeyi mail atalım siz gönderin işlemlerin hızlı olması adına diye.
    21.02.19 tarihinde kargoladım
    22.02.19 tarihinde firmaya ulaştı.
    25.02.19 sözleşme sisteme yüklenmiş
    Ve bu tarihten bu zamana kadar hiç bir işlem yok
    Forumda yetkililer var ise yardımcı olmalarını bekliyoruz.
    7-8 aydır beklemişsiniz az daha sabır diyenlere 50gblık ev vınn kullanıyordum birkaç güne millenicom bağlanır diye kapattırdım
    Bu yüzden can sıkıntısı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar
    Konu takibimizdedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de superonline altyapısından millenicom fiber e başvurdum. 1 mart ta sözleşme ulaştı millenicom a ama sisteme girilmemiş daha sanırım başvuru adımında gözükmüyor.. 1 hafta 10 gün de kurulum beklemeyiz inşallah. ben de bir de kablolar falan hazır eski vodafone aboneliğimden kalma yani modemi takacak şifreyi girecek tamam :) Alper bey ne kadar sürer ? 4 güne kadar razıyım ama sonrası sıkıntı.. mobil internetle giriyorum malesef şu an.. bununda kapasitesi malum.
  • Aydomedya nınn yaşadığı problemin çok benzerini ben de yaşamaktayım.1 yıl yeni apartman için turktelekomun altyapı döşemesini bekledim.Altyapı döşendikten sonra turktelekomun yerine millenicomu tercih ettim 20 şubatta başvurdum imzalı evrakları 22 şubatta tamamladım.22 şubattan beri aramadığım yer kalmadı hiçbir hateket yok.Ne zaman internet kuruluöu yapacaklarını da söylemiyorlar.

• cagrierengul C kullanıcısına yanıt
    Yazışmaya etiketlediğim “millenicom” destek hesabına ad soyad ve tel no iletebilir misiniz.

• Aradan 3 gün daha geçti hala bir gelişme yok.
    Aktivasyon süreci ne kadar da uzun sürdü böyle.
    Acaba herkes aynı sorunu mu yaşadı?
    04.03.19

• 04.03 Pazartesi günü çağrı merkezinden aradılar ekiplerimiz geldi mi diye yok dedim
    Bir daha yönlendirecekler di.
    Bugün 06.03.19 türk telekom dan ekip geldi bizim binaya gelen kablo kopmuş onu değiştirdiler.
    Biraz zamandır böyleymiş.
    Kuruluma ekip gelmemesinin nedeni bu diye düşünüyorum.
    Umarım bugün yarın bağlanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün itibariyle bağlantım gerçekleşti neredeyse 100mbps hız alıyorum
    İlgilenen herkese çok teşekkürler
    Altyapımdan dolayı bir gecikme söz konusu olmuş
    Dolayısıyla millenicom u herkese tavsiye ederim

• AydoMedya A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Güle güle kullanın.
    Alper bey ben türknet bana istemediğim halde sabit no vermiş ben interneti size taşımak istiyorum fakat bu türknet telefon ve interneti farklı devre numaraları ile verebiliyor evimde telefon olmadıgı için çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum. kısaca size interneti yalın taşırsam karmasa falan olur mu internetim gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 8 Mart 2019; 0:14:27 >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Bize telefonlu taşımanız daha rahat olur. Taşıma bitince bizdeyken yalına çeviririz.

• Alper by, telekom santralde 50mbps hız veriyor vdsl ile, sizleri aradığımda yine altyapı olarak telekomu kullanacağınızı söylüyorsunuz (bulunduğum adreste fiber yok) ama sizin ulaştığınız santral hızı max. 65mbps. iki kez aradım ikisin de de aynı hızı verdiniz.

Diğer netspeed ve vodafonenet ile görüştüğümde de max.hız 50 olarak söylendi, telekomun verdiği değer. Bu nasıl olur?
  • Rizeli kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Adresinize dair teknik detayı bilmemekle beraber tahminim şudur. Firmalar tercihen müşterinin kopma yaşamadan alabileceği en sağlıklı hızı söylemeyi tercih ediyor olabilir. Bizim müşteri temsilcimiz size teorik maksimum hızı iletmiş olabilir. Vdsl hatta 65 mbps denilse de 50 mbps ile hız profili oturmuş bir bağlantı kurmanız olasıdır.

• Bende 10gun önce millenicom geçiş yapmistim.gecis işleminden sonra ufak bir sorun meydana geldi.Alper bey ve ekibi en hızlı şekilde müdahale ettiler soruna kendilerine destek ekibine ve müşteri hizmetlerine ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkür ederim.iyi ki millenicom a gecmisim.Millenicomu tavsiye ederim

• Yeni reklamımızı izlediniz mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=TQcyTxnYVOw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.