Şimdi Ara

Mikrofonu kaldırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler başlıkta da belirttiğim gibi karaoke yapmak için mikrofonla uğraşıyordum daha önce çalışıyordu bu sefer çalışmayınca bi ayarlara bakayım dedim lenovo dizüstü bilgisayarımın mikrofonunu kaldırdım :D Lenovonun kendi sitesinde driverı bulamıyorum ne yapmam gerek ?? teşekkürler şimdiden :)



  • Aygıt Yöneticisinden "Donanım Değişikliklerini Tara" de, ve otomatik yüklemeyi seç bir ihtimal geri gelir, gelmezse mikrofon yada ses kartı markasını öğrenip Google'dan arama yapabilirsin.Diğer bir seçenek ise, DriverPack Solution programını indirip taratmak, en bilinmeyen markaların driverlarını bile barındırıyor bu program.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yns 

    Aygıt Yöneticisinden "Donanım Değişikliklerini Tara" de, ve otomatik yüklemeyi seç bir ihtimal geri gelir, gelmezse mikrofon yada ses kartı markasını öğrenip Google'dan arama yapabilirsin.Diğer bir seçenek ise, DriverPack Solution programını indirip taratmak, en bilinmeyen markaların driverlarını bile barındırıyor bu program.

    Driver Easy denedim fakat mic ile ilgili her hangi bir şey çıkmadı söylediğin şeyleri deneyeceğim teşekkür ederim :) peki karaoke party sorunumu ne yapabilirim daha önce çalışan kulaklıklı mikrofonumdan şimdi ses gitmiyor karaoke party'e ?
  • Mikrofonla beraber ses kartının dosyalarını da silmiş olabilirsin.Mikrofonu taktıktan sonra, ses aygıtlarında görüp test edip aktif etmek gerek.

    Benim dediğim program diğerlerinden farklı, diğerleri aramayı internetten yapıyor DriverPack ise bütün dosyaları kendi bünyesinde barındırıyor.Zaten boyutu da 3-5 Mb değil...
  • Mikrofonu geri getirmeyi başardım tek tıkla oluyormuş onu fark ettim ama silmeden önce de çalışmıyordu abi geçenlerde girdim karaokeye aynen çok güzel şekilde (:P) şarkımı söyledim çıktım bugün gireyim dedim mic den ses gitmiyor halbuki ayarlarda mic açık ses full gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.