Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.509
Cevap
399
Favori
702.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    Miles&Smiles’in hangi kartini kullaniyordunuz ve iptal ettiler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Selamlar arkadaşlar, Miles&Smiles ve Shop&Fly kredi kartı kullanan ya da yeni çıkartan arkadaşların işine yarayacağını düşündüm birkaç önemli hususu paylaşmak istedim. Forumda bu aidat meselesi çok konuşuluyor ama sanırım bazı detaylar gözden kaçıyor.

Öncelikle bu kartlarda aidat sistemi ileriye dönük işliyor. Yani kartı yeni çıkardıysanız, ilk harcamanızdan sonraki ikinci ekstrede aidat yansıtılıyor. Burada kritik olan nokta şu: Eğer ekstrenizde aidatı gördüyseniz ve o tarihten sonra kartla henüz hiçbir harcama yapmadıysanız, müşteri hizmetlerini arayıp kartı kapatmak istediğinizi belirterek aidatın tamamını iade alabiliyorsunuz. İçeride taksitlerinizin olması buna engel değil; "Aidat ileriye dönük yansıtıldı, ben de bu dönemde kartı hiç kullanmadığım için iadesini istiyorum" dediğinizde süreç işliyor.

Ancak aidat yansıdıktan sonra, miktarı ne olursa olsun bir harcama yaparsanız işler biraz değişiyor. Ben tamamen yanıyor diye biliyordum ama bazı arkadaşların harcama yapılmış olsa bile gün veya ay hesabı üzerinden kısmi iade alabildiğini duydum. Yine de en sağlıklısı aidatı görür görmez kartı kullanmadan aksiyon almak. Bazı kişilere iade yapılıp bazılarına yapılmamasının temel sebebi muhtemelen bu harcama detayıdır.

Bir diğer konu da millerin geçerliliği. Millerin her yıl sonunda silineceği gibi yanlış bir algı var, aslında miller 3 yıl boyunca geçerli. Yani yıl sonunda silinecek olanlar ancak 3 yıl öncesinden kalan milleriniz olabilir. Siz yine de her ihtimale karşı THY Miles&Smiles sistemi üzerinden "silinecek miller" kısmını her yıl sonunda kontrol edin derim.

Ben bu bilgileri farklı zamanlarda birkaç farklı temsilciden teyit ederek aldım ama malum banka politikaları bazen değişebiliyor. İşlem yapmadan önce müşteri hizmetlerinden güncel durumu teyit etmenizde fayda var. Umarım herkes için faydalı bir bilgi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 15 Şubat 2026; 23:56:51 >

• AMEX kart için restoranda harcadığının yarısı kadar mil kampanyası gelmiş. 2.000TL ve üstü harcama yapılmalı, maksimum 1500 mil veriyor.

Bir de 3500 TL ve üzeri mobil temassızda 250 mil (4 işlemde 1000 mile kadar) kampanyası var.

Gidip köfteci yusuftan aylık kasap ürünlerimi alsam, onlarda garanti posu vardır sanırım ve restoran geçer.

Bu sayede 1.750 mil kazanabilirim. Deneyip yazacağım.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Malesef olmadı. Köfteci yusuf'ta geçmedi amex :) Kart yurt içinde işleme yetkili değil gibi bi hata mesajı verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

çıkan slibe baktım iş bankası yazıyordu. açıkçası kasadaki görevli oldukça yabancıydı bu konuya, sırada olunca zorlamak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay miles smiles kişiye özelde Facebook odemeleri 300tl/1500 mil, google ödemelerine 300tl/1500 mil var. Bu harcamalarda daha önce tecrübesi olanlar varsa paylasirsa sevinirim. Hangi platformdan ne satın aldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

Belli bir bankaya özel sanırım o kazanımlar. Genel bir kampanya göremedim.
    Garanti yapmıştır kampanyayı. Thy değil.

• https://www.turkishairlines.com/tr-int/miles-and-smiles/kampanyalar/simdi-3-mil-1-statu-mili-degerinde

köfteci yusuftan kıyma, parça et vs alırken düşünülebilir.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/kampanyalar/surpriz-biletleme-saati-basliyor/index.html

Sürpriz biletleme saati başlıyor!

21 Haziran’da, yalnızca Miles&Smiles Instagram hesabından duyurulacak sürpriz saatlerde yapacağınız biletlemelerde 5 kat Mil kazanma ayrıcalığı sizleri bekliyor.

Sürpriz saatleri kaçırmamak için bizi takip edin ve bildirimleri açmayı unutmayın!

Kural ve Koşullar:

1. Kampanya Miles&Smiles Resmi Instagram hesabında ilan edilen saatlerde yalnızca Türk Hava Yolları Mobil Uygulaması üzerinden düzenlenecek biletlerde geçerlidir.
    2. Kampanya kapsamında üyeler 5 kat Mil kazanacaktır.
    3. Kampanya uçuş tarihleri 1 Eylül 2026-31 Mart 2027 tarihleri arasındadır.
    4. Her biletlemede yalnızca bir uçuştan ilave Mil kazanılacaktır. Birden fazla uçuş içeren biletlemelerde ilave Mil tamamlanan ilk uçuş üzerinden hesaplanır.
    5. Kampanyadan faydalanabilmek için uçuşun Miles&Smiles hesabına seyahat öncesinde işletilmesi gerekmektedir.
    6. İlave Mil uçuşu takip eden 15 gün içerisinde üye hesabına yüklenecektir.
    7. Kampanyadan yalnızca Mil kazanımı sağlanacak olup, Statü Mili kapsam dışındadır.
    8. Kurumsal anlaşmalı biletlemeler, grup biletlemeleri, özel yolcu segmenti (denizci, öğrenci/gençlik, sağlık gibi) biletlemeleri kampanya kapsamı dışındadır.
    9. Değişiklik yapılan biletlemeler kampanya kapsamı dışında kalacaktır.
    10. Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

• saricoban S kullanıcısına yanıt

instagramdan herhangi bir postunuza 300 tllik reklam çıkabilirsin

googleda da aynı şekilde google ads reklam veriyorum.

bonus flaşta ilgili kampanyanın altında kampanyanın geçtiği yerleri görebiliyorsun harita üzerinden...

ben her ay starbucksta fiziki olarak uygulamaya bakiye yükleyeceğim diyorum 3000 tl bakiye yüklüyor 1500 mil alıyorum. düzenli kahve içen biriyseniz bu yapılabilir. applicationdan bakiye yükleyince olmuyor. şubeden yüklemeniz lazım.

• Selamlar, Garanti MS Diamond kullanıcısıyım. Kişiye özel kampanyalar bende hiç çıkmıyor eşimde de aynı kart var onda facebook, oyun, Aı vs çıkıyor bende hiç yoklar bu durumla karşılaşan oldu mu? Yada çözüm önerisi olan

facebook'a nasıl bakiye yüklüyoruz hocam? ben Netflix ve Apple için 1500, 1500 toplam 3000 mil aldım fakat facebook'u bulamadım.

| MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.