Şimdi Ara

Military bombasıda patladı KIRMIZIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk xbox 360 ımı kırmızıya feda etmiş bir insan olarak (Ki xbox1 benim için hayatımın konsoluydu çok seviyodum ve şu anda tekrar aldım ) military pack ilanlarını gördüğümde aklım tekrar almak için beni zorlamaya başladı.Fiyat çok iyi hediyeler müthiş ama ağzım bi kere yandığı için (Parası önemli değil sadece salak yerine konmak insana koyuyor) beklemeye başladım ve kuzenim doğubanktan diğer arkadaşım siteden satan bir arkadaştan 450 ytl ye 510 ytl ye aldılar.Herşey yine iyi başladı ama 2.hafta P.tesi günü önce kuzenimde donmalar başladı diğer makine (üretim tarihleri 2006.6 ve 2006.8 bu arada ) donma bile vermeden direk kırmızı verdi.Doğubanka kuzenim makineyi götürmüş (Firmware yapılmadı makineye ) bana anlattığı micrasoftun yine bi saçmalığı ile karşı karşıya olduğumuzmuş.Değişim olmadı tabi makinede amerikaya yollayacak makineyi..Bizim gates amca kırmızı hatası ile dönen makineleri tamir olayı altında bu fiyattan sadece oyun ve extra ekleyerek satış durumuna geçtiğini duymuş.Benimde baştan aklıma gelen buydu ama yedirememiştim.Gerçek bu gibi geldi bu olayla da karşılaşınca.İşi anlayan birine makineyi açtırınca daha önce içinin kurcalanmış olduğunu anlıyormuş( Ben kuzenin anlattığının ve eminönündeki adamların yalancısıyım ) İşte durum bu inşallah hata vermezler diğer taraftakiler ama gerçek bu xbox hastası olduğum halde olay bu.Kırmızı verenlere geçmiş olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• evet xbox360 olayında bir ciddiyetsizlik var,ama bu konuyu açan şahıs da gayrı ciddidir biline.
  • konsollar sıfır bildigim kadarıyla
  • Konu yanlış yere açılmıştır.
    Her xbox 360 gibi sorun verme ihtimali yüksektir. Kullanılmış hatalı konsolların revize edilerek satıldığına ben inanıyorum, microsoftdan beklenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

Konu yanlış yere açılmıştır.
    Her xbox 360 gibi sorun verme ihtimali yüksektir. Kullanılmış hatalı konsolların revize edilerek satıldığına ben inanıyorum, microsoftdan beklenir

valla ben pek inanmıyorum..hatalı ürünü düzeltmeye üşenmiştir BİLL AMCA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

Konu yanlış yere açılmıştır.

valla ben pek inanmıyorum..hatalı ürünü düzeltmeye üşenmiştir BİLL AMCA.

Ben öyle düşünmüyorum, ortada Bill amcamız varsa ki adam paranın sıcaklığını hissetmiş para için yapmacağı bir şey olacağını sanmıyorum

• 2 gün önce bende aldım bu paketten sıfır açtım 10 ay üretim ısınma çok az ve iyi durumda 5.6 saat açtım oynadım sorun yok belki senin paket oynanmıştır hepside öyle değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasanın camı patladı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aldım, bir hafta oldu belki, günde bazen 10 saate yakın, live da oynamışlığım oldu bu kısa sürede. Herhangi bir problem yok. Hatta taş gibi. ALLAH'ıma şükürler olsun elimden 3 tane makine geçti, üçünde de kırmızı falan görmedim. Şans işi.
  • Belki ps3 te oyun yok ama bu sorunlarla karşılaşacağıma iyisimi ps3 derim Bende alıcam xbox ama turkiyeye desteği geldiği zaman
  • Bu paketler büyük olasılıkla revizyone girip Ms tarafından tekrar paketlenip düşük fiyata ABD askerlernin bulundugu verlere yollanıyor... Bu fiyatlar size mantıklı geliyormu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 28 Eylül 2007; 10:47:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Bu paketler büyük olasılıkla revizyone girip Ms tarafından tekrar paketlenip düşük fiyata ABD askerlernin bulundugu verlere yollanıyor... Bu fiyatlar size mantıklı geliyormu...

Biz ülke olarak kazıkçıyız boşverseneze
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Bu paketler büyük olasılıkla revizyone girip Ms tarafından tekrar paketlenip düşük fiyata ABD askerlernin bulundugu verlere yollanıyor... Bu fiyatlar size mantıklı geliyormu...

