Şimdi Ara

Milleni.com - ping sorunu ? (müşteri temsilcisinin evinize tamirci çağırın yanıtı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senedir milleni.com üzerinden 100 mbit bağlantım var. Bağlantı gpon fiber olmasına rağmen devamlı internet sorunları yaşanmakta, her 2-3 ayda bir ya ip alamama ya da ping ve spike sorunları yaşamaktayım. Bu sorunlar için günlerce uğraştığım olmuştur. Ancak son ping problemi nedeniyle müşteri temsilcisini aradığımda bir saniye hatta kalın diyerek beni 15 dakika bekletti ve herhangi bir sonuç alamadım. Tekrar aradığımda ise bu sefer farklı bir müşteri temsilcisi telefona çıkarak ping sorunlarıyla ilgili birşey yapamıyoruz, evinize tamirci çağırın, o belki düzeltir şeklinde bir yanıt verdi. Böyle rezil bir çağrı merkezi olduğu için milleni.comu tebrik etmek isterim. Şunun şurasında 5-6 ay daha taahhüdüm kaldı. SABIR

    Bu arada, vpn ile almanya sunucularına bağlanıp oyuna bu şekilde bağlanırsam pingler yarı yarıya düşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kanunadamı- -- 16 Haziran 2020; 23:27:52 >







  • Açıkcası bende fiber kullanıcısıyım vie.valve.net 30 olan pingim bir anda 45lere fırladı artık ne oluyorsa çözemedim. siz bir cmd ile tracert vie.valve.com komutu ile bir ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
  • akşam bakıp atayım.
  • IP adresini değiştirerek valve sunucularında daha iyi ping alabilirsin.Ben arada kontrol ediyorum.Bazı iplerde 50 ms bazılarında 30ms alıyorum.Değişerek kontrol et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imate

    Açıkcası bende fiber kullanıcısıyım vie.valve.net 30 olan pingim bir anda 45lere fırladı artık ne oluyorsa çözemedim. siz bir cmd ile tracert vie.valve.com komutu ile bir ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
    Ben oynamıyorum ama atayım arkadaş atmamış

    Milleni.com - ping sorunu ? (müşteri temsilcisinin evinize tamirci çağırın yanıtı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.