Şimdi Ara

Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
67.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
520 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı!


    şu insanların gölgesinde kahvaltı yapmaktan daha güzeli var mı efendim selam ve dua ile..Allah yardımcımız olsun..
  • ve o kadar kahvaltıya para bayılıyorsunda abimi amcamı neden görmüyorsun dedemi abimi amcamı..

    Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 9 Kasım 2018; 7:55:46 >
  • sen 60 türk lirasına peynir zeytin yumurta yerken elin amerikalısı 11 amerikan lirasına neler yiyor (amerikada asgari ücret 1600 amerikan lirası)



    29 amerikan lirasına sınırsız et





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 9 Kasım 2018; 8:3:26 >




  • GhosTKilleR-TR G kullanıcısına yanıt
    Bizim İslam dan baska inancimiz yok. Ayrica olucu de dirici de degiliz. Bos konusma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanıma bir öğretemedim bunu .Dışarıdan alıp evde kendimiz çayımızı çorbamızı içelim diyorum "zaten bir haftasonumuz var onu da evde geçirelim tmm"diyip küsüyor. Ailelerimizden de alışmadık biz buna kim soktu bu saçmalığı içimize bilmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah aç karnına yola çıkılıp kahvaltıya mı gidilir? Açken o yol hiç çekilmez.
  • Hafta içi hayvan gibi çalış iş ev ev iş başın beynin patlasın canın çıksın. Hafta sonu da eşe dosta ailene vakit ayırman gerek ve vakit kaybetmeden bence bunun en mantıklı yolu evde kahvaltı hazırlayım falan derdi değil gidelim hazıra yiyip içip takılıp gelelim ha her hafta sonu değil tabi. Bu arada maximum 30 tl kişi başı. Aklına gelecek envaye çeşit ürünler. Ben açık büfe pazar kahvaltısından sonra p.tesi sabahına kadar bir çekirdek dahi yiyemiyorum o da ayrı.
  • Hafta içi bile evde doya doya kahvaltı yapan bir çift olarak, haftasonu akşam yemeğine gitmektense sabah kahvaltısına gitmeyi tercih ediyoruz.

    Tercih meselesi... Erken kalkabilmek ve kahvaltı kültürü ile alakalı.

    Arkadaş muhtemelen iş yerinde hamurişi satın alarak kahvaltı yapıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parayı oturduğun yerden, alo ile kazaniyorsan , verirsin o parayı acımadan...

    Ama alın teriyle, binbir zorlukla kazanan adamın sokağa atacak parası olmaz.

    Kadınlar gezme amaçlı seviyor bu aktiviteyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 9 Kasım 2018; 8:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra gidip yapılır ama bizim millet abartıyor. Bizimkiler abarttıkça fiyatlar katlanıyor. Normal bir öğünden nasıl daha pahalıya gelir kahvaltı bu. Ben her gün aynı şeyi yiyorum evde tek olunca çeşit çeşit alamıyorum çünkü çöpe gidiyor öyle olunca arkadaşlarla güzel bir mekâna giderim. Ama bu dediğim yılda 1 2 ancak olur. Millet psikopat gibi her haftasonu kmlerce yol gidiyor kahvaltı için. Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden zevk aldıkları belli.. mekten zevk alıyolar işte. BöYle insanlarla 2 saniye duramam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok lüks bir mekanda garsonum ve artan kahvaltılıklar yeniden dolduruluyor bilmeyenler için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarda kahvaltı yaptıkmı moderin oluyoruz

    Bende kendimi yanlız sanıyordum, hatta artık yaşlandım galiba çağa ayak uyduramıyorum diye kendimi sorguluyordum. Çok iyi geldi bana bu konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Kasım 2018; 8:39:25 >
  • Hanım da diyor gidelim gidiyoruz arada.

