< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (321. sayfa)

-
-
star allianceta yaptıkları gibi oralardan üyeliği olanın mili kendi havayoluna yüklense mantıklı olurdu. onun dışında ajetin kendi mil programı olmalıydı
-
Bugün ajetle uçuş yaptım tk numaramı uygulama kabul etmiyor manuel olarak deskte kayıt yaptırayım dedim görevli mil kazanamıyorsunuz diyor tam Türkiye işi bi havayolu gerçekten ne yaptıklarından haberleri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari11. -- 4 Temmuz 2025; 14:10:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elite ve plus sahipleri için Sabiha'da yurtdışı lounge ve hızlı geçiş olmadığı süre sürece Ajet ile uçmanın bir anlamı yok. Mil tablosuna baktım, kayda değer bir mil kazanımı vermiyor zaten. Yurtdışı lounge tekrar açılır umarım.
-
-
Millerle ajetten odul bilet alabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam sadece tk dan alabiliyoruz
Hocam Sabiha'da Elite ve E+ için iç hatlarda lounge ve hızlı geçiş var mı?
-
Evet.
-
Arkadaşlar yeni prive kart aldım garantiden.
Bu karttan 2 seferde 50 şer binden 100.000 mil avans alabilir miyim?
https://www.turkishairlines.com/tr-int/miles-and-smiles/kampanyalar/6-kitaya-uc-1-milyon-mil-kazan/
bitirmişler kampanyayı ben hiç görmedim bile haberim olmadı.
1 Milyon mil için 6 bilet alınırdı :)
-
evet bu çok iyi bir kampanyaydı ama açıkçası avustralya vizesi riskine girmemek için ben bakmamıştım
-
Merhaba herhangi bir tarihte en uygun şekilde miller ile nereye gideceğini bakabileceğim bir platform var mj? Yoksa seyahat tarihlerini girip tek tek mi bakmam gerekiyor? Sormak istediğim şu Çukurova’dan herhangi bir tarihte Fransa’ya gitmem gerekiyor. Nereden bakabilirim hangi tarihin en uygun mil olduğuna ?
Bence o kadar cazip değildi sonuçta uzak rotalar git gel 150 bin mil 6 7 adet uçuş yaparki sen de zaten kısıtlı tarihte ciddi uzak uçuşlar için para harcayacaksın ve hızlı bitirdiler. Statü mil geçmemesi de dezavantajdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3000-4000€ gibi bir ücrete seyahat tamamlanabiliyordu. verilen 1milyon mil ile de, uzun uçuşlarda 55000 mil business class tek yön ödül bilet, yada business upgrade seçeneği kullanılabilirdi. ayrıca shop and miles sitesinden 1milyon mille, 200bin tl değerinde amazon, teknosa, ikea vs. gibi mağazalardan hediye çeki alınabiliyor. Zaman ve vize problemi olmayan bir kişi için gerçekten çok idealdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X