Şimdi Ara

Mikroskop Altında Kar Tanesi (Dikkat kota yer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mikroskop Altında Kar Tanesi (Dikkat kota yer)

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
    ''Nereden Nereye''

• harika! Hemde simetrik çok ilginç doğrusu
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Burda da görüldüğü gibi Allah herşeyi kusursuz her ince ayrıntısına kadar mükkemmel yaratmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 13 Mart 2007; 23:10:04 >
  • öldürdün bizi be arkadaşım bu nasıl resim seneler geçtim saçımda beyaz teller çıktı

Hizmette sınır yok, hadi ufaltılmışını da koyayım.

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
    Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
    ''Nereden Nereye''

• arkadaşım aşağıdaki link'e çözünürlüğü düşük olarak fazla kalite kaybı olmadan ekledim resmin boyutu 167 kb oldu sanırım bu yeterlidir. ayrıca resmi yüklediği için arkadaşa teşekkür ederim...

Amd Athlon XP 3000 Box 64 Bit Soket 939 Venice - Asus A8N5X NF4 DDR SES+GLAN+SATA 16X 939p -512 Mb Ddr-400 Kingston - Ewer Power 400 watt Kasa - Asus EN 6200TC 512 / TD 256M/A PCI-E -Samsung 200 Gb 7200rpm 8 Cache SATA2 - 17" Samsung 740N LCD Siyah - Lg DVD-RW 4163B Siyah 16X - A4 Tech Q PS/2 multimedia klavye - A4 Tech PS/2 Optik Desingner Mouse - Zoom X4 5551 Modem - Standart Speaker
  • Çok güzel duruyor

Paylaşım için sağol

Orijinalden alıntı: Hatersbehatin

allah ne güzel yaratmış

Hortu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

allah ne güzel yaratmış

Hortu mu?

Hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Jugitive

quote:

quote:

allah ne güzel yaratmış

Hortu mu?

Hahahaha

• quote:

quote:

allah ne güzel yaratmış

Hortu mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.