    Ama biz ikea da yapıyoruz kahvaltı sonra alışveriş :)

    Bazen yemiyo ama illa fırsat sitesinden bakacak gideceğiz :)
    Seviyorum hatunu tamam diyorum :)
    Sıkılır oda birkaçkezden birşey olmaz gönlü olsun
  • Evde yapılabilecek birşeyi, bir hizmeti dışarda para vererek satın almak bana garip geliyor. Biz dışarda yemek yiyeceksek hafta sonu akşama ayarlarız, buda evde zor olan lahmacun veya ızgara türevi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Benim anlayamadığım birşey var. Şimdi sen aylık 2000 Tl maaş alıyorsun diyelim bunun. Günlük 66.66 TL kazanmış oluyorsun.8 saat çalışıyorsun diyelim. Saatlik 8.3 TL kazanmış oluyorsun 1.5 dolar. Marketten aldığın tam yağlı beyaz peynir 500. gr 7 lira 7 kuruş. Günlük 80 gr yesen 6 günde bitmiş oluyor. Dışarıda kahvaltıya gitsen ben bilmiyorum ama 200 gr beyaz penire en az 14 lira vermiş oluyorsun. 1 saat 40 dakkalık maaşını dışarıdaki kahvaltının 200 gr beyaz peynirine veriyorsun. Valla kusura bakmasın kimse 2 saatlik maaşımı 10 alcağıma 2 alcağım yere vermem.
    verdiğin fiyat bimdeki peynir fiyatı. kaliteli ünal peynir vs. 30-35 tl kilosu. aynı şekilde bal vs. bal kilosu 20 tl diceksin ama düzgün bir bal o fiyatlara değil tabiki. o şekilde düşünürsen oradaki fiyatlar normal. 2 kişi 100 tl verdiğim açık büfe pazar kahvaltısında en az 10 çeşit peynir, 2-3 çeşit zeytin salam sucuk jambon kavurma vs. den tut portakal ya da vişne suyu vs var.aynı kahvaltıyı belki evde de yaparsın o fiyatlara ama hepsinden gidip 50-100 gram alıp uğraşman gerekir.

    Ayrıca o mantıkla hiç bir şey yapılmaz. sinemaya gidicen evde izlerim, gittin mısır yicen pahalı evde de yapılır. tercih ve aktivite sayılır illa hareketli birşey olmasına gerek yok. 2 aile gidersin oturur 2-3 saat rahat rahat kahvaltını yapar muhabbet edersin zaman geçer. akşam herkesin vakti olmuyor. ertesi gün iş var vs. aynı şekilde dışarıda bi adana yiyip kalkmakla kahvaltı sofrasının keyfi ayrıdır. adana geldi yedin kalktın uzatsan 1 saat sürmez geçirebileceğin zaman.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    Bu senin kahvaltın mı? Eğer öyleyse.. o yumurta ne kardeşim? :) Spor için protein amaçlı ise tamam. Ama yok öyle değilse kolesterol tavan. :))

    Alıntıları Göster
    Spor yapıyorum hocam, o kolesterole benim ihtiyacım var birazda. Ancak toparlıyor kaslar kendisini.
  • Sen bunu benim hanıma anlatsana Allah aşkına. Ben bu senin söylediklerini hanıma söylediğimde cimrilikten, romantizmden, bir şeyden zevk almamam dan tut da haysiyetime ve şerefime kadar dümdüz gidiyor. Bu kahvaltı işinin de modası geçecek sabretmek lazım. Bizim millet acayip, anlamak gerçekten zor. Dediğin mekanlar gerçekten pislik. Adam önüne ne olduğu belirsiz sahanda yumurta ya da bunların türevleri olan bir şey getiriyor, bunun yanında 2. sınıf zeytin, 2.sınıf peynir, sınırsız çay, ortamda yalandan salaş hale getirilmiş ama aslında pislikten öteye geçemeyen bir mekan al sana serpme kahvaltı kişi başı en az 30 lira, oraya yaktığın akaryakıt parası da en az 15 lira, etti mi sana kafadan 2 kişi 75 lira. Parasını da geç, inan gerçekten zevk alsam 100 lira da veririm ama yazdığım nedenlerden dolayı zevk almıyorum. Evde buzdolabında pastırmasından tut da en kaliteli acıkasına kadar envai çeşit malzeme var. Mis gibi çaykur filiz çay var. Ezine peyniri var, 3 farklı zeytin çeşidi var. Sinirleniyorum daha yazmayacağım.




  • Kral kahvalti, hemde ofiste :)
    Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı!
  • Mecbur kalmadıkça dışarıda kahvaltı etmem.. Hep kadınların başının altından çıkan işler bunlar... Hep foto koymak için sağa sola... Zeytin peynirin fotosu mu olur arkadaş... Birde aç karnına yollara düş... Saçmalık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.