Şimdi Ara

Kablosuz bluetooth kulaklığı bilgisayarda kullanınca ses takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta yazdığım gibi. Bluedio TN2 model bluetooth kulaklığa sahibim, bu kulaklığı telefonumda kullanırken mikrofonunun biraz kısık sesli olmasının dışında hiçbir sorun yaşamıyorum ve memnunum fakat aynı kulaklığı bilgisayarıma bağladığında kulaklığın tepkisi değişiyor ve ne yaptıysam düzeltemedim. Bilgisayar bağladığımda ilk başta sıkıntı olmuyor, ardından gidip oyun açıyorum ve ses takılmaya başlıyor. Sanki daha fazla ses dosyası göndermeye çalışıyor da darboğaza giriyor gibi hissediyorum. Ardından bazen ses komple kopuyor, oyunu kapatınca geri geliyor. Bazen oyuna girmeme gerek kalmadan seste takılmalar oluyor.

Bilgisayarım masaüstü toplama bilgisayar, dolayısıyla bluetooth cihazı usb olarak takılı. Altta her iki cihazın da linkini veriyorum. Aslında Ugreen marka adaptör alacaktım ama birkaç kişi sorunlu olduğunu söyleyince baseus'a yöneldim. Adaptörü alma sebebim bu kulaklık ama kullanamıyorum.

Kulaklık linki:https://tr.gearbest.com/headsets/pp_009897228830.html
    Adaptör linki:
    www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/item/32952692648.html

Şimdiden herkese teşekkürler!

• Bende hama bluetooth adaptörü var aynı anda xbox kontrolcüsünü ve kulaklığımı bağlayıp sorunsuz kullanabiliyorum dediklerinizden çıkarım yapacak olursak sanki bluetooth usb adaptörünüz bilgi alış/verişini kaldıramıyor dediginiz gibi darboğaza giriyor olabilir, kulaklığınızı cihaza dayayıp iyileşme fark edebilirseniz darboğaz teorisini kanıtlar nitelikte olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 23 Şubat 2020; 4:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 mu kullaniyorsunuz? Update eksiginiz varsa tamamlayin ayrica windows ta bazi guncellestirmelerde bluetooth cihazlariyla sorun yasanmisti gecenlerde. Huawei cin amerika polemiklerinden dolayi guvenligi falan artirma politikalari yuzunden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında. Bunu nasıl anlayabilirim yada kontrol edebilirim?
  • oyunsever2017 O kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeni açtığıma bakma, bu kulaklığı neredeyse 1 yıldır kullanıyorum, aldığımda da böyleydi. Bütün yazılımlarım her zaman olduğu gibi güncel.
  • Bende de havana diye mi oyle bi kulaklik var cs go oynarken denemistim ses cok tuhaf ve tiz gelmisti. Sanirim oyunlarda cok destek veremiyor bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.
    Kulaklık farklı cihazlarda sorun çıkarmıyor ise usb dongle probleminiz vardır. Bir arkadaşınızın notebook vs varsa rica edip deneyin bence sorunsuz çalışacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.