Bu fiyatlar bazılarının keyfini kaçırdığını düşünüyorum, bu yüzden bu tip mesajlara ihtiyatla yaklaşmak lazım BENCE.
  • böle saçma şey olmaz senin şansızlığına gelmiştir..benim elimden 5 tane makina geçtii tık yok..olsada canı sağaolsun gider 250 kağıda yeni bord alırım..

şimdiye kadar oynadığım beleş oyunlara sayarım..

usa askerlerine her daim usa malları çok ucuz fiyattan gelir..ben bunun canlı şahidiyim..askerliğimi bosna -hersek te abd birliğinde as teğmen olarak yaptım..

abd px leri var herşey o kadar ucuzki inanılmaz . tabii sadece nato askerleri alışveriş yapabilio..nato kartıyla girebiliosun..

parfumler bedava denilebilir..kenzo 100 ml şişe o zaman sadece 15 mark tı..jack daniels şişe 8 dolardı..bir casio gshock almıştım ..40 dolara tr ye geldiğimde aynı saat tam 250 dolardı..ps2 yi 300 dolara almıştım..o zaman burda yoktu bile :) ve bunun gibi 100 lerce ürün almıştım en son dönerken tam 2 koli parfüm aldım 200 mark tuttu millete dağıttım..vs..vs..
  • Ya arkadaşlar ne kadar bu paketler fiyat bilgisi olan varmı? nerden alabilrim ve yanında verdiği hediyeler nelerdir.
  • forumda satan arkadaşlar var ...yanında 4 oyun bedava..sadece 300 watt çevirici alman gerekiyo oda 40 lira bişey kalitelsi..

quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Ya arkadaşlar ne kadar bu paketler fiyat bilgisi olan varmı? nerden alabilrim ve yanında verdiği hediyeler nelerdir.
  • Merak ettiğim bir soru var makina aldığınızda FW limiydi Fw siz miydi yani içi açılmış mıydı yoksa sıfır oalrak ilk siz mi kullandınız?
  • ben haziranda aldım military günde 3 saat açık henüz birşey olmadı şans işi
  • makineyi açtım baktım revize gibi bişey olması imkansız bunları microsoft endem e yaptırmıyor hepsi üretim bandından çıkıyor bunu diyen arkadaşın
    hayal gücü baya genişmiş ya da aldıkları makinelere doğubank da bi operasyon yapmışlar :)))))
  • Doğubank Bill amcaya pabucunu ters giydirir.
    Aldığınız yer sakat. Microsofta mok atmaya gerek yok..
    Bence oynanmış makineyi satmışlar size, üstüne birde sizi başka birşeye inandırmışlar..
  • Arkadaşlar ben makinenin teknik detaylarından anlamam zaten farkettiyseniz ben bunu söyleyenlerin yalancısıyım dedim.Sadece olmayacak bir olay gibi gelmiyor dedim.2006 üretimi birçok (baya çok) makineninde kırmızı verdiğine hepimiz bu sitede de şahit olduk.Ben verecek diye bişey demiyorum satan arkadaşlardan da özür dilerim öyle anlaşıldıysa ama gerçeğide karıştırmamamız lazım.2005 üretimi ntsc-j makineyi günde 10 saat açık bırakan ve hiçbişey olmayan arkadaşlarımda var sorun o değil.Bunu söylemişler sadece ve banada uzak olmayan bi konu.Sonuçta bu fiyata 6-7 ay bile oynasan maliyeti kafa kafaya gelir sorun o değil (Bu arada anlattığım makineler sıfırdı ve firmware yapılmamıştı).Ben hala almayı ve denemeyi düşünüyorum .Bu arada us askerlerinin nato kartıyla ürünleri çok ama çok ucuza aldıklarını biliyorum o yüzden de bunların bu kadar ucuz olması doğal o başka bi konu.Anlatılan bu makinelerdede kırmızı var yada kibar deyişle olabilir :))) Tabiki her 360 da olduğu gibi.Bence yakında elite makinelerde de bu hata verilecek (Dikkat edelim bence dedim ) Bu fiyata bu makine alınırmı derseniz evet kesinlikle xbox 360 alacaksanız alınır zaten bu riske gireceksiniz (Bende gireceğim daha öncede girdim ama olmadı) 2.el güvenilir olmayan makine yerine sonuçta bunu almak sıfır yada değil önemli değil orjinal oyunlarıyla ve extralarıyla alınır.Ama bu micrasoftun çok ama çok büyük bi şerefsizliğidir.

Ps3 içinde eminönünde zaza handaki fatih beyle konuşmamızda ntsc makineler için aynı donmaların yaşandığını ilettiğini belirteyim.Hepsinde olmasada ps3 dede bu hata görülebiliyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.