Şimdi Ara

-Milan-Juventus- 35dk Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sezonun gidişatını belirleyecek en önemli maç geldi çattı. Maç fazlasıyla lider olan Milan, kendi evinde bu sezon şampiyonluk için en büyük rakibi olan Juventus'u ağırlayacak ve kazanan taraf scudetto için çok büyük bir avantaj elde edecek.

Hafta bouynca devam eden açıklamalarda Juventus tarafı daima Milan'ı öne çıkararak rakiplerinin favori olduğunu belirtti. Akıl oyunlarının iyice ön plana çıktığı maç öncesinde Milan tarafı da Juventus'un gücüne dikkat çekiyor.

Milan bu sezon çok yavaş oynuyor. Juventus ise hızlı girdiği sezonda şu anda yüksek bir form durumu sergilemiyor. Eğer Juve bu maçta yenilmezse sezonu namağlup tamamlayacak morali elde edebilir, bu anlamda önemli bir motivasyonları ve dirençleri olacak. Milan ise şampiyonluk için bu maçtan mutlaka galibiyet çıkarmak zorunda. Oldukça zor geçecek mücadelede ilk tercihim Milan kaybetmez, ikinci tercihim 2.5 gol altı.

sporx yorumu

Tahminleri alalım

• juventus kaybetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

juventus kaybetmez

2.5üst girsem son dk gelirmi acaba herkes juveye cok güvenyor yaw daha milan alır diyeni görmedim ama milan cok saglam oldu bu aralar eksik varmı bakalım bi
  • Milan kazanır
  • dakika 70 olmadan 2.5 üstü olacak.
  •  -Milan-Juventus- 35dk Kaldı

zlatan yokmus milanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

juventus kaybetmez

2.5üst girsem son dk gelirmi acaba herkes juveye cok güvenyor yaw daha milan alır diyeni görmedim ama milan cok saglam oldu bu aralar eksik varmı bakalım bi

çok eksik var milanda, juventusun sezon başından beri mağlubiyeti yok. istatistikler juventus diyor ama top yuvarlak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

juventus kaybetmez

ibrahimoviç yok biliyorum ama yine de Milan kazanır diyorum,,,yalnız unutulmamalıdır ki Fenev'e de çok güveniyordum
  • quote:

quote:

quote:

juventus kaybetmez

çok eksik var milanda, juventusun sezon başından beri mağlubiyeti yok. istatistikler juventus diyor ama top yuvarlak

Juveyi biraz izledim bu sene zor takımların deplasmanlarında baya zorlandılar udinesyi son 10dk da 1-0dan 2-1 getirdiler en iyisi hic oynamamk üst basıcaktım ama vazgectim gibi suan zlatan ve seedof boateng bunlar önemli eksikler zlatan ve boateng kenarda olsa üst girerdim

• gönlüm üstten yana. Aklım juventusdan yana. Dakika 70den önce durum 1-2 olabilir. Emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

gönlüm üstten yana. Aklım juventusdan yana. Dakika 70den önce durum 1-2 olabilir. Emin değilim

Baska secenek birakmadın zaten kimse emin degil Bu macı izleyecegim güzel link bulursam
  • Milan alr
  • Maci izliyorum beyler güzel gol attı uzakalrdan ama juve adama çarpıp girdi
  • Juve cok kotu suan milan etkili geliyor

milan 2.golu attı top iceri girdi hakem vermedi golu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Şubat 2012; 22:14:37 >
  • aynen ikinci golü vermedi hakem, milan çok ii oynuyo el sharaawy oynuo mu göremedim, bu futbolcuda çok iyi bi yetenek
  • Aynı tahmin ettgiim ve dün konumda yazdıgım gibi milanındı mac garanticiler 10ç demiştim juvenin ihtimali yoktu zaten ama milandaki büyük eksiklikler geri adım attırdı iykide oynamamısız. zlatan olsa mac 2 3 e giderdi. bu arada canlıdan alta 6tl attim 13 verdi
  • Mac kac kac bitti
  • günü kurtaran kupon.

-Milan-Juventus- 35dk Kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.