Şimdi Ara

Milan Baros Devreyi Kapattı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray’ın kadrosundaki ‘tek’ golcü durumunda bulunan Milan Baros ligin ilk yarısını kapattı.

Ligtv'nin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan MKE Ankaragücü karşılaşmasında sol arka adalesinden sakatlanan Çek golcü, tam bir aydır forma giyemiyordu. Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında görev yapamayan Baros’un sakatlığı tamamen düzelmişti.

Bu hafta sonu oynanacak Manisaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alması beklenen Baros dün akşam yapılan antrenmanda kuvvetlendirme çalışmalarını sürdürürken, sol arka adalesindeki sakatlığı nüksetti. Ligin ilk yarısını kapattığı açıklanan Baros'un ülkesine gidip kendi doktoruna tedavi olmak istediği vurgulandı.

KAYNAK: MİLLİYET

• Bu adam tam iyileşmeden bence idmana çıkıyor yada ameliyat sonrasında yanlış bir işlem yapıldı. Ne kadar müzmin sakat olursa olsun bu sıklıklakada sakatlık olmaz. Ne oluyorsa tamamen açıklanmalı yada düzelecekse yeniden ameliyat olsun. 1 maç oynayıp 3 maç oynamasa ne olacakki? Düzelsinde adam gibi 1 sezon yararlanabilelim.
  • gökhan zanlamı takılıyor bu adam?

• Keşke tek sorunumuz Baros olsa da ona üzülsek.
  • Muziii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeter artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

gökhan zanlamı takılıyor bu adam?

• eh artık ufak ufak yol vermenin zamanı gelmiş. 2. yarı da 3-4 maç oynar yine sakatlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

gökhan zanlamı takılıyor bu adam?

• Gitmeli artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

Gitmeli artık.

+1905
  • Biz zamanında sürekliliği yok
    yerine biri alınmalı dediğimiz zaman bir küfür etmediğiniz kalmıştı

şimdi aklınız başınıza geldi sanırım
  • Yeni sözleşme imzalandı. Hem de 3 yıl süreli. Bu nedenle bu sene içerisinde gideceğini zannetmiyorum.

"Ben buradayım, leblebi gibi gol atıyorum." diyen forvet alınırsa o zaman gönderilmeli. Her ne kadar sık sakatlansada bu ligde onun üzerine forvet yok.
  • mehmet batdalı yavaş yavaş ısındırsalar iyi olur
  • artık kewell baroş linderoth gökhan zan denilen adamların adını duyunca bile deliriyorum, yeter artık ya hep mi bizi bulur müzmin sakatlar, son yıllarda aldığımız yabancı futbolcuların yarısından çoğu sakatlanıp bir güzel ligin çok büyük bir kısmında tatilillerini yapıp milyon euroların dibine vuruyorlar, tez zamanda bu futbolcular umarım gönderilir de yerine sakatlanmayan kaliteli yabancılar bulup getirilir, forvetsiz forvetsiz nereye kadar arkadaş, başlarım bunların adele yırtıklarına da ayak kırılmalarına da
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

artık kewell baroş linderoth gökhan zan denilen adamların adını duyunca bile deliriyorum, yeter artık ya hep mi bizi bulur müzmin sakatlar, son yıllarda aldığımız yabancı futbolcuların yarısından çoğu sakatlanıp bir güzel ligin çok büyük bir kısmında tatilillerini yapıp milyon euroların dibine vuruyorlar, tez zamanda bu futbolcular umarım gönderilir de yerine sakatlanmayan kaliteli yabancılar bulup getirilir, forvetsiz forvetsiz nereye kadar arkadaş, başlarım bunların adele yırtıklarına da ayak kırılmalarına da

hep mi bizi buluyor demeye hakkınız yok,ancak böyle sakat adamları transfer edebiliyorsunuz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

artık kewell baroş linderoth gökhan zan denilen adamların adını duyunca bile deliriyorum, yeter artık ya hep mi bizi bulur müzmin sakatlar, son yıllarda aldığımız yabancı futbolcuların yarısından çoğu sakatlanıp bir güzel ligin çok büyük bir kısmında tatilillerini yapıp milyon euroların dibine vuruyorlar, tez zamanda bu futbolcular umarım gönderilir de yerine sakatlanmayan kaliteli yabancılar bulup getirilir, forvetsiz forvetsiz nereye kadar arkadaş, başlarım bunların adele yırtıklarına da ayak kırılmalarına da

hep mi bizi buluyor demeye hakkınız yok,ancak böyle sakat adamları transfer edebiliyorsunuz çünkü.

q7

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

q7

quaresma'yı galatasaray aldı da haberim mi yok?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.