Bildirim
MikroBox 320 GB USB HDD 109.50 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mikrobox ı bende gördüm almayı düşündüm ama kasası biraz dandik geldi cesaret edemedim almaya.kullanan varmı acaba -
benim bilgisayarcı arkadaşım kullanıyor yıllardır. (120 gb) hiç sorun yaşadığını görmedim. evet bi wd gibi yada samsung, philips gibi bir kasası yok ama sorunsuz gibi. bende mesela midte marka kullanıyorum, 160 gb ı 3-4 ay önce 94 liraya almıştım. keşke almasaydım :D şimdi 320 yi alırdım hiç düşünmeden. içindeki hdd ne marka bilmiyorum ama sadece o disk bile iş görür yani... -
Bana kalırsa artık 5200 RPM HDD alınmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Bana kalırsa artık 5200 RPM HDD alınmaz.
7200 ler piyasaya yağdı da bizim mi haberimiz yok :) -
arkadaşlar ben aldım ancak memnun değilim.2 saat takılı kaldığında üstünde yumurta pişer acaip ısınıyor.kasasıda kalitesiz aldığıma alacağıma pişman oldum. -
5400 RPM demek istedin galiba değil mi? -
Bu satılan disk 2.5 mu oluyor? -
mikrobox ı bir kere düşürün o zaman göreyim sizi,
o aliminyumumsu kartona benzeyen kutusundan bir fırlasın şöle disk kendisi uçsun,
vidasız olduğu için iğrenç ve de almaya değmez beyler,
ha kutum var alayım, kutusunun içine de eski diskimi koyup satayım derseniz bilemem,
ben 320gb lığını aldım, wd passport un içine taktım, mikroboxı da geri sattım -
ew'de 320 gb wd 119 tl idi, arkadaş aldı, bence 10 tl için değmez. wd'nin kasası gerçekten çok kaliteli. ayreten ısınma problemi de yok. -
10 TL içimizden bazıları için önemli olabilir. Dahası, DiaSa'nın sunduğu birkaç aylık ekstra taksit de belki büyük önem taşıyordur... Bu serbest piyasa, isteyen istediği malı istediği fiyata satar, biz Müşteriler de kesemize ve ihtiyacımıza uyanı (yani istediğimizi) satın alırız.
Babamın bu tip bir harici diske ihtiyacı vardı. Ben forumdaki DiaSa ve Migros mağazalarındaki fırsatları babama haber vermiştim. O da bu mağazalara giderken, yolunun üzerindeki ElectroWorld'e uğrayıp WD'yi 119 TL'ye satın almış.
Bence marka çok önemli değil. Nihayetinde içindeki disk Seagate/Maxtor/WD/Samsung gibi markalı olmak durumunda :) Ha, eğer aşırı bir ısınma sorunu söz konusu ise daha farklı markalar tercih edilebilir.
Bu arada, Sefaköy Carrefour'da Sandisk Micro Cruzer'lar kalmamış. Adata var, 2 GB 18 TL! Sefaköy civarında oturanlar boşuna gitmesin :) -
bdursun, bahsi geçen microbox'un kutusunu gördün mü hiç ? aynı şekilde codegen'in kutusu da öyle.
üzerinde hiç vida yok, demir/teneke bir saç, ve bir kapaktaki bombenin diğer kapaktaki çukura geçmesiyle kapanan bir sistem. hatta çoğu sıfır olarak aldığında bile düzgün gelmiyor. değil 10 tl 20 tl lik farkı bile hakediyor :) -
electro wordde seagate 110 tl (2,5 - 360gb) -
diasa iade kabul ediyor mu? bilen warmı arkadaşlar. -
diasa kabul etmiyor.hocam o deilde çok rahata 80 tl'ye satarsın 2.el.ben öyle yapıcam taksitle almıştım. -
arkadaşlar bu dışındaki aluminyum nasıl çıkıyor bi anlatırmısınız ya da çıkarmaya gerek var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: burakssavar
diasa kabul etmiyor.hocam o deilde çok rahata 80 tl'ye satarsın 2.el.ben öyle yapıcam taksitle almıştım.
3 günde 30 tl zararhiç gerek yok
kapağını sökmene luzum yok ama görmek istiyorsan kasasının dar olan tarafında tırnak gibi birşey war ordan açılıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X