Şimdi Ara

Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
67.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
520 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sİ ZE NE? Yeter kardeşim ya herkese bok atmayın artık. İsteyen istediğini yapsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    De ayrı. Adminler lütfen yöneticiliğini düşürelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 kisi gidersin kisi basi kahvalti tabagi istersin herseyden 1er tane gelir onune, sonra herkes birbirinin tabagini keser acaba kasari yicekmi acaba salami yicekmi sonra evde yemedigin bala recele yuklenirsin ekmekle beraber sucugu 30 parcaya bolersin. Sonunda yetmez ortadaki dayanamazsin ekstra siparis verirsin 200 liralik masa olur sana 300 lira biranda. Evliyken pazar sabahi gelmesin diye dua ederdim simdi bekarim pazarlari seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerdeyken her çarşı izninde gittiğim şeydir. çok güzel oluyodu o zamanlar.
  • %20 kahvaltı %80 instagramda facede hava atma
  • hacım kendime tuttuğum bi aşçı saolsun yemeklerimi yapıyor, hiç alışveriş de yapmıyorum, dışarı çıkmama da gerek yok. bu hayat pahalılığında aq alışveriş olmuş sana 600 lira(bi de bekarım hacı), e bir de bunun dışarı keyfi var, ulan üzerine biraz daha kattım kendime aşçı tuttum az ye de uşak tut derler ya valla hacı yazık ya, bizim millet adam olmaz. sonra niye geçinemiyoruz derler aq ee rahatlığında bi bedeli var hacı




  • Milletin işi gücü yok Instagrama fotoğraf atayım diye kahvaltıya gidiyor dimi. Yav sosyal medya bu adam istediğini atar. O an keyif aldığı bir şeyi paylaşıyor sizi bu kadar derde sokan ne? Hea beğenmezsin engel atar geçersin. Onu bunu eleştirmekten loser kaldınız.



    Hatunumla uyanıp direkt kahvaltıya giderdim. Sabah çaydır odur budur uğraşmak istemezdik. Zamandan kazanıyoruz, keyif veriyor. İstediğim her şeyi ayağıma kadar getiriyorlar. Doyuyorum. Verdiğim para koymuyor.



    Size dokunuyorsa gitmeyin, milletin keyfini sorgulamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum bro kahvaltımı evimde yaparım veya dışarda doğadamı olmak istiyorum evimden peynirimi zeytinimi alıyorum doğru doğaya çatalcadan bir görsel :)

    Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genelde kadınlar kurma ve kaldırmayla uğraşmak istemedikleri için hemde değişiklik olsun diye seviyorlar kahvaltı mekana gitmeyi.



    Benden tavsiye riva elmasburnu tabiat parkına gidin. 20tl araç başı giriş ücreti verin denize yakın ağaçlık biyere oturun. Kendi getirdiklerinizle mis gibi bir kahvaltı yapın. Odunlu semaverinizde varsa büyük keyif yaşarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı. Köy kahvaltısı ayağına iteliyorlar. Halbuki ne köyü alayı bimden alınma o malzemelerin 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hormonlu domates, salatalık, biber yanına, şekerli sudan yapılmış bal, süt yerine kireç kullanılmış peynir filan veriyorlar ay berkecan harikaaaa

    köylüler kimyager olmalı böyle über sahte gıdalar için. tabi zengin en iyisini zaten yiyor, ben, bu tur mekanlara gidip kendini zengin sanan fakirlerin yediğinden bahsediyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda bir giderim kahvaltiya ayi gibi her cesitten yer gelirim aslinda guzel birsey

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende niye bu tip şeyler için gelip başlık açılır bunu anlamıyorum? yahu sanane milletin dışarıda kahvaltı isteğinden! bende çok seviyorum özellikle aile boyu dışarıda yapılan kahvaltılara bayılıyorum. tutupta facebook, instagram v.b sosyal medya organlarında da paylaşmıyorum . da konu bu değil sanane emenike sanane? hadi milletin de işi gücü yok paso sosyal medya ya görsel sallıyor diyelim ! e gene sanane ? milletin keyfinin kahyasımısın ? sananeeee! bakmayın ozaman. kullanmayın instagram falan . hadi kullanıyor ve paylaşandan rahatsız oluyorsan takip etme. illa takip edeceksen de paylaşanı sessize alırsın .paylaştıgı kahvaltıyı görmezsin . yani sanane milletin yaptıgı kahvaltıdan. sizene milletin yaptıgı kahvaltıdan !
  • samsunda peçko fırın var iğne atsanız yere düşmüyor pazar sabahları fiyatlarda epey güzel
  • Fırından alınan poğaça,börek bile mekan kahvaltısından iyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınların bu işe en çok heves etmesinin sebebi tamamen kahvaltı esnasında fotoğraf çekip kocişimle kahvaltı qeyfi yazıp instagrama atma çabasından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Haklisin .Kardes



    Hic gitmedim.Tabi tehlikeyi onceden gorenlerdenim.Zaten benim.gbi evli gecim.derdine dusmus insanlar hayatta gitmezler.2 ksinin parasina ben eve 1 aylik kahvaltimi aliyorum zaten.Balkonda veya avluda yaptigim kahvalti.Bahsi gecen kahvaltiya bin basar.



    Bide aynen su cok dogru bi laf.Koy dye sevdikleri kahvalti gercekden koye gotur elinde telefon etrafa bakmadan 2 bilemedin 3 saatte skilir hadi geri donek dersiniz.



    Devir ekonomi devri.paranizi tutun.Ben cimri olun pinti olun demiyorum.Ama ilerisinizde dusunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amac "kiskananlar çatlasin" , "cekemeyenler anten taksin" temali fotolar cekinip mumkün olan tün sosyal medya araclarinda paylasimda bulunmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakın kaynağını söylüyorum: Sosyal medya.



    Babam TCDD'de çalışıyor. Eskiden bomboş olurdu Doğu Ekspresi (Kars treni). Doğu Ekspresi, Instagram'da amiyane tabiriyle 'popi' olunca, 1-1.5 senedir yer bulunmuyor.



    Gösterişi, 'bak ben de gittim' olayını sever bizim millet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmıyorum ya bu foruma ne zaman girsem sevdiğim şeyler yüzünden laf yiyorum. Haftada en az 2 kere dışarıda serpme yaparım çünkü evde hazırlayamayacağım kadar çok çeşit oluyor farklı farklı şeyler yemeyi seviyorum. Arkadaşlarımla öğlene kadar oturup sohbet muhabbet etmek hoşuma gidiyor. Gittiğim mekanlar gayet kaliteli ve farklı ürünler koyuyor önüme.

    Edit : bir kere fotoğraf çekilip atmadım sosyal medyaya. Bence siz abartıyorsunuz. Evet dediğiniz gibi Kişiler vardır ama herkesi aynı kalıba sokmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 9 Kasım 2018; 11:1:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.