|
Sağ olun hocam yanıtınız için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Sağ olun hocam yanıtınız için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şu an iki tane çok iyi kampanya var. 1)Mil satış kampanyası 250.001-500.000 Mil üstü mil alırsanız 7.500-15.000 USD'ye %100 bonus veriyor. Özellikle iş seyahatleri yapıyorsanız yatırım yapılır. Miles&Smiles Garanti kredi kartıyla ödenirse oradan da 30-40 bin gelir.
2)Avrupa 5.000 Mil Kampanyası Avrupa hatları 5000 Mil. Görülmemiş bir fiyat %66 indirimli avrupanın her yeri. Bahar ayları da dahil.
|
|
|
Selam Arkadaşlar, Milleri uçuşta kullanmayı düşünmeyenler için alışveriş tarafında da bir seçenek paylaşayım. Pazarama’da Miles&Smiles millerini Pazarama puanına dönüştürme kampanyası var; şu an 1.000 mil karşılığında 300 TL puan veriliyor. Buradaki önemli detay, dönüşen puanın 1 yıl geçerli olması. Yani millerin süresi dolmadan dönüştürüp alışverişi daha sonra yapabiliyorsunuz. Sırf millerin süresi dolmasın diye o gün bir şey seçmek gerekmiyor, ihtiyaç çıktığında değerlendirmek mümkün. Ben iPhone 17 alırken kullandım millerimi baya indirim oldu. Uçuş planı olmayan ya da hesabındaki milleri başka türlü değerlendirmek isteyenlerin bakabileceği bir alternatif. Tabii milini uçuşta kullanacak kişi için hesap farklı olabilir. Dönüştürmeden önce çıkan puan tutarına ve almayı düşündüğünüz ürünün fiyatına bakıp karar vermek daha mantıklı. Detaylara bakmak isteyenler için kampanya koşullarının olduğu sayfayı da bırakayım: Millerin Pazarama'da Alışverişe Dönüşsün https://www.pazarama.com/kampanya/miles-smiles-millerini-pazarama-puana-donustur?utm_source=donan%C4%B1mhaberİşlem yapmak isteyenler Pazarama uygulamasındaki Puan Aktar bölümünden “Mil Dönüştür” adımıyla ilerleyebilir. Yararına bulan arkadaşlar olur umarım :) |
| _____________________________ |